11 Temmuz 2023 Salı

"Tek" kavramı ile aldatmaca

Küreselcilerin kadim ihtirası olan Yeni Dünya Düzeni'nin yani Tek Dünya Devleti sisteminin özü, mülkiyet milliyet, din, aile vb gibi kavramların ortadan kaldırıldığı, sadece nefsani ve maddi arzularına değer veren "tek" tip insanın oluşturulduğu, dijital teknoloji ve yapay zeka destekli, küresel ve merkezcil bir diktatörlük yönetimi sistemidir. Bu küresel sistem değişimi planına bağlı aksiyonlar 2019 yılında başlatılan pandemi ve planlı olarak ardından gelen mRNA enjeksiyonu, ekonomik kriz, iklim krizi, savaş, kıtlık, gıda krizi, barınma krizi gibi unsurlarla ve algı operasyonları desteğiyle yoğunlaştırılmış ve hızlandırılmıştır. 

Bir süreden beri siyasi platformda Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Din söylemi eşliğinde gündeme getirilen "Rabia" ( Dördüncü ) işareti de esasen yerel mesaj veren bir sembol değil yukarıda belitilen küresel idealin sembolüdür. ( Söylemdeki Tek Din ifadesi dijitalizm destekli satanizmdir. )

Pandemi operasyonu, merkezcil yönetimli tek dünya devleti sisteminin Dünya Sağlık Örgütü ( DSÖ ) kanalıyla denemesinin yapılmasına da imkân tanımıştır. Zira pandeminin ilanından raporlamalara, kapanma uygulamalarından aşılama operasyonuna, aşı kartından aşı kimliği ve kod uygulamalarına kadar tüm süreç DSÖ tarafından verilen talimatlar ile yönetilmiştir. 

Pandemi sürecinde ve sonrasında muhtelif platformlarda ve organizasyonlarda ortaya atılan "One World", "One Health" gibi sloganların da batini amacı Tek Dünya Devleti kavramının kitlelerin bilinçaltına yerleştirilmesi olmuştur. 

Küreselcilerin mesajcılarından biri olan satanist şarkıcı Lady Gaga küratörlüğünde 2020 yılında başlatılan DSÖ sponsorluğundaki One World isimli dayanışma platformunun görselindeki "One World" ( Tek Dünya ), "Global Citizen" ( Küresel Vatandaş ) ifadeleri ve Dünyayı kıstırmış, tahakküm altına almış iki adet "dört parmaklı el" sembolü dikkat çekmektedir. ( "Dört parmak" sembolü hem Rabia işaretini hem de şirketler sahibi küresel aileleri tesirleri altına almış negatif frekanslı üst boyut varlıklarını ( cinler ) simgelemektedir. )

Resmi bir makam tarafından iletişimi yapılan "Tek Dünya, Tek Sağlık, Tek Gelecek" sloganı da anılan küresel planın bir yansımasıdır.

İnsanları, öz varlıklarını idrakten ve maddi ve manevi değerlerinden "yoksun" bırakmayı ve böylece Allah yolundan saptırmayı hedefleyen bu şeytani tuzak sistemi elbette ki çok zeki olduklarını sanan şeytanlara Rab'bin büyük bir tuzağı olup, kalbiyle görebilen inananlara da büyük bir idrak ve tekâmül fırsatı vermektedir.

İblis'in hedefi ve ona kulluk eden müşriklerin girişimlerinin batıl olduğu aşağıdaki ayetlerde bildirilmektedir.

7/16 Kale fe bima ağveyteni le ak'udenne lehum siratakel mustekim

( "Öyleyse, beni azdırmandan dolayı, onlara karşı, senin doğru yolunun üstüne oturacağım." dedi. )

3/54 Ve mekeru ve mekerallah vallahu hayrul makirin

( Ve tuzak kurdular, Allah da tuzak kurdu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder