19 Haziran 2020 Cuma

Kıyamet simülasyonu yapan müşrikler

Allahü Teala'nın tüm insanlara eşit olarak bahşettiği nimetleri gasp ederek insanları köleleştirmek isteyen küresel müşrikler ( kendilerini Allah'a ortak koşanlar ) akıllarınca kıyamet sürecini ( ayağa kalkış sürecini ) kontrol altına almaya ve bir simülasyona dönüştürmeye çalışmaktadırlar. Küreselciler tüm uygulamalarını Kur'an'daki ilme ve nümerolojiye göre yapmaktadırlar.

Mevcut durumda, küreselcilerin komploları nedeniyle dünyanın deneyimlediği ve deneyimlemesi öngörülebilen olaylar esas itibarıyla Allahü Teala'nın ilahi planının gerçekleşmesinden başka bir şey değildir. Ancak müşrik küreselciler aslında ilahi nizamın kader mekanizması gereği dünya hayatındaki kötü amellerinin karşılığında maruz kalacakları olumsuz durumlara insanları maruz bırakma gayretindedirler.

Gerçekleşen olaylar ile uyum sergileyen bazı Kur'an ayetleri;

1- İnsanların tüm verilerinin Big Data ( Büyük Veri ) olarak anılan merkezi sisteme kaydedilmesi ve gereği halinde insanların aleyhine kullanılması,

45/29 - Haza kitabuna yentıku aleyküm bil hakk inna künna nestensihu ma küntüm ta'melun
( Bu kitabımız size gerçeği konuşur. Kesinlikle biz o yapmakta olduklarınızı kaydetmekteydik. )

2- Sosyalizm görünümlü küresel diktatörlük sistemiyle insanların susturulması ve baskılanması, ( Bir kurgu ve tuzak olan COVID19 süreci kapsamında insanlar evlere kapatılmış, sürekli maske takmaya mecbur edilmişlerdir. Maske, "susuturulmuş toplumun" sembolü haline gelmiştir. )

27/85 - Ve vekaal kavlü aleyhim bima zalemu fe hüm la yentıkun
( Ve o zulmetmelerinden dolayı onlar üzerine söz vaki olur. Artık onlar konuşamazlar. )

3- İnsanların, dijital dönüşüm adı altında yürütülen dijital köle oluşturma sürecine dahil olanlar ve olmayanlar yani sisteme uyanlar ve uymayanlar olarak ayrıştırılması planlanmaktadır. Küreselciler akıllarınca insanlar için dünyada cennet ve cehennem simülasyonu yapmaya çalışmaktadırlar. Dijital köleliği ebedi yaşam, ölümsüzlük, cennet söylemleriyle telkin etmeye, dijital sisteme uyum sağlamayanları da cehennem ile tehdit etmeye çalışmaktadırlar.

37/21 - Haza yevmül faslillezı küntüm bihı tükezzibun
( Bu, o yalanlamış olduğunuz ayrışım günüdür. )

4- Dünya insanlarının dijital kimlik kisvesi altında nano çipler vasıtasıyla kodlanması ve merkezi bilgisayardan AI kanalıyla kontrol ve takip edilmesi,

İncil ayetleri;

66-Vahiy-13-16 Küçük büyük, zengin yoksul, özgür köle, herkesin sağ eline ya da alnına bir işaret vurduruyordu.
66-Vahiy-13-17 Öyle ki, bu işareti, yani canavarın adını ya da adını simgeleyen sayıyı taşımayan ne bir şey satın alabilsin, ne de satabilsin.
66-Vahiy-13-18 Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler. Sayısı altıyüzaltmışaltıdır.

5- Sürekli kontrol ve takip sistemiyle dünyanın insanlar için kurtulmak isteyecekleri bir hapishaneye dönütürülmesi,

22/22 - Küllema eradu en yahrucu minha min ğammin üıydu fıha ve zuku azabel harık
( Gamdan dolayı, oradan her çıkmayı istediklerinde oraya geri döndürülürler. Tadın yakıcı azabı. )

6- İnsanların sürekli korku halinde tutulmaları,

3/151 - Senülkıy fı kulubillezıne keferur ru'be bima eşraku billahi ma lem yünezzil bihı sültana ve me'vahümün nar ve bi'se mesvez zalimın
( O onlarla delil indirilmemiş olanları Allah’a ortak koşmalarından dolayı, o inkar edenlerin kalplerine korku atacağız. Onların mekanları ateştir. Zalimlerin meskenleri ne kötüdür. )











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder