8 Temmuz 2023 Cumartesi

"İyilik"! için Yapay Zekâ ...

6-7 Temmuz 2023 tarihlerinde, Birleşmiş Milletler tarafından Cenevre'de "AI For GOOD Global Summit" ( İYİLİK İçin Yapay Zeka Zirvesi ) toplantısı organize edilmiştir. Toplantının son günü olan "07.07"*.2023 tarihinde "9"** adet robot "sözde" katılımcıların sorularını yanıtlamışlardır. 

* 7 sayısı döngü sonunu simgelemektedir. 

** 9 sayısı 666 sayısının nümerolojik değeri ve okültizmde negatif ftekansın ve sihirin sembolüdür. Toplantıya dahil edilen robot adedinin 9 olarak belirlenmesi düşündürücüdür.

Konuya ilişkin basındaki kasıtlı ve manipülatif manşetten de anlaşılacağı üzere esasen bir bilgisayar programı, bir yazılım olan Yapay Zekâ'nın, tıp, mühendislik vb. gibi alanlarda "insanlığın hizmetine" olmak üzere sunulması gerekirken, konuya ilişkin tüm mesajların "insanlığın efendiliğine" yönelik olarak ve "sosyal yaşama müdahale, kontrol, yönetim, denetim" çerçevesinde verilmesi oldukça düşündürücüdür. 


Yapay zeka destekli robotlar, dünyayı insanlardan daha iyi yöneteceklerini söylemişler ve insanların yapay zekayı geliştirirken dikkatli olması gerektiğini kaydetmişler!!!

Organizasyonun logosunda bir "A" harfi ve içinde ucu yukarı yönlü bir "Ok" görünse de logo "ters" çevirildiğinde birbirine cepheli iki adet"7" sayısı ( nümerik olarak 77 ) ve/veya okült bir sembol olan birbirine bakan "Çift Yılan" tezahür etmekte gibidir. 




"Çift Yılan" figürü satanik okültizmde "Düalitey", "Kontrol"!, "Felâket" ve "Elit Aileler" ( küresel şirketler sahibi şeytanlar zümresi ) gibi kavramları simgelemektedir.

7 sayısı ise bir döngülük frekansı ve "döngü sonunu" simgeleyen ve kutsal kitaplarda sıkça zikredilen bir sayıdır. Ayrıca Kur'an'da geçen "İkili Yedi" ifadesi de döngüsel düaliteyi, yaratılış kodlarını ve Rab'bin yaratış kudretini simgeleyen bir  kavramdır. 

15/86 İnne rabbeke huvel hallakul alim

( Kesinlikle Rab’bin, O yaratandır bilendir. )

15/87 Ve lekad ateynake SEB'AN MİNEL MESANİ vel kur'anel azim

( Ve biz sana İKİLİLERDEN YEDİYİ ve büyük Kur'an' ı verdik. )

Yukarıda yer alan logodaki "AI" figürünü çevreleyen daire 17 parçadan oluşmaktadır. 17 sayısının nümerolojik değeri 8 olmaktadır ki bu sayı yeni döngü başlangıcının ve sonsuz döngünün sembolüdür. Ayrıca sayıda 1 ve 7 rakamlarının bulunması "döngü sonu" ( 7 ) ve "yeni döngü başlangıcı" ( 1 ) kavramlarını simgelemekte gibidir.

7 sayısı İncil'de, felâket algısı yaratan ancak esasen inananlar için kurtuluş vasıtası olan "döngü sonu vakaları" ile ilintili olmak üzere Yedi Mühür, Yedi Bela, Yedi Melek, Yedi Borazan vb. gibi kavramların içinde de yer almaktadır.

66 Revelations 15-1 Gökte büyük ve şaşılası başka bir belirti gördüm: Son YEDİ BELAYI taşıyan yedi melekti. Çünkü Tanrı'nın öfkesi bu belalarla son buluyordu.

66 Revelations 5-1 Tahtta oturanın sağ elinde iki yanı da yazılı, YEDİ MÜHÜRLE mühürlenmiş bir tomar gördüm.

Her şeyin Allah'ın planı dahilinde olduğunu unutarak kendilerini O'na ortak koşan ve insanların kendilerini ilah addetmelerini arzulayan Zionist zümre, dijital teknoloji ( AI ) tuzağı vasıtasıyla insanlığı robotlara dönüştürmeyi ve böylelikle "Great Reset" ( Büyük Sıfırlama ) adını verdikleri döngü sonunu sözde bizzat getirebilmeyi hedeflemektedir. Bu çerçevede AI'yı sanki özbilinçli ilahi bir varlık*** gibi algılatmaya, mesajlarını / talimatlarını bu yolla vermeye ( "Biz demiyoruz AI diyor." taktiği**** ) ve dolaylı olarak ilahlaşmaya çalışmaktadırlar. Ancak unuttukları tek şey "Allah'ın tuzağının daha büyük olduğu ve tuzakların sadece sahiplerinin başına geçeceğidir." ( Fatir 35/43 )

*** AI şehri Neom City'nin kurulduğu Suudi Arabistan, Sophia isimli AI robota "vatandaşlık" vermiştir.

**** AI bir bilgisayar programı, bir yazılım olup programcısının / yazılımcısının kodlaması ve kurguladığı algoritması dışında herhangi bir icraatta ( eylem, söylem, hesaplama ) bulunması mümkün değildir.

Gerçek sembolizmi ve mesajlarını yukarıdaki logodaki gibi tersten veren şeytanların, "AI For GOOD" ( İYİLİK için ) ifadesindeki "Good" ( İyi ) kelimesine de esasen ters anlam yani "Kötülük" anlamı yüklemiş olması kuvvetle muhtemeldir. Zira bir şeyin "iyiliğinin", "iyi olduğunun" abartılı ve bariz şekilde vurgulanması o şey ile ilgili şüphelerin oluşmasına yol açar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder