7 Haziran 2023 Çarşamba

Stratosferik Aerosol Enjeksiyonu Projesi

"Küresel Isınma" veya "İklim Değişikliği" kavramları esasen dünyanın belirli döngüler halinde deneyimlediği doğal bir fenomeni temsil etmektedir. Ancak küreselciler insanları korkutmak ve buna bağlı olarak, planladıkları tahakküm ve kontrol operasyonlarını uygulayabilmek amacıyla bu fenomeni de "insanlık için büyük bir felaket" olarak algılatmaya çalışmaktadırlar. Hatta bazı detayı bilinemeyen tekniklerle bölgesel iklim manipülasyonları da yapmaktadırlar. Bu kapsamda, karbon ayak izi, sera gazları, büyükbaş hayvanların ürettiği metan gazının sözde olumsuz etkisi vb. gibi argümanları öne sürerek doğal besin zincirini kırmayı, sentetik ürünler ve mRNA enjeksiyonlarıyla insanın genetik yapısını bozmayı hedeflemektedirler. Anılan unsurların salınım oranlarının, ekosistemi bozma ve iklim değişikliğine sebep olma seviyesinden çok uzakta olduğu gerçekten yana olan bilimsel kaynaklar tarafından belirtilmektedir.

Yukarıda anılan operasyonlarda biri de Stratosferik Aerosol Enjeksiyonu'dur. Bu operasyonun amacı sözde güneş ışınlarının ıstıcı etkisini azaltabilmek amacıyla stratosfere kükürt partikülleri serpmek ve oluşan kükürt tabakası vasıtasıyla güneş ışınlarını geri yansıtmaktır. Ancak bu metodun, hem insan sağlığı üzerinde, hem de tüm ekosistem üzerinde olumsuz ( zehirleyici ) etki potansiyeli bulunmaktadır. Ayrıca kükürt emisyonunun bir nedenden dolayı aniden durması tüm ekosistemin kavrularak bozunmasına sebebiyet verebilecektir.

Kükürt ( Sülfür, S ) sarı renkli bir element olup Rum suresinin aşağıdaki ayetlerinde yer alan "Yerin ölümü" ve "Sarı rüzgar" kavramları Stratosferik Aerosol Enjeksiyonu Projesi'ne işaret etmekte gibidir.

30/50 Fenzur ila asari rahmetillahi keyfe YUHYİL ERDA BA'DA MEVTİHA inne zalike le muhyil mevta ve huve ala kulli şey'in kadir

( O halde Allah’ın rahmetinin eserlerine, izlerine bak. ÖLÜMÜ SONRASINDA YERİ NASIL DİRİLTİR. Kesinlikle ölüleri de böyle diriltecek. O her şeye gücü yetendir. )

30/51 Ve lein erselna RİHAN FE RAEVHU MUSFERRAN le zallu min ba'dihi yekfurun

( Ve eğer RÜZGAR GÖNDERSEK DE ONU SARILAŞMIŞ GÖRSELER, onun ardından inkar etmeye başlarlar. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder