30 Nisan 2020 Perşembe

UFO İfşa Projesi

10/66 - E la inne lillahi MEN FİS SEMAVATİ ve men fil ard ve ma yettebiullezıne yed'une min dunillahi şüraka' in yettebiune illez zanne ve in hüm illa yahrusun

( İyi bilin ki GÖKLERDEKİ KİMSELER kimseler ve yerdeki kimseler Allah içindir. Allah’tan başka ortakları çağıranlar tabi olmazlar. Onlar ancak zanna tabi olurlar. Kesinlikle onlar ancak saçmalarlar.

Tarih boyunca insanlığın tanık olduğu UFO ( Unidentified Flying Objects / Tanımlanamayan Uçan Cisim ) fenomeni 1993 yılında Laurance Rockefeller tarafından! başlatılan UFO Disclosure Initiative ( UFO İfşa Girişimi ) sonrasında yeniden gündem gelmiştir. Anılan tarihten itibaren eldeki belgelerle aşamalı olarak kitle iletişimi yapılmaya başlanmıştır. 2000'li yıllardan itibaren eski NASA astronotlarının, Hava Kuvvetleri pilotlarının ve diğer tanıkların da katıldığı sempozyumlar düzenlenmektedir. 

ABD eski Başkanı Ronald Reagan, 1987 yılında bir Birleşmiş Milletler toplantısında yaptığı konuşmada şunları söylemiştir. "Belki dışarıdan evrensel bir tehdide ihtiyacımız var. Eğer bu dünyanın dışından bir alien tehdidiyle karşılacak olsak dünya çapındaki farklılıklarımızın ne de çabuk kaybolacağını sık sık düşünürüm." ... Bu söylem Tek Dünya Devleti'ni öngören Yeni Dünya Düzeni planı kapsamındaki bir söylemdir.

UFO İfşa Projesi'nin lideri Dr. Steven Greer'in 2001 Yılında Ulusal Basın Klübü’ nde organize ettiği UFO sempozyumunda şu sözler sarfedilmiştir.  "1989 yılında 57 farklı cins humanoid yaratığı katalogladık. Bu humanoidler, sizler ve bizler gibi aramızda dolaşmaktadırlar. Farkı anlayamazsınız."


Son olarak 2019 yılında Project Blue Book adlı Roswell olayına gönderme yapan ve bir UFO ifşa projesi olan film serisi de vizyona girmiştir. 1978 yılında çekilen Project UFO serisinin yeni versiyonu olan dizinin 2. sezonu yayındayken pandemi nedeniyle ara verilmiştir. 

Kontrol obsesif küresel ailelerin, Alien* ve UFO konseptini bir korku ve panik unsuru olarak kullanma arzuları nedeniyle konuyla ilgili bir çok film yapılmış ve bu filmlerde hep korku teması işlenmiştir. Bu filmlerin en meşhur olanı  Alien serisidir. Ayrıca Kuantum fizikçisi Michio Kaku gibi bazı bilim insanları da sık sık programlara konuk edilerek UFO Threat ( UFO Tehdidi ) ve Alien Attack ( Alien Saldırısı ) konusu vurgulanmış ve farklı frekanstaki ( boyuttaki ) varlıkların kötü oldukları ve onlardan korkulması gerektiği kitlelere telkin edilmeye çalışılmıştır. 


( * Alien kelimesi "Ali" ( İlah ) ve "En" ( Gibi olan ) kelimelerinden oluşmakta ve "İlah Gibi Olan" anlamına gelmektedir. Bilindiği üzere kainattaki düalite prensibi gereği süptil boyutlarda da düalite söz konusu olup, süptil varlıkların da iyisi ( Vazifeli Varlık / Melek ) ve kötüsü ( Cin ) bulunmaktadır. ) 

Şu anda dünyaya tam egemen olmaya çalışan negatif frekanslara karşı üst boyutlardan pozitif frekans yağmuru olmaktadır. Bu fenomen döngü sonunda hakim olacak Kova Burcu Çağı'nın tezahürüdür. Kova, kozmik bilgi haznesinin sembolü, kovadan akan su da idrak yükselişi sağlayan kozmik bilgi yağmurunun ve koruyucu enerjinin sembolüdür. Bu kozmik frekanslar olmasaydı COVID19 salgını küreselcilerin planladıkları gibi çok daha büyük miktarda küresel ölümlere yol açabilirdi. Bir başka deyişle insanlar, negatif frekanslı obsedör varlıklar ( cinler ) tarafından kıskaca alınmaya çalışılırlarken, bir yandan da Vazifeli Varlıklar tarafından korunmaktadırlar. 

COVID19 salgınının devam ettiği şu günlerde Pentagon'un eski UFO görüntülerini medyaya servis etmesi de kitle üzerinde korku ve panik duygusu yaratılması planının yansımaları niteliğindedir. Zira korkuya kapılmış bir toplum, korkuyu ve tehdidi gidereceğine inandığı her çözüm önerisine rıza gösterebilecektir. Bu tip görüntülerin önümüzdeki süreçte sıklaşması potansiyeli bulunmaktadır. 90'lı yıllarda Kanada'lı gazeteci Serge Monast, ışık oyunları kullanılarak sahte UFO ve Alien görüntüsü yaratma projesi olan Project Blue Beam'i ifşa etmiştir. 

Dolayısıyla bu noktada insanların bilgili ve bilinçli bir yaklaşım sergilemeleri ve özgürlüklerini kendi elleriyle başkalarına teslim etmemeleri gerekmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder