4 Ocak 2020 Cumartesi

Küresel şeytanlar komplolarını ve planlarını neden ifşa ediyor?

Küresel şeytanların, insanların frekanslarının yükselmesini engelleyerek onları kaba madde alemi dünyaya hapsetmeye ve ruhsal tekamüllerini engellemeye yönelik olumsuz uygulamalarını ve planlarını kendi kontrollerinde olan muhtelif mecralar ( TV, Internet, Basılı Medya, Reklam Ajansları, Haber Ajansları vb. ) kanalıyla ifşa etmelerinin üç temel nedeni bulunmaktadır.

1- Cin şeytanları ( reptiller ), insanların yaydıkları korku, endişe, stres, panik ve mutsuzluk enerjisinden beslenmektedirler. Bir başka deyişle şeytanların mutluluk kaynağı insanların mutsuzluğudur. Kendisine komplo yapıldığını öğrenen bir insanın ruhsal durumunun olumsuz etkilenmesi, kendisini çaresiz, zayıf düşmüş hissetmesi ve üzülmesi doğal bir sonuçtur. Dolayısıyla planların, insanlar tarafından bilinmeden uygulanması küresel şeytanların işine gelmemektedir. Zira şeytanlar, komplolarının insanlar tarafından bilinmesinin kendilerini insanların gözünde ilahlaştıracağını da düşünmektedirler. 

2- Planların önceden sık tekrar ( büyü sistemindeki kelime zikri gibi ) metoduyla ifşa edilmesi, plan gerçekleşenene kadar geçen süre içinde insanların, yapılması planlananlara bilinçaltında hazır hale gelmelerini, kabullenmelerini, minimum seviyede tepki göstermelerini ve itaat eder hale gelmelerini sağlamaktadır. Aslında bu tam bir hipnotik trans haline geçirme ( büyüleme ) metodudur. Ayrıca bu metodla "kontrolden çıkabilecek küresel bir kaos" da önlenmiş olmaktadır.

3- Planların medya ve muhtelif kanallarda sık sık doğrudan ve ya dolaylı ifade edilmesi, çok tekrar ilkesine bağlı kitlesel zikir ritüeli ile gerçekleşme enrejisini aktive etmektedir. Yani belirli bir kelimenin veya kavramın belirli frekanslarla tekrarı aynen yaratılışta olduğu gibi tezahüre yani gerçekleşmeye vesile olmaktadır. ( Bu nedenle negatif frekanslı zikire karşı pozitif frekanslı zikir yapılması yegane savunma mekanizması olmaktadır. )

4- Şeytan kurduğu tuzaklar ile övünür, kibirlenir, kendisinin çok zeki olduğunu, zekasıyla diğerlerini aldatarak öne geçtiğini düşünür ve bunun bir şekilde "bilinmesini" ve çevresindekilerin kendisine "korkuyla karışık hayranlık duymasını" ister. İşte bu nedenledir ki Illuminati, Zionist elit vb. olarak anılan şeytanlar yaptıklarını dolaylı ancak sistematik şekilde, yönettikleri sözde muhalifleri iddia ediyormuş havası yaratarak ifşa etmektedirler. Bu onların en büyük tatmin vasıtalarından biridir. İfşa stratejisinin sebeolerinden biri de budur.

Batman film serisinin bir bölümünde yer alan aşağıdaki sahnede Joker isimli kötücül karakter şöyle der. 

"Biliyor musun ne farkettim? Herşey plana göre ilerlediğinde kimse paniklemiyor. Plan dehşet verici olsa bile"


Mü'minun suresinin 89. ayetinde, insanların çoğunluğunun Allah bilinci olmasına rağmen büyü ( sihir ) etkisinde kaldıkları bildirilmektedir.

23/88 - Kul men bi yedihı melekutü külli şey'in ve hüve yuciru ve la yücaru aleyhi in küntüm ta'lemun ( De ki: "Eğer bilenler iseniz, herşeyin mülkiyeti elinde olan, o koruyan ama kendi üzerine korunmayan kimdir?" )

23/89 - Seyekulune lillah kul fe enna tüsharun ( Allah için." diyecekler. De ki: "O halde nasıl sihirlenirsiniz?" )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder