8 Nisan 2023 Cumartesi

Dizi filmlere dikkat!

Son dönemde arka arkaya vizyona sokulan ve senaryoları itibarıyla özdeş olan dizi filmler topluma yönelik büyük algı ve telkin operasyonunun bileşenleri konumundadır.

Esasen yozlaşmanın ve dejenerasyonun tetikleyicisi olan bu dizi filmler ile toplumun ahlaki yapısı, aile yapısı, kutsal değerleri yok edilmeye çalışılmakta, tek değerin dünyevi, maddi ve nefsani ihtiraslar olduğu ve bu yolda her şeyin mubah olabileceği bilinçaltına telkin edilerek toplum dönüştürülmeye çalışılmaktadır. Bir başka deyişle  "Malkafa" bir yeni dünya düzeni toplumu, bir yeni nesil dizayn edilmeye çalışılmaktadır.

Küresel şirketler ve onların yerel temsilcileri tarafından finanse edilen bu dizi filmlerin senaryoları özellikle negatif ve ahlaka aykırı her türlü unsuru içerecek ve mafya kültürünü topluma telkin edecek şekilde yazılmaktadır. Çağdaşlık, modernlik, özgürlük gibi algılatılmaya çalışılan zina, tevavüz, fahişelik, ensest ilişki, uyuşturucu, cinayet, düşmanlık, kıskançlık, kin, nefret, intikam, tahakküm, suç, ağır ve açık küfür, tehdit, gasp, zorbalık, zenginlik, mafya sistemi gibi ahlak dışı negatif unsurların bombardımanı vasıtasıyla toplumun ruhsal genetik kodlarının değiştirilmesi hedeflenmektedir.

Ancak bu ahlak dışı filmleri yayınlayanlar nedense sahnelerdeki içki kadehlerini buğulamaktadırlar. Bu yaklaşımla esasen tamamı buğulanması gereken bu filmlerde sadece içki kadehlerinin buğulanması ile muhafazakar algısı yaratılmaya çalışılmaktadır ki maalesef bu basit şeytani taktik gerçeği idrakten uzak olan büyük bir kitle üzerinde  etkili olmaktadır. Ayrıca zihni stimülasyon gereği buğulanana, engellenene ilgi daha da artmakta ve bu da içki piyasasına yaramaktadır. Yani her şey detaylı olarak planlanmaktadır.

Netice itibarıyla planlı olarak toplumun önüne konan bu filmlere ilişkin uyarıcı mesajları çocuklara ve gençlere vermek temiz bir toplum arzulayan her bireyin, her ebeveynin öncelikli görevi olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder