11 Temmuz 2023 Salı

S harfinin gizemi ve 9

Ses kelimesinin karşılığı olan  ile ilgili olan Ses ( tür. ), Sound ( ing. ), Son ( fra. ), Stimme ( alm. ), Savt ( Ses ) ara. ) kelimelerinin ve ses ile ilintili olan diğer birçok kelimenin "S" harfi ile başlaması dikkat çekmektedir. Örnek: Speak" ( Konuşmak ) ( ing. ), Say ( Söylemek ), Sprechen ( Konuşmak ) ( alm. ), Söylemek ( tür. ), Sing ( Şarkı söylemek ) ( ing. ), Singen ( Şarkı söylemek ) ( alm. )

"S" harfinin şeklinin "Yılan"ı andırmasının sebebinin yılanın çıkardığı "ssss" sesi olması kuvvetle muhtemeldir. Türkçedeki "Ses" kelimesinin başında ve sonunda "S" harfi olması da bu bağlamda dikkat çekmektedir.

"S" harfinin, 23 harften oluşan Latin alfabesindeki 18. harf olması da şeytani frekanslara ( yılana ) atfedilen ve numarası 18 olan İncil ayetinde "insanı simgeleyen canavarın sayısı" olarak tanımlanan 666 sayısı ile nümerolojik açıdan uyum arzetmektedir. Zira nihai 9 sayısı okült ezoterizmde aldatmanın, sihirin, zihin kontrolünün sembolüdür. ( 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )

66 Revelations 13-"18" Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler.

Mesih İsa'nın çarmıha gerildiğinde saatin 9 olduğunu bildiren İncil ayetinin kodunda da 18 sayısı üzerinden 9 nümerolojisi bulunmaktadır.

41 Mark 15-25 İsa'yı çarmıha gerdiklerinde saat dokuzdu.

Ayet kodunun nümerolojisi 4+1+1+5+2+5 = 18 ... 1+8 = 9

Yılan kelimesinin batı dillerindeki karşılığı olan Snake ( ing. ), Serpent ( ing., fra. ), Schlange ( alm. ) kelimeleri de "S" harfiyle başlamaktadır. Şeytan* kelimesinin karşılığı olan "Satan" kelimesi de "S" harfiyle başlamaktadır. ( ( * "Yakan, Helak eden" anlamına gelen Şeytan kelimesi de S harfiyle başlamaktadır.

İsra suresinin aşağıdaki ayetinde şeytanın insanı "sesiyle" tahrik edeceğinden bahsedilmektedir. Ayetteki "Savt" ( Ses ) kelimesi batinen negatif "frekans" tesirlerini temsil etmektedir. Ayetin kodundaki rakamların toplamının 18 sayısını vermesi de yukarıdaki hususlarla uyum arzetmektedir.

17/64 VESTEFZİZ men isteta'te minhum bi SAVTİKE ve eclib aleyhim bi haylike ve racilike ve şarikhum fil emvali vel evladi veidhum ve ma yeiduhumuş şeytanu illa ğurura

( Ve onlardan kime istidatın olursa SESİN İLE YERİNDEN OYNAT, KIMILDAT. Atlarınla ve yayalarınla üzerlerine yönel. Onlara malda ve çocuklarda ortak ol. Onlara vaad et. Ve şeytan onlara aldatmanın haricinde vaad etmez. )

"Savt" ( Ses ) kelimesi ayetin ilk cümlesinde yer almakta olup, bu cümlenin 9 kelimeden oluşması da konu bağlamında dikkat çekmektedir.

Ve (1) istefziz (2) men (3) isteta'te (4) min (5) hum (6) bi (7) savti (8) ke (9)

( Ve onlardan kime istidatın olursa SESİN İLE KIMILDAT. )

Ruhsal durumu etkilediği bilinen ve "Solfeggio Frekansları" adı verilen 9 adet frekans bulunmakta olup, bu frekans grubunun en yüksek seviyesi 963 Hz ( 9+6+3 = 18 ... 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )'dir.

432 Hz frekansın evrensel frekans olduğu, enstrümanın bu frekansa akord edilmesi halinde çok daha yumuşak ve net bir ses elde edildiği belirtilmektedir. ( 4+3+2 = 9 )

Yedi müzik notasının en incesi yani en yüksek frekanslısı "Si" olup, bu hece de "S" harfiyle başlamaktadır.

Kedilerin "ssss" sesine ilgi göstermelerinin sebebi de S harfinin yüksek frekanslı olmasıdır. 

Yukarıdaki bilgiler S harfinin üst planlardan iletilen frekans tesirlerinin ve kodların simgelelerinden biri olduğunu ortaya koymakta gibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder