16 Nisan 2020 Perşembe

Duvarların, kalelerin ve odaların ardına gizlenenler

Dünyadaki şu mevcut satanist ve kapitalist sistemde kendilerini muktedir sanan madde obsesifi zavallıların en korktukları olgu inananların kolektif ruhsal enerjisinin açığa çıkarak yükselmesidir. Zira bu enerjinin önünde durabilecek hiçbir negatif enerji frekansı bulunmamaktadır. Aslında içten içe sürekli ve büyük bir korku içinde olan şeytanlar kurdukları batıl kölelik sistemindeki yüksek binalarının ve geniş odalarının ardında kendilerini güvende ve iktidarda zannederek kendilerini aldatmakta ve her geçen gün helake biraz daha yaklaşmaktadırlar. Bu durum Kur'an'ın 52/12 kodlu ayetinde şöyle tanımlanır ( 52/12 - Ellezine hüm fi havdın yel'abun ( Onlar bataklığın içinde eğlenip oynarlar. ) )

Bu husus Kur'an'ın aşağıdaki ayetlerinde "Sağlam burçların içindekiler", "Kaleler", "Odalar" , "Üstün Şehirler ve Duvarlar" kavramlarıyla belirtilmiştir. Ayrıca küresel bir çete izlenimi veren şeytanların kendi aralarındaki şiddetli mücadelelerinden ve aslında her an dağılabilir bir durumda olduklarından da bahsedilmektedir.

4/78 - Eyne ma tekunu yüdrikümül mevtü ve lev küntüm fı burucin müşeyyedeh ve in tüsıbhüm hasenetün yekulu hazihı min ındillah ve in tüsıbhüm seyyietün yekulu hazihı min ındik kul küllün min ındillah fe ma li haülail kavmi la yekadune yefkahune hadısa
( Ölüm sizi, her nerede olursanız yakalar. Şayet sizler yüksek sağlam burçların kalelerin içinde bile olsanız. Eğer onlara güzellik isabet ederse "Bu Allah’ ın indindendir." derler. Eğer onlara kötülük isabet ederse "Bu senin indindendir." derler. De ki: "Hepsi Allah’ ın indindendir. O halde ne oluyor bu kavime de sözü anlamaya yanaşmıyorlar." )

33/26 - Ve enzelellezine zaheruhüm min ehlil kitabi min sayasıyhim ve kazefe fı kulubihimür ru'be ferıkan taktülune ve te'sirune ferıka
( Ve kitap sahiplerinden, onlara arka çıkanları, destekleyenleri kalelerinden indirdi. Kalplerinin içine korku attı. Bir kısmını öldürdünüz ve bir kısmını da esir aldınız. )

49/4 - İnnellezine yünaduneke min verail hucürati ekseruhüm la ya'kılun
( Kesinlikle o sana odaların arkasından seslenenler, onların çoğunluğu akıl etmezler. )

59/2 - Hüvellezi ahrecellezine keferu min ehlil kitabi min diyarihim li evvelil haşri ma zanantüm en yahrucu ve zannu ennehüm mani'atühüm husünühüm min allahi fe etahümüllahü min haysü lem yahtesibu ve kazefe fi kulubihimür ru'be yuhribune büyutehüm bi eydihim ve eydil mu'minine fa'tebiru ya ulil ebsar
( İlk toplanmada, kitap sahiplerinden o inkar edenleri yurtlarından çıkaran O'dur. Çıkaracağını zannetmediniz. Kesinlikle onlar, kalelerinin onları Allah’tan koruyacağını zannettiler. Ancak Allah onlara hesap edemedikleri yerden yetti. Kalplerinin içine korku attı. Evlerini kendi elleriyle ve inananların elleriyle harab ediyorlardı. O halde ibret alın ey görüş sahipleri. )

59/14 - La yukatiluneküm cemian illa fi kuran muhassenetin ev min verai cüdürin be'sühüm beynehüm şedidun tahsebuhüm cemian ve kulubühüm şetta zalike bi ennehüm kavmün la ya'kılun
( Sağlam korunmuş üstün şehirlerde veya duvarların arkasında olmaları haricinde sizinle topluca savaşamazlar. Onların kendi aralarında kötülükleri zorlukları şiddetlidir. Toplanmış olduklarını sanarsın. Onların kalpleri dağınıktır. Bu kesinlikle onların akıl etmeyen kavim olmalarındandır. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder