20 Mayıs 2020 Çarşamba

Okültizm ve Okült Sembolizm

Okültizm ( Gizemcilik ), ilahi kozmik bilgilerin, toplumdan gizli tutulmak suretiyle, ruhsal enerjinin maddeye hakimiyeti ve metapsişik üstün yetenekler kazanımı amacıyla kullanımını tanımlayan kavramdır. Okültizm, gerçeğin, gerçek ilmin gizlenmesi yani bilgi nimetinin paylaşılmak yerine gizlenmesi esasına dayandığı için satanik nitelik taşımaya çok yatkındır. 

Ancak yoğun konsantrasyon, odaklanma ve frekans yükseltme ( trans ) yoluyla yapılan meditasyon ve dua seanslarında üst boyutlardaki pozitif enerjili Vazifeli Varlıklar ( Melekler ) ile iletişim kurulmasının mümkün olduğu da hatırlanmalıdır. Bilgi sahibi olan kimseler bu iletişim seanslarında temasa geçtikleri varlıkların iyicil mi kötücül mü olduklarını ayırt edebilme yeteneğine de sahiptirler. Bilginin Allah'ın bir nimeti ve nötr olduğu, onu kullananın niyetine göre sonuçlar doğuracağı hatırlanmalıdır. "Bilgi bıçak gibidir. Önemli olan onu elinde tutanın pasta kesmek mi insan kesmek mi istediğidir."

Bakara suresinin 42. ayetinde insanlar, negatif enerji salınımı amaçlı yapılan okültizme karşı uyarılmaktadırlar. 

2/42 - Ve la telbisül hakka bil batılı ve tektümül hakka ve entüm ta'lemun ( Ve gerçeği batıl ile örtmeyin ve bile bile gerçeği gizlemeyin. )

Okültizm temel kültür edinmiş olan gizli cemiyetler iletişim için muhtelif okült semboller kullanmaktadırlar. Bu sembolleri, şirket logolarında, ünlü kişilerin jestlerinde ( el, kol ve baş hareketlerinde ), yapılarda, müzik kliplerinde ve filmlerde yoğun şekilde görmek mümkündür. 

Okült sembolizm kavramına, Kur'an'ın Şuara suresinin 128. ayetinde değinilmiş gibi görünmektedir. Ayet numarasının 128 olması, farklı boyuta açılan portalın nümerolojik sembolü olan 11 sayısı açısından dikkat çekmektedir. ( 1+2+8 = 11 ) Zira 11 sayısı okültizmde, "farklı frekans varlıklarıyla iletişime geçme" kavramını da sembolize etmektedir.

26/128 - E tebnune bi külli riy'ın ayeten ta'besun ( Her tepeye ayet / işaret bina eder de abesle iştigal edip eğlenir misiniz? )

Ayrıca okült satanizm kapsamında cinlere tapınma eylemi de bulunmaktadır. Küresel şirketlerin sahibi olan hibrid cin soyu aileler tarafından kurulan birçok ezoterik gizli cemiyet bu anlayış üzerine tesis edilmiş olup maddi ve nefsani hedeflere odaklı faaliyetlerini zihin kontrol, büyü ( sihir ) ve hipnoz vasıtasıyla icra etmektedirler. Reptilian ( Sürüngen ) ırk olan cinlerin şeytani karakteristiği olan olan hiyerarşi, ritüel tutkusu, inatçılık, zorbalık ve merhametsizlik niteliklerine haiz küresel ailelerin amacı okült metodlarla insanlığı tam tahakküm altına almak ve köleleştirmektir. Bu hususları bildiren ayetler şöyledir.

34/41 - Kalu sübhaneke ente veliyyüna min dunihim bel kanu ya'büdunel cinn ekseruhüm bihim mü'minun
( "Sen yücesin. Sen onlardan başka dostumuzsun. Bilakis cinlere kulluk etmekteydiler. Onların çoğunluğu onlara inanmışlardı." derler. )

66 Vahiy-9-20 Geriye kalan insanlar, yani bu belalardan ölmemiş olanlar, kendi elleriyle yaptıkları putlardan dönüp tövbe etmediler. Cinlere ve göremeyen, işitemeyen, yürüyemeyen altın, gümüş, tunç, taş, tahta putlara tapmaktan vazgeçmediler.

66 Vahiy-9-21 Adam öldürmekten, büyü, fuhuş, hırsızlık yapmaktan da tövbe etmediler.

46-1 Korintliler-10-20 Hayır, yok! Dediğim şu: Putperestler kurbanlarını Tanrı'ya değil, cinlere sunuyorlar. Cinlerle paydaş olmanızı istemem.

14/15 - Vesteftehu ve habe küllü cebbarin anıd ( Ve açılışı istediler ve her inatçı zorba zarara uğradı. )

4/117 - İn yed'une min dunihı illa inasa ve in yed'une illa şeytanen merıda
( Kesinlikle onlar, O’nun haricinde ancak kadınları çağırırlar. Kesinlikle ancak asi inatçı şeytanı çağırırlar. )

Enerji jeneratörü ( frekans yayıcı ) işlevi gören okült sembollerden bazıları şöyledir.

BAPHOMET

Okültist yazar ve törensel büyücü olan Eliphas Levi tarafından çizilmiş olan ve cinlerin şeytani lideri olan İblis'i ( Baal ) tasvir eden Baphomet isimli figürdür. Baphomet kelimesi Muhammed ( Övülmüş ) kelimesinin farklı telaffuz edilmiş hali olan Mahomed kelimesinin yansımasıdır. Figürde yer alan bileşenler ve simgeledikleri anlamlar şöyledir.

Keçi = Keçi cinsel gücü yüksek olan bir hayvan olduğundan cinlerin insan soyunu döllemelerini n sembolizminde kullanılmıştır. 

Keçinin Kafasındaki İki Boynuz ve Taç =  İki Boynuz, farklı boyuta geçiş portalının nümerolojik ifadesi olan 11 sayısını simgelemektedir. Kafadaki Taç ile birlikte 3 sayısı oluşmakta ve böylelikle şirkin temel kavramı olan Teslis ( Üçleme ) tezahür etmektedir. ( 4/171 ...... O halde, Allah’a  ve O’nun resullerine inanın ve üçtür demeyin. Kendi hayrınıza bundan imtina edin, vazgeçin. ...... )

Alındaki Yıldız = Kainatın süptil madde frekansından ( kozmik frekanstan ) kaba madde frekansı olan dünyaya hükmetme anlamını sembolize etmektedir. Ayrıca okültizmde kaba madde alemi dünyadaki her varlığın süptil alemdeki projeksiyonu yıldız ile temsil edilmektedir. Evvelki bölümlerde "Öz Varlık" ve "Nefs" kavramlarıyla açıklanan bu husus Mesih İsa ile ilgili olarak İncil'in Matta suresinin aşağıdaki ayetinde yer alır. 

40-Matthew-2-2 şöyle dediler: "Yahudiler'in Kralı olarak doğan çocuk nerede? Doğuda O'nun yıldızını gördük ve O'na tapınmaya geldik." )

Kanatlar = İblis'in melek olduğunu ifade eden sembolizmdir. 

Hermafrodit Özellik = Baphomet hem dişil hem eril enerji kaynağı olarak resmedilmektedir. 

Karın Bölgesindeki Portal = Farklı boyuta / frekansa geçiş kapısının ( Star Gate ) sembolüdür.

Karın Bölgesindeki İki Yılan = DNA sarmalının sembolü olup, şeytanın insan ile cinsel ilişkisini ve hibrid soyun tezahürünü sembolize etmektedir.

Yukarıya Bakan Sağ El ve Aşağıya Bakan So El = İlahi kozmik bilgileri, kulak hırsızlığı* ile kaynaktan alıp kendisine tapanlara vermesini tasvir etmektedir.

* 15/16 - Ve gökte yıldız kümeleri oluşturduk ve onu bakanlar için süsledik.
15/17 - Ve onu tüm kovulmuş şeytanlardan koruduk.
15/18 - O kulak hırsızlığı yapan kimse hariç. Artık onu apaçık kıvılcım takip eder.



PENTAGRAM

Baphomet'in kafasının tasviri olan ters dönmüş yıldız figürüdür. Satanik ritüellerde en çok kullanılan sembollerden biri olup, bu sembol ABD Savunma Bakanlığı'nın merkez binasında ve yeni kurulması planlanan teknoloji şehri Neom City'nin logosunda da bulunmaktadır.


                                                                   Pentagon Binası

                                                               
                        Neom City Logosu

Bir cemiyet logosu olan aşağıdaki sembole tersten bakıldığında pentagram şekli ortaya çıkmakta ve 6 sayısına benzeyen ortadaki G harfi 9 sayısına dönüşmektedir. G harfi temelde Geometry ve Genesis kelimelerinin sembolüdür. 9 sayısı ise okültizmde yaratılışın ve yaşamın sembolü 6 sayısının tersini ve düalitedeki negatif enerjiyi sembolize etmektedir.





CORNUTO

Şeytanın sembolü olan Baphomet'in boynuzlarını, boyutlar arası portal ( geçiş kapısı ) addedilen Süleyman Tapınağı'nın iki kolonunu ve 11 sayısını sembolize etmektedir. Ancak bu sembolizmde boyutlar arası geçiş portalının sembolü olan 11 sayısına negatif anlam yüklenmektedir. Yani farklı boyuttaki negatif frekanslı varlıklarla temas anlamını içermektedir.

Süleyman Tapınağı'nın girişindeki İki Kolon ( Bu girişe "Gate" adı verilmektedir. ABD'deki yıkılan İkiz Kuleler de "Gate"'i sembolize ediyordu. )

"İki Kolon" kavramı Kur'an'daki bir karakter olan Zülkarneyn* ( İki Boynuzlu ) ile ilgili olarak, "Seddeyni" ( İki Set ) ifadesiyle geçmektedir. Zülkarneyn'in karşılaştığı bir kavim, farklı boyuttan / frekanstan gelen Ye'cuc ve Me'cuc isimli bozguncu varlıklardan korunabilmek için kendisinden "İki Set" ( İki Dağ ) arasına bir set yapmasını ister. Ayetteki "İki Set" ( İki Dağ ) kavramı farklı boyuttan gelen varlıkların geçiş portalını tanımlamaktadır. ( Bu noktada anlamsal ve sembolik olarak 11 sayısı ve Süleyman Tapınağı'nın iki kolonu ilintisi bulunmaktadır. Ayrıca Bkz. "İkili Kara Delik ... Solucan Deliği ... ZülKARNeyn ( İki Boynuzlu ) ... CERN"" başlıklı bölüm )

18/93 - Hatta iza belağa beynes seddeyni vecede min dunihima kavmen la yekadune yefkahune kavla
( Nihayet iki setin arasına ulaştığında, sözü anlamaya yanaşmayan, onlardan başka bir kavim buldu. )

18/94 - Kalu ya zel karneyni inne ye'cuce ve me'cuce müfsidune fil erdı fe hel nec'alü leke harcen ala en tec'ale beynena ve beynehüm sedda
( “Ey Zülkarneyn, iki boynuzlu, Yecuc ve Mecuc kesinlikle yerde bozgunculardır. O halde, bizimle onlar arasına sed koyman üzere sana harac versek olur mu?” dediler. )

* Zülkarneyn = Za ( Sahibi ) + El ( Ön Ek ) + Karn ( Boynuz / Nesil ) + Eyni ( İki ) = İki boynuzlu / İki Nesilli ( "İki Nesil" anlamıyla Ye'cuc ve Me'cuc ifade ediliyor olabilir. "Boynuz" da ezoterik sembolizmde "Nesil / Soy" anlamına gelmektedir.

Cornuto, işaret ve serçe parmağının açılması, diğerlerinin kapalı tutulması yoluyla yapılan bir el hareketi olarak okült satanik sembolizmde önemli bir yere sahiptir. "Ölüm Müziği / Ölümcül Müzik" adı verilen "Metal** Müzik" üreten grupların bu sembolü kullanmalarının sebebi de şeytan sembolizmi vasıtasıyla ölüm mesajı vermeleridir.  

( ** "Metal" kelimesi "Mat / Met" ( Ölmek, Ölü ) ve "Al" ( Gibi olan ) kelimelerinden oluşmakta olup, "Ölümcül" anlamına gelmektedir. "Mat / Met" kökü Arapça'daki "Meta" ( Madde ) kelimesinin de kökü olup, bu kelime özünde "Ölü olan" anlamını taşımaktadır. Yani "Madde ölümdür, Ruh yaşamdır"  kök anlamını ve mesajını barındırmaktadır. "Madde" anlamına gelen İngilizcedeki "Matter", Fransızca'daki "Matiere" ve Almanca'daki "Materie" kelimelerinin köklerinde de "Mat / Met" kelimesi bulunmaktadır. )


1966 yılında Şeytan Kilisesi'ni kuran satanist Anton Zandor Lavey, Cornuto hareketi yaparken. Arka planda da Pentagram içinde Baphomet figürü yer alıyor.

                                     
El ile yapılan okült ezoterik sembolizm işaretleri

                                     
Metallica grubu üyeleri Cornuto hareketi yaparlarken

                                                       
               Eski İran lideri Ahmedi Nejat

                                                      
               Eski ABD Başkanı Bill Clinton


                                                     
               George Bush Jr. ve Laura Bush

                                       
     Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton


                                                    
          Eski ABD Başkanı Barrack Obama



                                                                       
                              Papa Francis




Eski Papa Ratzinger



Eski ABD Başkanı Ronald Reagan


ABD Başkanı Donald Trump

                                              
           Eski Fransa Başkanı Nicolas Sarkozy


                                                       
               Microsoft'un sahibi Bill Gates

DAMALI ZEMİN

"Damalı Zemin" siyah ve beyaz renkli karelerden oluşmakta olup, bu kompozisyon "Boyutlar arası geçişin" ve "Düalitenin" ( Pozitif ve Negatif enerji ) sembolüdür. ( Uzakdoğu kültüründeki Yin Yang figürü de aynı okült anlamı taşır. ) Damalı zemin okült ezoterik ritüellerin önemli bir bileşenidir.


TEK GÖZ

Allah'a ortak koşulan ( haşa ) İblis'in de ( Şeytan ) herşeyi gördüğünü, gözetlediğini sembolize etmek üzere kullanılan ve bilinen kökeni Mısır mitolojisindeki Horus isimli pagan karaktere  dayanan semboldür. Şeytanın herşeyi gözetlemeye çalıştığı Kur'an'ın A'raf suresinin 27. ayetinde yer almaktadır. ( Ayet numarasının ( 27 ) nümerolojik değerinin, satanik okültizmde yaratılışı ve yaşamı sembolize eden 6 sayısının tersi olan 9 sayısını vermesi de dikkat çekmektedir. 9 sayısı ayrıca matematiksel fenomeni nedeniyle "Sihirli Sayı" olarak bilinmektedir. 

Bkz.


7/27 ............ Kesinlikle o, o ve kabilesi, sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler. .........



 
ABD Doları'nın arka yüzündeki piramidin tepesinde, sürüngen derisi desenli üçgenin içinde yer alan "Tek Göz" ile şeytan, şeytanın herşeyi görmesi, gözetlemesi ve kontrol etmesi sembolize edilmiştir. ( Figürdeki diğer semboller evvelce "1 Dolardaki Okült Mesajlar" başlıklı bölümde incelenmişti. )

2003 yılındaki Eurovision Şarkı Yarışmasını kazanan Türk ekibi, sahne şovunun sonunda Illuminati Üçgeni sembolizmi yapmıştır.


TEK GÖZÜ EL İLE KAPAMA

Bir el ile gözün birini katmadan ibaret olan bu hareket, Mısır mitolojisine göre kardeşi Set ile bir kavgasında tek gözünü kaybeden pagan karakter Horus'a yani şeytana atfen yapılmaktadır. Bu hareket te yine şeytanın herşeyi gördüğünü, gözetlediğini ve kontrol ettiğini ifade eden semboldür. 

                             
Birçok ünlünün el ile tek göz kapama hareketi yaptıkları toplu foto

Dijital platformda sunulan "Second Life" ( İkinci Hayat ) isimli oyunun sembolünde de göz ve el sembolizmi bulunmaktadır. Bu oyun esas itibarıyla, insanları gerçeklikten koparmayı, onları Matrix'te olduğu gibi dijital bir ortama kilitlemeyi ve tam kontrol altında dijital bir esaret yaşamına mahkum etmeyi öngören Yeni Dünya Düzeni'nin telkini, adaptasyonu ve bilinçaltı şartlaması niteliğindedir. Oyun, normal hayatta yapılabilen herşeyin yapılabilmesi kurgusuna dayanmaktadır. İkinci Hayat kavramı aslında küresel şeytanların zaman içinde insanları için olmasını planladıkları tek hayatı ifade etmektedir.


TEK GÖZÜ 666 SEMBOLİZMLİ EL HAREKETİ İLE KAPAMA

Bu hareket ile hem şeytanın herşeyi gördüğü, gözetlediği hem de teslis ( üçleme* / üç ilah addetme ) şirkinin kodu olan 666 sayısı sembolize edilmektedir. Hareket yapılırken baş ve işaret parmakları birleştirilmekte ve diğer üç parmak ise açılmaktadır. Böylelikle üç adet altı sembolize edilmektedir. Hareket, el bu haldeyken bağımsız şekilde veya gözlerden birinin üstüne koyacak şekilde yapılmaktadır. Bilindiği üzere İncil'de 666 sayısı, şeytanı, şeytanın  kontrol mekanizmasını ve şeytanın hipnozuna kapılarak onun kölesi olmuş insanı sembolize eden sayı olarak bildirilir. ( 666 sayısının nümerolojik değeri de 9 sayısını vermektedir. 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )

*5/73 "Kesinlikle Allah, üçün üçüncüsüdür." diyenler inkar etmişlerdir.
 4/171 ..... O halde, Allah’a ve O’nun resullerine inanın ve üçtür demeyin.....

66-Revelations-13-18 Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler. Sayısı altıyüzaltmışaltıdır.


             
Birçok ünlünün 666 sembolizmli el hareketi ile tek göz kapama hareketi yaptıkları toplu foto

                                    
ABD Başkanı Donald Trump 666 hareketi yaparken



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder