25 Haziran 2020 Perşembe

Çocuklar gibi olmadıkça...

Çocuk enerjisi kainattaki en saf, temiz ve yüksek frekanslardan biridir. "Çocuk enerjisi" İncil'de Cennet'e girmenin ön koşulu olarak belirtilir. Kaba madde frekansının ( dünya / cehennem ) negatif nefsani tesirlerinden arınarak saflaşmak, bu vesileyle frekansı yükselterek tekâmül etmek ve yarı süptil frekans olan cennete ( Sirius ) girebilmek ayette "Dönüştürülüp çocuklar gibi olmak" ifadesiyle tanımlanmaktadır. 

40 Matthew 18-3 "Size doğrusunu söyleyeyim, dönüştürülüp, küçük çocuklar gibi olmadıkça, Göklerin Egemenliği'ne asla giremezsiniz. 

40 Matthew 19-14 İsa, "Bırakın çocukları" dedi. "Bana gelmelerine engel olmayın!Çünkü Göklerin Egemenliği böylelerinindir." 

Ancak İblis'in negatif tesirleriyle nefsaniyetin ve dünyevi maddi menfaatlerin esiri olmuş küresel şeytanlar cennete intikal edemeyeceklerini bildiklerinden aslında cehennem olan kaba madde frekansı dünyada "kendileri için" süptil madde frekansı olan cennet ortamını tesis etmek ve dünyada ebedi olmak istemektedirler. Ve bunu başarabilmenin yollarından birinin de "çocuk enerjisi frekansı tüketimi" olduğu düşüncesindedirler. 

Madde obsesyonu, uzun ömür sürme arzusu ve çocuk meselesi Kur'an'da şu ayetler ile bildirilmektedir.  

2/96 - Ve le tecidennehüm ahrasan nasi ala hayah ve minellezine eşraku yeveddü ehadühüm lev yüammeru elfe seneh ve ma hüve bi müzahzihıhı minel azabi en yüammer vallahü besırun bima ya'melun 
( Ve kesinlikle onları hayatta insanların en hırslıları olarak bulacaksın. O ortak koşanlardan her biri bin sene ömür sürmeyi arzular. Onlar uzun ömür sürerek o azaptan uzaklaşacak değillerdir. Allah o yaptıklarını görendir. ) 

2/94 - Kul in kanet lekümüd darul ahıratü indellahi halisaten min dunin nasi fe temennevül mevte in küntüm sadikın 
( De ki: "Eğer Allah' ın indinde, ahiret yurdu insanların dışında size halis kılınmışsa, o halde, eğer doğrularsanız ölümü temenni edin." ) 

Ayette Darül Ahirat ( Ahiret Yurdu ) olarak tanımlanan cennete giremeyeceklerini bilenlerin ölümden korktukları bildirilnektedir. Zira müşrik inkarcılar için ölüm, reenkarnasyon ile tekrar dünyaya ( cehenneme ) gelmeye ve evvelki enkarnasyonda yapılanların karşılığını almaya vesile olan bir fenomendir. Oysa mü'minler için ölüm dünyadan kurtuluş ve bir üst frekans ilan cennete intikal vesilesidir. 

87/16 - Bel tü'sirunel hayated dünya 
( Bilakis dünya hayatını tercih ediyorsunuz. )

87/17 - Vel'ahıretü hayrün ve ebka 
( Ve ahiret daha hayırlıdır ve daha bakidir. ) 

Ayette dünya hayatını, ahirete tercih eden inkarcılar konu edilmektedir. 

56/17 - Yetufu aleyhim veldanun muhalledun Onların üzerinde ebedi çocuklar dolaşırlar. 

Ayette cennet, çocuk ve ebediyet kavramları arasındaki ilişkiye dikkat çekilmektedir. 

17/31 - Ve la taktülu evladeküm haşyete imlak nahnü nerzükuhüm ve iyyaküm inne katlehüm kane hit'en kebira 
( Ve fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Onları ve sizleri biz rızıklandırırız. Onların öldürülmesi büyük suçtur, günahtır. ) Ayetteki "İmlak" kelimesi "Fakirlik, Mülk sahibi olmak" anlamlarına gelmekte olup ayette dünyevi maddi menfaat elde etmek ve fakirleşmemek için çocuklarını şeytana adak verenlere işaret edilmektedir. Bugün dünyadaki çocuk istismarı ve çocuk ölümleri vakaları esas itibarıyla kendilerine uluslararası bir pedofil şebekesi oluşturmuş olan küresel şeytanlar tarafından sofistike, organize ve ritüalistik bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Her yıl kaybolan binlerce çocuk, kimsesiz mülteci çocuklar sapık zihniyete sahip bu şeytani şebekenin kurbanı olmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder