19 Temmuz 2023 Çarşamba

Andalucia ve Semana Santa 

Andalucia ( Endülüs ) İspanya'nın güneyinde yer alan ve otonom bir cemaatin bulunduğu, sekiz vilayetten ( Almería, Cádiz, Córdoba, Granada, Huelva, Jaén, Málaga, Seville ) oluşan bölgenin ismidir. Andalucia kelimesi "Anda" ( İçinde ) ve "Lucia" ( Işık ) kelimelerinden oluşmaktadır. Bu kelime batinen şeytanın ismi olan "Lucifer" ( Işık Getiren ) ( Lucia ( Işık ) + Fere ( Getiren ) ) kelimesiyle de ilintilidir.

47 2 Corinthians 11-14 Buna şaşmamalı. ŞEYTAN da kendisine IŞIK MELEĞİ süsü verir.

Ayetin sure numarasının ve ayet numarasının nümerolojik değerleri 9/11 sembolizmi içermektedir.

47 ... 4+7 = 11

2 11-14 ... 2+1+1+1+4 = 9*

* "Andalucia" kelimesi de 9 harften oluşmaktadır. 9 sayısı okültizmde sihirin, aldatmanın ve negatif frekansın sembolüdür.

Andalucia Sembolü

Andalucia sembolünde, boyut portalı niteliğindeki ikiz kolonlar ( Süleyman Tapınağı'nın ikiz kolonları ), tepedeki kemer, şeytanın ve düalitenin sembolü olan iki aslan yer almaktadır.

Semana Santa** ( Kutsal Hafta ), Mesih İsa'nın bir Pazar günü Kudüs'e girişinden Cuma günü halka açık infazına ( çarmıha gerilme ) kadar geçen yedi günlük sürece ilişkin Andalucia'da organize edilen "kutlama"!*** haftası adı altındaki satanik ritüel sürecidir.

** "Semana Santa" kelimesi 11 harften oluşmaktadır.

** Mesih İsa'nın çarmıha asılması ve sözde İblis'in zaferi

Ancak bu "kutlama" haftasında giyilen kostümlerin ırkçı satanist Ku Klux Klan cemiyetininkiyle aynı olması, Semana Santa'nın bir satanik ritüelden ibaret olduğunu teyid etmekte gibidir.


Semana Santa 2023






Ku Kkux Klan benzeri Semana Santa kostümleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder