19 Nisan 2020 Pazar

"One World" konseri logosundaki mesaj

18.04.2020 tarihinde Dünay Sağlık Örgütü'nün sponsorluğunda gerçekleştirilen "One World: Together At Home" sloganlı on line konser organizasyonun logosunda dikkat çekici bir "Dört Parmak" sembolizmi bulunmaktadır.


Logoda "Dünya'yı kıskaca almış olan iki adet dört parmaklı el" görülmektedir. Küresel şeytanlar, dünyanın cinler tarafından kuşatıldığı mesajını mı vermeye çalışmaktadırlar? Şeytanların kendi ilimleri olmadığı sadece ve sadece ilahi kozmik bilgileri anlamsal olarak çarpıtmaya ve farklı anlam yüklemeye çalıştıkları hatırlanmalıdır. Dolayısıyla negatif enerjili mesaj vermeye çalışırken aslında dünyanın pozitif enerjili Vazifeli Varlıklar tarafından korunmaya alındığı mesajını da vermektedirler. 

"Dört Parmak" figürü okültizmde farklı frekanstan ( boyuttan ) gelen ve insan olmayan varlıkları ( cinler ) tanımlamak için kullanılan sembollerden biridir. Bu sembolizmin en belirgin bazı örnekleri şöyle sıralanabilir.

- 1982 yılında çekilen E.T. filmindeki dünya dışı varlığın dört parmaklı olması,


- 1990 yılında çekilen Total Recall filminde insan bedenini host olarak kullanan ve insanı kontrol altına alan "Kuato" isimli varlığın ( cin ) dört parmaklı olması. ( "Kuato" ismi de "Quadro" ( Dörtlü ) kelimesiyle olan fonetik benzerliği nedeniyle özellikle seçiilşmiş gibidir. )


- Rockefeller Foundation'un Mayıs 2010 tarihinde "Scenarios for the Future of Technology"* ( Geleceğin Teknolojileri İçin Senaryolar ) başlığıyla hazırladığı ve içinde pandemi senaryosunun da yer aldığı dökümanın yayımlanmasından bir yıl sonra, 2011 yılında vizyona giren "Infected" ( Enfekte ) isimli sinema filminin afişinde "dört parmaktan" oluşan bir el figürü bulunmaktadır. ( * Raporun başlığındaki "Teknolojinin Geleceği İçin Senaryolar" ifadesi pandemi kurgusunun "dijital dönüşümün" hızlandırılması için bir katalizör, bir vasıta olduğunu ifşa etmektedir. ) 


- Grey Alien'lerin dört parmaklı resmedilmeleri,


- Animasyon karakterleri olan ve aslında cinleri sembolize eden Şirinler'in ( The Smurfs ) dört parmaklı resmedilmeleri,



- Pagan ilahlar için yapılan antik ahşap maskların üzerindeki dört parmaklı reptilian ( sürüngen ) figürleri,


Bir çikolata markasının "4 Finger" konseptli ürünü de aynı sembolizmi içermekte gibidir.
- Economist dergisinin 2009 yılına ait bir kapağında da ölüm meleği dört parmaklı olarak resmedilmiştir.



Birleşik Krallık ve Hollanda merkezli, dünyanın en büyük yiyecek ve hızlı tüketim ürünleri üreten şirketlerinden birinin logosuna da dört parmak sembolü yerleştirilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder