20 Mart 2020 Cuma

Dijital Kripto Para, Blockchain ve 2023

Dünyanın 1 Aralık 2019 tarihinden beri deneyimlemekte olduğu Coronavirus vakası konusunda muhtelif teoriler ortaya atılmakla birlikte, salgın vakasının sona erdirilmesi!* sonrasında dünyadaki sosyal yaşam algoritmalarında ve finansal sistemlerde radikal değişikliklerin olması kuvvetle muhtemel görünmektedir. Sürecin başından beri, üstlendiği korku, panik ve dehşet algısı yayma görevini eksiksiz icra eden basın ( medya ) yoluyla ve siyasi liderlerin beyanatlarıyla küresel sistem değişiminin işaretleri sürekli olarak verilmektedir. ( * Dünya Sağlık Örgütü'nün "Bu küresel bir salgındır." açıklaması gibi "Küresel salgın bitmiştir." açıklaması yapması muhtemeldir.! ) 

Bu sistemsel değişimlerin başında, ülkeler arasındaki coğrafi sınırları ortadan kaldıracak ve Tek Dünya Devleti'nin pratikteki uygulamasını başlatacak olan "küresel para birimi ve sistemine geçiş"in olduğu muhtelif kaynaklarda da belirtilmektedir. Zira bir süreden beri bitcoin, kripto para, elektronik para, dijital para, blockchain gibi kavramlar toplumların bilinçlerine yerleştirilmekte, hatta uygulamaları dahi yapılmaktadır. Ayrıca Türkiye'deki bir banka web sitesine koyduğu bir sayaç ile "Nakitsiz toplum için geri sayım" yapmaktadır. Kağıt ve madeni paranın tedavülden kalkması ve yerine dijital paranın tedavüle girmesi için yapılan geri sayımın hedef tarihi ise 29 Ekim 2023 tarihidir. Dolayısıyla bu blogda da sık sık değinildiği üzere, 2023 tarihinin esas itibarıyla küresel bir hedefin tarihi olması ihtimali güçlenmektedir. 

Bu noktada gündeme gelen hususlardan biri deri altı implantasyonuyla yapılan "Implant Microchip" uygulamasıdır. Dijital kimlik, kişisel veri bankası ve cüzdan olarak kullanımı mümkün olan bu teknolojinin erken uygulamaları muhtelif ülkelerde başlatılmış olmakla birlikte küresel anlamda arzulanan!! rakamlara ( çip takılan kişi adedi ) henüz ulaşılamamıştır. Malum Coronavirus vakasının, bu uygulamanın hızlanması ve yaygınlaştırılması için bir "sebep" olarak telkin edilmesi kuvvetle muhtemeldir. Bu salgın sürecinin evvelce dizayn edilmiş küresel bir komplo olduğu dikkate alındığında "Problem ve Çözüm" taktiğinin her zamanki gibi devrede olduğunu algılamak zor olmayacaktır. Implant microchip uygulamasının yaygınlaşmasının, küreselcilerin tam toplum kontrolü hedefi açısından önemi açıktır.

Ancak implant microchip uygulamasının insan sağlığı üzerindeki fizyolojik ve psikolojik etkileri henüz tanımlanmamıştır. Ayrıca insanları uzaktan kumandalı ve istendiği an fişi çekilebilen robotlara dönüştürme ve düşünce bloklama / yönlendirme yani zihin kontrol potansiyeli olan mikroçip uygulaması üzerinde kapsamlı değerlendirmeler yapılması gerekmektedir. Ve en önemlisi bu teknolojiyi kullanma alternatifi  bireylerin tercihine bırakılmalı, herhangi bir zorlama veya mecburiyet getirilmemelidir. Aksi halde bu uygulama açık bir "tecavüz suçu" niteliği kazanır. Zira dijital para uygulaması kart veya cep telefonu vasıtasıyla da yapılabilmektedir.

( Microchip hususu evvelce "Yapay Zeka Meselesi" ve "Transhümanizm ve Yapay Zeka Aldatmacası" başlıklı bölümlerde incelenmişti. )

İncil'in aşağıdaki ayeti, genellikle el altına implante edilen mikroçip kavramı ve bu uygulamanın şeytani niteliği açısından dikkat çekmektedir.

66-Revelations-13-15 Canavarın heykeline yaşam soluğu vermesi için kendisine güç verildi. Öyle ki, heykel konuşabilsin ve kendisine tapmayan herkesi öldürebilsin.


66-Vahiy-13-16 Küçük büyük, zengin yoksul, özgür köle, herkesin sağ eline ya da alnına bir işaret vurduruyordu.

Ayet kodunun nümerolojik değerinin "23" sayısını vermesi ( 6+6+1+3+1+6 = 23 ), 2023 yılına mı işaret etmektedir?

66-Vahiy-13-17 Öyle ki, bu işareti, yani canavarın adını ya da adını simgeleyen sayıyı taşımayan ne bir şey satın alabilsin, ne de satabilsin.

Bu bağlamda, 2016 yılında Disney XD tarafından yayımlanan ve "mikroçiplenerek" süper kahramana! dönüşmüş çocukların maceralarının konu edildiği "Lab Rats Elite Force" ( Laboratuar Fareleri Elit Güç ) isimli TV dizisi dikkat çekmektedir. Bu dizide Çiplenmiş çocuklara "Elite Force " ( Elit Güç ) sıfatı verilmişti. Tıpkı evvelki bölümlerde detaylı incelenen “Transhumanism” projesindeki Süper İnsan ( Üstün İnsan ) kavramı gibi. ( Tüm filmlerin, dizilerin, şarkıların hep küresel planların doğrudan veya sübliminal iletişiminin yapılması için üretildiği hatırlanmalıdır. )









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder