26 Temmuz 2020 Pazar

Ayasofya Cami'ndeki okült sembolizm

Evvelce incelendiği üzere Ayasofya'nın açılışı hususu zahiri ve batıni minalde bir çok farklı sonuç doğuran bir gelişmedir. İnananlar için Mesih İsa enerjisinin idrakine vesile olurken, insanlara tuzak kuran ancak aslında sadece kendilerini helak etmek için tuzak kuranlar için ise satanik sembolizm vasıtası olmuştur.

Bkz. 


Aşağıdaki foto Ayasofya Cami açılışında çekilmiştir.


Fotoda üzeri "mor" renkli kumaş ile kaplı bir kolon görünmektedir. Bu mor kumaşlı kolonun üzerinde ise bir "Piramit" ve onun üstünde de bir "Taç" figürü yer almaktadır. Piramit figürü okült satanik sembolizmde İblis’in ve onun neferi şeytanların toplum kontrol ve manipülasyon sistemini, tepedeki taç ise Rab'be şirk koşulmak suretiyle ilah addedilen cin şeytanı İblis'i sembolize etmektedir. Aşağıda detaylı olarak görüleceği üzere, piramitin içinde "Cin / İblis / Baphomet" kafası yer almakta ve piramitin üstündeki taç da aslında yine bir cin kafasını sembolize etmektedir. Bu figürler kiliselerdeki satanik figürler olan Gargoyle'lere benzemektedir.



Ayrıca bu figürlerin yer aldığı kumaşın "mor" renkli olması da okült sembolizm içermektedir. Mor renk spiritüalizmde Taç Çakra'dan yayılan yüksek frekansı sembolize etmekle birlikte İncil'de de zikredildiği üzere şeytanın bir temsili olan Babil Fahişesi^nin elbisesinin rengini de temsil etmektedir.

66-Vahiy-17-4 Kadın, MOR ve KIRMIZI giysilere bürünmüş, altınlar, değerli taşlar, incilerle süslenmişti. Elinde iğrenç şeylerle, fuhşunun çirkeflikleriyle dolu altın bir kâse vardı.

66-Vahiy-17-5 Alnına şu gizemli ad yazılmıştı: GİZEMLİ BÜYÜK BABİL, FAHİŞELERİN VE DÜNYA İĞRENÇLİKLERİNİN ANASI.

Vatikan'daki psikoposların ve kardinallerin tam da İncil'de tsavir edildiği üzere "mor ve kırmızı" renkli cüppe giymeleri de bu minvalde manidardır.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder