10 Haziran 2020 Çarşamba

Obelisk sembolizmi ve Pindar

Okült sembolizmin en önde gelen şekillerinden biri, ezoterik olarak Pindar ( Pinnacle of Dragon / Ejderin Penisi ) anlamını içeren Obeliskler yani Dikilitaşlardır. Obelisk sembolizminin temelinde yeryüzündeki belirli enerji noktalarına anten işlevi gören kolonlar dikmek suretiyle farklı boyutlarla frekans iletişimi yapmak amacı bulunmaktadır. Obelisk, esas itibarıyla insan neslini dölleyerek hibrid reptilian ( melez sürüngen cin ) soyu tezahürüne sebebiyet veren İblis'in penisini ( Phallus* ) sembolize etmektedir. Dolayısıyla Obelisk sembolizmini "Yılan" veya "Penis" formunda yoğun olarak kullanan küresel cemiyetin amacı farklı boyut varlıkları olan cinlerle iletişim kurmaktır.

Ayrıca Bkz


* "Phallus" kelimesi Arapça'daki "Falik" ( Yaran, Yarıcı ) kelimesinin farklı yazılışla tezahürüdür. Kur'an'da Allahü Teala'nın "Falikül habbi" ( Tohumları yaran ) olduğu ifadesi yer almakta olup, bu ifadeyle Allahü Teala'nın yaşamı başlatan olduğu anlamı vurgulanmaktadır. Bu çerçevede müşrikler Rab'bin bu sıfatını İblis'e atfetmek suretiyle ( haşa ) farklı anlam yükleme metoduna dayalı negatif enerjili sembolizm uygulamaktadırlar. 

6/95 - İnnellahe falikul habbi ven neva yuhricül hayye minel meyyiti ve muhricül meyyiti minel hayy zalikümüllahü fe enna tü'fekun         

( Tohum tanelerini ve çekirdekleri yarıp açan kesinlikle Allah' tır. O ölüden diriyi çıkarır ve diriden de ölüyü çıkarır. İşte Allah budur. O halde nasıl döndürülürsünüz? )

Şuara suresinin 128. ayetinde şeytani obelisk sembolizmine dikkat çekilmektedir. Ayrıca ayet numarasının ( 128 ) nümerolojik değerinin 11 ( 1+2+8 = 11 ) olması da farklı boyuta geçiş kapısı sembolizmi açısından uyum arzetmektedir.

26/128 - E tebnune bi külli riy'ın ayeten ta'besun
( Her tepeye işaret bina eder de abesle mi iştigal edersiniz? )

Obelisk / Kule inşaatı konusu Tevrat'ta "Kule Dikme" ( Babil Kulesi ) olarak yer alır.

1-Genesis-11-4 Sonra, "Kendimize bir kent kuralım" dediler, "Göklere erişecek bir kule dikip ün salalım. Böylece yeryüzüne dağılmayız."

Her geçen gün daha da sık görülmeye başlanan bu yapılara bazı örnekler;

Esenler Otogar Cami / Esenler / İstanbul


İstanbul Havalimanı Kontrol Kulesi / İstanbul 


Medyada kontrol kulesinin "Lale" formunda olacağı haberi yer almıştır. Ancak kule yılana benzemektedir.

Ayrıca Çamlıca Anten Kulesi'nin formu da "yükselen yılan" sembolizmi içermektedir.




Rize - Artvin havalimanı Kontrol Kulesi 


Medyada kontrol kulesinin "Çay Bardağı" formunda olacağı haberi yer almıştır. 

People's Daily Newspaper Merkezi / Çin  


Guangxi Media Center / Çin


Illinois Christian Science Dixon Kilisesi ( ABD )


Ataşehir Finans Park


  Bir uzun bina ve yanında iki küçük bina.

Eifel Kulesi


Vatican City, City of London ve Washington DC Obeliskleri



El Hadba Cami / Musul


Pizza Kulesi


Babil Kulesi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder