25 Nisan 2023 Salı

Algılayabilmek için yükselmek gerek 

Frekans yükselmesi, insanların çevrelerinde gördükleri, duydukları, hissettikleri olguları daha farklı, daha derin, daha mahiyetli algılamalarını bir başka ifadeyle gerçek niteliklerini, RUHLARINI farketmelerini ve hissetmelerini sağlamaktadır.

Güzel besteler, güzel yazılar, güzel sözler, buluşlar, teoriler yani tüm güzel ve olumlu eserler daima yüksek frekans halindeki ruhsal tesirler vasıtasıyla vücuda gelmişlerdir. Odaklanarak ve yoğunlaşarak yapılan dua seansı veya Kur'an okuması frekans yükseltebilmek için eşsiz vasıtalardır.

Kaba madde planı dünyanın* ( cehennem ) düşük frekanslı niteliği insanların düşüncelerini, algılarını ve duygularını bloke etmekte, daima belirli bir seviyede tutmakta ve yükselmeyi engellemektedir. Bu frekanslar "şeytani tesirler" olarak da ifade edilmektedir ki küreselcilerin tüm çabası, tüm kurgusal operasyonları bu tesirlerin daim olmasını sağlamayı hedeflemektedir.

* "Dunya" kelimesi "Aşağılıklık" anlamına gelmektedir.

İncil'in aşağıdaki ayetlerinde "Yükselme" kavramına değinilmiş olup, insanın öz varlığının yüksek frekanslı üst planlarda bulunduğu ve gerçek yaşam kaynağının kelimeler yani Ruh olduğu da vurgulanmıştır.

43 John 6-61 Öğrencilerinin buna karşı söylendiğini anlayan İSA, "Bu sizi şaşırtıyor mu?" dedi.

43 John 6-62 "YA İNSANOĞLU'NUN ÖNCEDEN BULUNDUĞU YERE YÜKSELDİĞİNİ GÖRÜRSENİZ...?

43 John 6-63 YAŞAM VEREN RUHTUR. BEDEN BİR YARAR SAĞLAMAZ. SİZLERE SÖYLEDİĞİM KELİMELER RUHTUR , YAŞAMDIR.

A'raf suresinin aşağıdaki ayetinde de kaba madde planı dünyanın aldatıcı ve düşük frekanslarına kapılmış olanların, yükselme sağlayacak tüm algı ve duygularının bloke olduğundan bahsedilmektedir. Bu tip insanların esasen hayvanlardan daha aşağılık durumda olduklarına da değinilmektedir. 

7/179 Ve lekad zera'na li cehenneme kesiran minel cinni vel insi lehum kulubun la yefkahune biha ve lehum a'yunun la yubsirune biha ve lehum azanun la yesmeune biha ulaike kel en'ami bel hum edall ulaike humul ğafilun

( Ve cinlerden ve insanlardan çoğunu cehennem için bıraktık. Onların kalpleri vardır, onlarla anlamazlar. Onların gözleri vardır, onlarla görmezler. Onların kulakları vardır, onlarla duymazlar. Bunlar hayvanlar gibidirler. Bilakis daha da sapmışlardır. İşte onlar habersizlerdir. )

Aşağıdaki ayetlerde yer alan "Kelimut tayyib" ( Temiz kelime ) ifadesi varlıkların ancak "ruhsal temizliğe" erişmeleri sayesinde düşük ve negatif nitelikli frekanslardan kurtulup yükselebilecekleri bildirilmektedir.

35/10 Men kane yuridul izzete fe lillahil izzetu cemia ileyhi YAS'ADUL KELİMUT TAYYİBU vel amelus salihu yerfeuh vellezine yemkurunes seyyiati lehum azabun şedid ve mekru ulaike huve yebur

( Kim üstün kudreti istiyorsa, saygınlık üstün kudret tümüyle Allah içindir. TEMİZ KELİME O'NA YÜKSELİR. İyi işler de onu yükseltir. O kötülüklerle tuzak kuranlar, şiddetli azap onlaradır. İşte onların tuzağı, o batıp dağılır.  )

14/24 E lem tera keyfe darabellahu meselen KELİMETEN TAYYİBETEN KE ŞECERATİN TAYYIBETİN ASLUHA SABİTUN VE FER'UHA FİS SEMA'

( Görmedin mi ki Allah, KÖKÜ SABİT VE DALLARI GÖĞÜN İÇİNDE OLAN TEMİZ AĞAÇ GİBİ OLAN TEMİZ KELİMENİN misalini nasıl beyan etti? )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder