1 Haziran 2020 Pazartesi

IOT ( Internet of THINGS - ŞEYLERİN / EŞYANIN Interneti )

Küresel planların en başında gelen "Dijital Dönüşüm" projesi kapsamında son dönemde gündemde olan kavram "IOT" ( Internet of THINGS - ŞEYLERİN / EŞYANIN Interneti ) kavramıdır. IOT, yeryüzündeki tüm "Şeyleri" ( Eşyayı, nesneleri ) AI ( Yapay Zeka ) teknolojisi vasıtasıyla birbirne bağlayarak tek merkezden 7/24 kontrollü bir şebeke yaratma projesidir. Dğer bir deyişle bu proje esas itibarıyla ruhsal tekamül vesilesi ile madde alemi ile olan bağını ortadan kaldırması gereken insanı maddeye daha da çok bağlama projesidir.




IOT projesine bağlı olan en önemli alt proje dijital kimlik ve mikroçipleme projesidir. Zira IOT kavramındaki "Things" ( Şeyler / Eşya ) kelimesi aslında "İnsanı" da kapsamaktadır. Bu nedenledir ki kutsal kitap ilmine haiz olmalarına rağmen ilim üzerine sapmış olan ve Allah'a kendilerini şirk koşarak ilahlaşmak isteyen küresel şeytanlar aslında ilahi kozmik sistemde var olan Transhümanizm ( İnsan Üstücülük / Süper İnsa ) ve Singularity ( Teklik / Birlik / Vahdet ) gibi kavramların ardına gizlenerek nihai amacı insanları köleleştirmek ve insanların ruhsal tekamüllerini engelleyerek onları kaba madde alemi dünyaya hapsetmek olan çok farklı projeler yürütmektedirler.

"Transhümanizm" ( İnsanüstücülük / Süper İnsancılık ) kelimesinin ilahi nizamdaki ( kozmik sistemdeki ) esas tanımı "İnsanın, kaba madde alemi dünyadaki ruhsal tekamülünü tamamlayarak üst süptil alemlere / frekanslara / boyutlara, süptil ve insanüstü bir varlık ( vazifeli varlık ) olarak geçmesi"dir. Ancak küreselciler dijital teknolojiyi kullanarak insanları kaba madde alemi dünyada transhuman ( insan üstü / süper insan ) yapacaklarını iddia ederek kandırmaktadırlar. Ayrıca insanlar yükselen idrak seviyesi ve ruhsal tekâmül vasıtadıyla potansiyel metapsişik yeteneklerinin ( medyumluk, telepati, telekinezi, durugörü, levitasyon vb. ) açığa çıkacağı bir döneme yaklaşmaktadırlar. İşte küreselciler dijital teknolojiyi kullanarak bir an evvel insanların yükselen frekanslarını bloke ederek onları bilgisayar şebekesine kilitlemeye çabalamaktadırlar. Oysa ki insanın yaratılış ile ruhsal bağlantı kurabilmesi ve bütünleşebilmesi için herhangi bir araca / aracıya ( dijital teknoloji gibi ) ihtiyacı bulunmamaktadır.

"Singularity" ( Teklik / Birlik / Vahdet ) kelimesinin ilahi nizamdaki ( kozmik sistemdeki ) esas tanımı ise "Kainattaki varlıklar arasında kolektif bilincin tesisi vasıtasıyla birlik, teklik olgusunun idraki ve böylelikle ruhsal tekamüle erişilmesi"dir. Zira ayetlerde "İnsanların tek bir nefisten yaratılmış oldukları" defaatle bildirilir. Ancak küreselciler yine dijital teknolojiyi ve insanların birlik olması gibi güzel ancak aldatıcı bir söylemi kullanarak insanları tek tip, idraksiz ve AI tarafından yönlendirilen robotlara dönüştürmeyi hedeflemektedirler.

Küresel şeytanların referans aldıkları kozmik kaynak da Kur'an'dır. Çünkü Bakara suresinin 32. ayetinde meleklerin ifade ettikleri üzere Allah'ın öğrettiği ilimden başka ilim yoktur. 

2/32 - Kalu sübhaneke la ilme lena illa ma alemtena inneke entel alimül hakim
( "Yücesin sen. O bize öğrettiğinin haricinde bize ilim yoktur. Kesinlikle sen bilensin hakimsin." dediler. )

Ancak nefsani heveslerinin kölesi olmuş şeytanlar Kur'an ilmini pozitif frekansları ( iyilik, doğruluk, refah, huzur, sevgi vb. ) yaymak amaçlı değil, negatif frekansları ( kötülük, öfke, ıstırap, yoksunluk, nefret vb. ) frekanslarını yaymak için kullanmaktadırlar. Casiye suresinin 23. ayetinde "hevesinin kölesi olmuş ilim sahiplerinin" durumu bildirilmektedir.

45/23 - Fe raeyte men ittehaze ilahehu hevahü ve edallehüllahü ala ılmin ve hateme ala sem'ıhı ve kalbihı ve ceale ala besarihı ğışaveh fe men yehdıhi min ba'dillah e fe la tezekkerun
( Hevesini ilahı edinen kimseyi görmez misin? Allah onu ilim üzerine saptırır. Kulağının ve kalbinin üzerine mühür basar. Gözünün üzerine perde oluşturur. Artık Allah’tan sonra onu kim yönlendirebilir? O halde hatırlamaz mısınız? )

Allahü Teala'ya kendilerini şirk koşan küreselciler kuvvetle muhtemel olmak üzere IOT kavramını da Kur'an ayetinden esinlenerek oluşturmuşlardır. Zira Al'i İmran suresinin 5. ayetinde "Hiçbir ŞEY'in Allah'tan gizli kalamayacağı" bildirilmektedir. Küreselciler de dünyada hiçbir şeyin kendilerinden gizli kalmamasını, herşeyi kontrol edebilmeyi ve tahakküm altına alabilmeyi istemektedirler. Dikkat edilecek olursa IOT kavramında da "Things" ( Şeyler ) kelimesi kullanılmıştır. Bu kelime yerine "Objects" ( Nesneler ) veya başka bir kelime de kullanılabilirdi.

3/5 - İnnellahe la yahfa aleyhi ŞEY'ÜN fil erdı ve la fis sema' ( Kesinlikle Allah’a , yerde ve gökte, ona hiçbir ŞEY gizli kalmaz. )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder