13 Haziran 2020 Cumartesi

Senkronizasyon nimeti

Döngü sonundaki frekans yükselmesi neticesinde ruhsal ayağa kalkışı ve idraki uyanışı yaşayan insanların deneyimledikleri en etkileyici fenomen "Senkronizasyon" yani "Eşlenme, Eşzamanlanma, Hizalanma, Uyumlanma" fenomenidir. Bu fenomen, insanın olgu ve olaylarda sık bir şekilde uyumlanma, eşleşme ve eşzamanlanma deneyimi yaşamasını tanımlamaktadır. Bazı örnekler şöyle sıralanabilir.

1- Saate bakıldığında hep aynı saate veya saatteki rakamlardaki uyuma denk gelme ( Örnek: 11:11, 21:21, 08:08, 15:51 vb. ) Özellikle 11 ve 8 sayılarına denk gelinmesi en sık rastlanan durumdur. Zira bu sayılar uyanışın, yeni döngü başlangıcının, farklı boyuta geçiş portalının nümerolojik sembolüdür.

2- Muhtelif vesilelerle karşılaşılan rakamlarda veya kelimelerde ( araba plakaları, reklam tabelaları, afişler vb. ) sürekli olarak belirli bir sayının veya kelimenin tezahürünün farkedilmesi,

3- Bir başkasıyla senkronize olunması yani bir başkasıyla sürekli olarak eşzamanlı düşünce ve davranış deneyimi yaşanması ( Aynı zamanlarda aynı şeyi düşünme veya söyleme, aynı sayıların veya aynı kelimelerin dikkat çekmesi, eş zamanlı  ve aynı konuda olmak üzere iletişim kurulması, mesajlaşılması vb. )

İnsanlarda olduğu gibi kozmik sistemde de muhtelif senkronizasyon vakaları sürekli gerçekleşmektedir. Güneş sisteminin ait olduğu Samanyolu galaksisinin ekseniyle hizalanması ( kozmik hizalanma ), Güneş ve Ay tutulması gibi fenomenler de kozmik senkronizasyon örnekleri olarak sıralanabilir.

Dolayısıyla, senkronizasyon fenomeni esas itibarıyla vahdet ( ünite, birlik ) kavramının idraki vesilesiyle birleşik insanlık realitesinin ve kolektif bilincin tesis edilmekte olduğunu haber veren ilahi bir nimettir. Senkronizasyon, ayrıca ilerleyen zaman içerisinde insanlarda gelişmiş metapsişik yeteneklerin ( durugörü, medyumluk, telepati, telekinezi, astral çıkış vb. ) açığa çıkacağının da habercisidir. 

Al'i İmran suresinin 64. ayetinde insanlar, aralarında senkronizasyonu ve üniteyi sağlayacak olan "Eşit olan kelimeye" ( Keimetin Seva ) yani "Allah" kelimesine çağrılmaktadırlar. Ayet numarasının nümerolojik değerinin "1" ( 6+4 = 10 ... 1+0 = 1 ) olması da ünite / vahdet / birlik kavramı açısından uyum arzetmektedir. )

3/64 - Kul ya ehlel kitabi tealev ila kelimetin sevain beynena ve beyneküm en la na'büde illellahe ve la nüşrike bihı şey'en ve la yettehıze ba'duna ba'dan erbaben min dunillah fe in tevellev fe kul üşhedu bi enna müslimun
( De ki: "Ey kitap sahipleri, bizim ve sizin aranızda aynı, eşit olan kelimeye geliniz. Ancak Allah’a  kulluk edelim ve O’na hiçbir şeyi ortak koşmayalım. Bazılarımız bazılarını Allah’tan başka Rabler edinmesin. Eğer yüz çevirirlerse, şahit olarak kesinlikle biz teslim olanlarız deyin." )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder