30 Nisan 2020 Perşembe

COVID19 ve Aşılama süreci

COVID19 virüsünün, küresel şeytanların yeni dünya düzeni planlarını gerçekleştirebilmelerine vesile olmak üzere laboratuarda ütetilmiş sentetik bir virüs olması ihtimali bulunmaktadır. Nefsani ve şeytani ihtiraslarının esiri olmuş bu küresel aileler hedefleri doğrultusunda her türlü bozgunculuğu yapabilecek potansiyele sahiptirler. Bu husus Bakara suresinin 205. ayetinde "ekinin ve neslin helak edilmesi" ifadesiyle bildirilmektedir.

2/205 - Ve iza tevella sea fil erdı li yüfside fıha ve yühlikel harse ven nesl vallahü la yühıbbül fesada ( Ve başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, ekini ve nesli helak etmek için çabalar. Allah bozgunu sevmez. )

Bu bağlamda, gündemde olan COVID19 aşısı konusu da insan sağlığı açısından büyük hassasiyet taşıyan bir konudur. Zira söz konusu aşının virüsten koruyup korumayacağı, immün sistemi zayıflatarak vücudu virüslere karşı daha savunmasız hale getirip getirmeyeceği ve içeriğindeki maddelerin yan etkilerinin veya doğrudan etkilerinin neler olacağı henüz netleşmemiştir. Hızlıca uygulamaya alınan veya alınması istenen COVID19 aşısı, tıpkı 5G projesi gibi insan sağlığına olan etkileri bağlamında belirsizliğini koruyan bir husustur.


???

Üretilen bir aşı ile dolaşımda saptanan virüs arasında antijenik benzerlik olması durumunda aşının etkinlik oranından ( koruma oranı ) bahsedilebilmektedir. Örneğin mevcut Influenza aşısının etkinlik oranı yıllar itibarıyla %48 seviyelerine kadar gerilemiştir. Sürekli mutasyona uğraması nedeniyle ( Ortaya çıkmasından bu yana en az 30 kez mutasyona uğradığı bildirilmektedir. ) COVID19 virüsü için kökten çözüm olabilecek etkin bir aşının geliştirilemeyeceği aşikardır. Zaten bu nedenledir ki her yıl insanlar Influenza aşısı olmaya çağırılmaktadır. Mevcut durumda toplumda aşı olma oranı %3 seviyelerindedir.

Influenza virüsü aşısının içeriği şu bileşenlerden oluşmaktadır.

1- Aktif Bileşenler : Antijenler ( Virüs, Bakteri, Toksin )

2- Adjuvants ( Yardımcı Maddeler ) : Aluminum Tuzu ( Vücudun aşıya reaksiyonunu hızlandırır. ) ( Alüminum bir neurotoxin maddesidir. )

3- Antibiyotikler : Bakterisel kontaminasyonu engellerler. ( Neomycin, Gentamycin, Polymycin B )

4- Prezervatifler ( Koruyucular ) : Kontaminasyonu engellerler. ( Çok dozlu canlı aşı, Magnezyum, Thimerosal )

5- Stabilizörler : Aşıyı ters durumlara karşı korurlar ( Örnek: Kuru donma ) ( Şeker ( Laktoz, Sükroz ), Aminoasit ( Glycine ), Protein ( Gelatin, Albümin ) )

6- İz Bileşenler : Formaldehit ( Virüsleri yokeder veya toksinleri inaktive eder. ) ( Formaldehit de karsinojen bir maddedir. )

Aşının bilinen yan etkileri / etkileri arasında ateş yükselmesi, baş ağrısı, bayılma, ağrı hissetme, alerjik reaksiyonlar ve nadir görülen Guillain-Barré Sendromu (GBS) ( Sinir sistemi üzerinde negatif etki ) bulunmaktadır.

Bu çerçevede COVID19 aşısı ile ilgili yapılan deneylerin sonuçlarına ilişkin aşağıdaki bilgilerin toplum ile net bir şekilde paylaşılması gerekmektedir. ( Paylaşılan bilgilerin güvenilirliği ise ayrı bir husustur. ) 

1- Aşının içeriğindeki bileşenler ve işlevleri 

2- İçerikte yan etkisi olan maddeler ve yan etkileri 

3- Aşının genel etkinlik oranı 

4- Yaş ve özel durumlara bağlı komplikasyon riskleri ( Her yaş grubu için aynı doz mu? vb. ) 

5- Aşılanma sonrasında tekrar aynı virüs nedeniyle hasta olma oranı 

6- Örnek performans karşılaştırması olması açısından Influenza aşısı olanların ve olmayanların Influenza pozitif olma oranları yani hastalanma oranları

Filantrop! ( İnsansever ! ) olarak nitelenen Bill Gates'in vakfının büyük partneri olduğu Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) kurumu kanalıyla Afrika'da yıllardır aşılama faaliyetleri yapılmaktadır. Aynı zamanda Afrika açık bir laboratuar, yerlileri de kobay olarak kullanılmaktadır. Şu anda da tüm dünya, COVID19 aşı çalışmalarının ana finansörü olan GAVI'den çalışmaların sonucuna ilişkin haber beklemektedir. Implant Microchip ve Crypto Currency ( Kripto Para ) konusunda girişimi bulunan Bill Gates, 2015 yılından beri küresel virüs salgını ve aşılama konularında beyanatları vermekteydi. Gates'in aşı konusunda da çok heyecanlı olması dikkat çelmektedir. Herhalde filantrop! olduğu için bir an evvel olabildiğince fazla insana yardım etmek istemektedir.

Ayrıca microchipler iyice küçülmüş olup, rahatlıkla aşıların içine konabilecek boyuta gelmişlerdir. Aşağıda, içine Bible'ın ( Kutsak Kitap / Tevrat 4 İncil ) sığdırıldığı bir "Nanochip" görülmektedir. Bu görsel 2015 yılına ait olup, şu anda çok daha küçük chipler söz konusudur.


Mayıs 2016'da! Birleşmiş Milletler Genel Merkezi'inde "ID2020" ! zirvesi yapılmıştır. Toplantıda Dünyadaki kimliksiz 1.8 milyar insan ( mülteciler vb. ) gündeme alınmış olsa da hedefte tüm insanlar bulunmaktadır. Eylül 2019'da da Bangladeş hükümeti ve GAVI ! işbirliğiyle, aşılama yoluyla dijital kimliklendirme programı başlatılmıştır. Projenin isminde, COVID19'un salgına dönüştüğü yıl olan 2020'nin bulunması herşeyin bir kurgu ve planlama olduğunun delili niteliğindedir.


ID2020 Projesi logosu
 
Aşı konusunda insanların bilinçli davranarak tüm süreci sorgulamaları, detaylı bilgi talep etmeleri toplumun sağlığı açısından büyük önem arzetmektedir. Aşı üreticilerinin de bu bilgileri "açık" ve "dürüst" bir şekilde paylaşmaları gerekmektedir. Zira bu aşamada küresel hedefler doğrultusunda insanlardan gerçekleri gizlemek ve aşı sürecini farklı bir projeye evriltmek! büyük günah olacaktır.

Bakara 2/42 - Ve la telbisül hakka bil batılı ve tektümül hakka ve entüm ta'lemun
( Ve gerçeği batıl ile örtmeyin ve bile bile gerçeği gizlemeyin. )






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder