5 Temmuz 2023 Çarşamba

OceanGate Titan Batiskafı Vakası

Titanic gemisinin enkazını görüntülemek için Atlantik Okyanusu'nun dibine inen Ocean Gate şirketine ait "Titan" isimli batiskaf 18.06.2023 tarihinde, indiği derinlikteki basınç nedeniyle patlayarak dağılmıştır. Batiskafın içindeki 5 kişi hayatını kaybetmiştir. 

Batiskafta Ocean Gate CEO'su Stockton Rush, Gıda ve tarım, enerji ve ilgili altyapı, petrokimya ve telekomünikasyon altyapısı alanlarında faaliyet gösteren Engro Corporation şirketinin başkan yardımcısı Pakistanlı Şehzade Davud, Şehzade Davud'un oğlu Süleyman Davud, Havacılık sektöründe hizmet veren Action Aviation şirketinin sahibi İngiliz Hamish Harding ve Fransız denizaltı pilotu Paul Henry Nargeolet bulunmaktaydı.

- "Ocean Gate" kelimesi "Okyanus Kapısı / Okyanus Geçidi / Okyanus Portalı" anlamına gelmektedir. ( Boyutlar arası portaldan geçişi simgeleyen sayı 11'dir. )

- Titanic gemisinin enkazı 3800 metre derinliktedir. ( 3+8+0+0 = 11 )

- Titan, Kanada'ya ait Newfoundland topraklarından yaklaşık 740 kilometre açıklarında, Kuzey Atlantik Okyanusu'ndaki uluslararası sularda kaybolmuştur. ( 7+4+0 = 11 )

- Ocean Gate şirketi 2009 yılında kurulmuştur. ( 2+0+0+9 = 11 )

- Ocean Gate şirketinin 2023 yılı itibarıyla 47 personeli bulunmaktaydı. ( 4+7 = 11 )

- Titan'ın kaybolduğu ABD Sahil Güvenliğine saat 19:10'da bildirilmiştir. ( 1+9+1+0 = 11 ve 9/11 )

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/2023_Titan_denizalt%C4%B1_olay%C4%B1

https://en.m.wikipedia.org/wiki/OceanGate

İncil'de "Denizin dibi" ifadesi sadece Matta bölümünün 18-6 kodlu ayetinde, ölümle ilgili olarak geçmektedir. Titan batiskafı vakasının gününün 18 Haziran ( 18.6 ) olması dikkat çekmektedir. Bu durum bir satanik kan ritüeline veya ilahi nizamın nümeroloji destekli "döngü sonu" mesajına işaret ediyor olabilir. ( Yaratılışta tesadüf yoktur. Daha doğrusu tesadüf vardır ancak rastgelelik yoktur. Zira tesadüf kelimesi "sadafa" ( birleştirmek, bir araya getirmek ) fiilinden türemiş bir isim olup "birleştirmek, bir araya getirmek" anlamına gelmekte ve planlı bir eylemi ifade etmektedir. )

40 Matthew 18-6 "Ama kim bana iman eden bu küçüklerden birini günaha düşürürse, boynuna kocaman bir değirmen taşı asılıp DENİZİN DİBİNDE BOĞULMASI kendisi için daha iyi olur. 

Bilindiği üzere küresel şirketler sahibi şeytani elit zümre tüm majik ve stratejik operasyonlarını, negatif anlam yüklemek suretiyle, kutsal kitaplardaki ayetlere ve ayetlerdeki nümerolojiye göre gerçekleştirmektedir. Zaten şifa veya maraz amacıyla yapılan tüm majik ( büyüsel, sihirsel ) operasyonların ilim kaynağı kutsal kitaptaki ayetler, kelimeler ve harflerdir. 

"Dipsiz derinlikler" ifadesinin yer aldığı aşağıdaki İncil ayetlerindeki nümeroloji ve kelimeler de dikkat çekmektedir.

66 Revelations 9-1 BEŞİNCİ MELEK borazanını çaldı. Gökten yere düşmüş bir yıldız gördüm. DİPSİZ DERİNLİKLERE AÇILAN KUYUNUN anahtarı ona verildi.

Batiskafın 5 kişilik olmasıyla "Beşinci melek" ifadesi sayısal uyum arzetmektedir.

66 Revelations 9-2 DİPSİZ DERİNLİKLERİN KUYUSUNU AÇINCA, kuyudan büyük bir ocağın dumanı gibi bir DUMAN ÇIKTI. Kuyunun dumanından güneş ve hava karardı.

"Dipsiz kuyudan duman çıkması" ifadesinin elbetteki muhtelif, katmanlı ve derin ezoterik anlamları bulunmakla birlikte konu bağlamında "dipteki patlama" ve buna bağlı "halden hale geçiş" anlamını da çağrıştırmaktadır. Ayetin kodunun ( 9-2 ) nümerolojik değeri 11 sayısını vermektedir. ( 9+2 = 11 )

66 Revelations 9-11 Başlarında kral olarak DİPSİZ DERİNLİKLERİN MELEĞİ vardı. Bu meleğin İbranice adı AVADDON, Grekçe adıysa APOLYON'dur.

Dipsiz derinliklerin meleğinin ismi olam "Avaddon / Abaddon" veya "Apolyon" kelimeleri "İmha edici, Mahvedici, Yok edici" anlamlarına gelmektedir. Legendary Pictures şirketinin bir film karakterine verdiği ismin "Titanus Abaddon" olması da "Titan" kelimesinin ayetlerle olan ezoterik ilintisini ortaya koymaktadır. Ayetin numarası 9-11 olup, hem 11 nümerolojisi hem de 9/11 sembolizmiyle uyum  arzetmektedir.

İsimleri itibarıyla da Titanic gemisinin ve Titan batiskafının satanik bir ritüel vasıtası olarak ve nihayetinde imha edilmek üzere üretildiği izlenimi oluşmaktadır. Şayet böyle bir durum olmasa dahi birbiriyle uyumlu kodlamalar ilahi nizamın bir mesajına işaret ediyor olabilir.

Ayrıca, tıpkı Titanic gemisinin, "Unsinkable" ( Batmaz ) ifadesiyle tanıtılması ve sonra batması! gibi Titan isimli batiskafın OceanGate şirketi tarafından "The safest vehicles on the planet" ( Gezegenin en güvenli araçları ) olarak tanıtılması ve sonra batması! ilginç bir uyum arzetmektedir.

Titanic gemisinde de, Titan batiskafında da büyük şirketlerin sahibi iş adamlarının bulunması ve vaka sonucunda hayatlarını kaybetmeleri Titanic vakası benzeri bir satanik ritüeli çağrıştırmaktadır.

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/03/titanic-2.html

https://kuranilmi.blogspot.com/2019/05/titanic-fenomeni.html

OceanGate şirketi resmi web sitesinde "Expeditions"** başlığı altında 2024 yılı için Titanic gemisinin battığı yere düzenlediği turlar için bilet satmaya devam etmektedir.

** "Expeditions" kelimesi 11 harftan  oluşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder