2 Ocak 2020 Perşembe

Ses frekansı ile zihin kontrolü

"In physics the term “ultrasound” applies to all acoustic energy with a frequency above human hearing (20,000 hertz or 20 kilohertz). Typical diagnostic sonographic scanners operate in the frequency range of 2 to 18 megahertz, hundreds of times greater than the limit of human hearing. Higher frequencies have a correspondingly smaller wavelength, and can be used to make sonograms with smaller details."

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3564184/ 

"The frequencies used for medical imaging are generally in the range of 1 to 18 MHz.

Wikipedia

Yukarıdaki alıntılara göre tıbbı taramalarda maksimum 18 megahertze kadar olan sesötesi ( ultrasound ) dalgalar ( frekanslar ) kullanılmaktadır.

Sesötesi frekans insan kulağının bilinçli haldeyken algılayamayacağı frekanstır. Sesötesi frekans kullanılarak idrak blokeleme, zihinsel yönlendirme ve zihin kontrolü yapılabileceği muhtelif kaynaklarda yer almaktadır.

https://www.google.com/amp/s/www.engadget.com/amp/2015/09/16/sound-wave-brain-cell-control/

Kur'an'ın İsra suresinin 17/64 kodlu ayetinde İblis'in ve ona tabi şeytanların "ses" ile insanların zihinlerini kontrol edebildiklerinden ve onları yönlendirebildiklerinden bahsedilmekte gibidir.

17/64 - Ve (1) istefziz (2) men (3) isteta'te  (4) min (5) hüm (6) bi (7) SAVTİ (8) KE (9) ve eclib aleyhim bi haylike ve racilike ve şarikhüm fil emvali vel evladi veıdhüm ve ma yeıdühümüş şeytanü illa ğurura
( Ve onlardan kime istidatın olursa SESİN ile yerinden oynat, kımıldat. Atlarınla ve yayalarınla üzerlerine yönel. Onlara malda ve çocuklarda ortak ol. Onlara vaad et. Ve şeytan onlara aldatmanın haricinde vaad etmez. )

- Ayet kodunun ( 17/64 ) nümerolojik değeri ( 1+7+6+4 = 18 )  olan 18 sayısıyla tıp alanında kullanılan maksimum sesötesi dalga frekansı olan 18 mhz arasında uyum bulunmaktadır.

- Ayetin "Savtike" ( Sesin ) kelimesini içeren ilk cümlesinde 9 kelime bulunmakta olup, 18 sayısının nümerolojik değeri olan 9 sayısı ile uyum arzetmektedir.

9 sayısı, okültizmde Allah'ın yaratışının sembolü olan 6 sayısının tersini yani yaratılıştaki düalitenin negatif yönünü sembolize eder. 9 sayısı ayrıca sihir ( büyü ) ile de ilintilidir.

Kur'anda geçen "Bozgunculuk yapan 9 çete", "Firavun'a iletilen 9 ayet" kavramları da bu bağlamda dikkat çekmektedir.

Alaska'da bulunan H.A.A.R.P ( High Frequency Active Auroral Reasearch Programme - Yüksek Frekanslı Aktif Auroral Araştırma Programı ) üssünün, iyonosfere gönderilen "ses" frekansı yayılımı metodu vasıtasıyla zihin kontrolü, sismik ( tektonik ) hareket ve iklim kontrolü için kullanıldığı bazı kaynaklarda ifade edilmektedir.


HAARP / Alaska


1995 yılında piyasaya sürülen "New World Order Illuminati Card Game" kartlarından birinin de "Orbital Mind Control Lasers" ( Yörüngesel Zihin Kontrol Lazerleri ) olması ilginçtir.

1988 yılı yapımı olan "They Live" isimli filmde "farklı boyuttaki varlıkların insanların zihinlerini kontrol etmek ve biliçlerini kapamak için bir kaynaktan sinyaller göndermekte oldukları" konusu işlenmektedir.


"They Live" filminden ilgili sahne. Durumu farkeden bir grup insan diğer insanları uyarabilmek için kaçak yayın yapıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder