23 Nisan 2020 Perşembe

23 Nisan'da "Ayyaş" mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bugün sosyal medyada viral hale gelen bir sunum videosu yer almaktadır. Video Atatürk anılıyormuş gibi hazırlanmış olsa da aslında ana amaç kadim bir zihin kontrol tekniği olan "Çok Tekrar Uygulaması" ile kitlelerin bilinçaltında Atatürk'ü itibarsızlaştırmak gibi görünmektedir. 

Video aşağıdaki görsel ile başlamaktadır. Görselde doğrudan "Atatürk'ün bir ayyaş olduğu" ana temanın bu olduğu mesajı verilmek istenmektedir.


"Ayyaş" kelimesiyle başlayıp "Ayyaş" kelimesiyle biten ve "Çok tekrar tekniği" kullanılarak hazırlanmış sunum videosunun kaba, argo bir dil ve tonlama ile okunmuş olması dikkat çekmektedir. Bilinçaltında farklı mesajlar bırakmaya yönelik olarak hazırlandığı izlenimi oluşturan sunum metninde "sarhoşluk" ve "ayyaşlık" kavramlarının olması gereken ana mesajdan çok daha yoğun ve saygısız tonlamalarla verilmiş olması da dikkat çekmektedir. 

Sunum videosunda neler dendiği, Atatürk'e nasıl hitap edildiği ve Atatürk'ün nasıl ANILDIĞI aşağıda yer almaktadır.

- Tabi adam AYYAŞ... AYYAŞ bir sigara yaktı. 
- Bir kadeh te rakı koydu. Bir kadeh daha...vapurda sanıyor kendini... 
- Hoop Samsun'a gitti kafa İkinci kadeh bitmeden... 
- Kafa çakır tabi... 
- Gaza geldi Kafa gitti tabi 
- Ağzından çıkanı kulağı duymuyor. 
- Şapkasız çıkmam abi 
- Geometri kitabı yazmış AYYAŞ ( Burada Ayyaş vurgulu söyleniyor. ) 
- Meze bitti o ara Deniz börçüleri istedi AYYAŞ 
- Derken AYYAŞ o ara iptal 
- Yahu! ne gerek vardı Atam 
- Doğruldu AYYAŞ 
- İşte böyle canlar 
- Kimine göre kahraman biri, kimine göre AYYAŞIN TEKİ" ( Ayyaş tanımlaması sona alınmış ve yine vurgulu. )

Videonun 2 dk 54 sn uzunluğunda olması da 11 nümerolojisi açısından dikkat çekmektedir. Hatırlanacağı üzere farklı boyuta geçiş portalı, döngü ve düalite sembolü olan 11* sayısı, satanik okültizmde şirki ve inkarı sembolize etmektedir. 

( * 10 sayısı Rab'bin birliğini, tekliğini sembolize eden sayı olup, gafil müşrikler 11 sayısına Rab'den üstün olma O'nun üzerinde ( haşa ) olma anlamı yüklemektedirler. Satanist müşrikler 11 sayısını kullanmaları durumunda eylemlerinin başarılı olacağına inanmaktadırlar. Bu açıklama 10 ve 11 sayılarına ilişkin okültizm açısından bir açıklama olup, Atatürk ile ilintilendirilmemektedir. )

Hitler'in Nazi propagandası yöneticisi olan Joseph Goebbels'in, zihin kontrol tekniklerinden birine ilişkin olarak sarfettiği aşağıdaki cümlesi konu bağlamında önem arzetmektedir. "Bir insana yalan olsa bile bir söylemi sürekli tekrarlarsanız, o söylemin nereden geldiğini unutur ve kendi fikri gibi benimser."


Döngü sonunda, ruhsal tekamüle erişmek ve üst frekansa ( boyuta ) geçiş yapmak isteyen inananların, bilgi edinme, tefekkür, odaklanma ve bilgi analizi konularında derinleşmeleri, gerçek ile batılı ayrıştırma süreçlerinde kendilerine büyük fayda sağlayacaktır.

Bu vesileyle Atatürk'ü "SAYGIYLA" ve rahmetle anıyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder