13 Temmuz 2020 Pazartesi

Dünya A.Ş. ?!

Tek Dünya Devleti yapısını öngören ve Yeni Dünya Düzeni ( YDD ) adı verilen küresel zulüm ve kölelik sistemi esas itibarıyla birçok insanın her gün giriş kartını "düt" diye öttürerek market kasasından geçen mal* gibi içine girdiği mikro köle evi olan "şirket" sisteminin makro düzeyde planlanan halidir.

* Şirketlerde kullanılan "Human Resources" ( İnsan Kaynakları ) terimi de insanın küresel şeyranlarca alınıp satılabilir ve harcanabilir bir mal addedildiğinin delili niteliğindedir.

Evvelce "Şirk ve Şirket Aldatmacası" başlıklı bölümde irdelendiği üzere Allah'ın insanlara eşit olarak bahşettiği nimetlerin gasp edilmesi ve kula kulluk ve para karşılığında insanlara azar azar verilmesi esasına dayalı olarak kurulan şirketler haksızlık, hırsızlık, adaletsizlik, zulüm, hırs, kin, nefret, kıskançlık, kibir gibi düşük negatif frekansların jeneratörleri olarak işlev görmektedirler. İnsanlığın frekans yükselmesi ve ruhsal tekâmülü, şirketlerden yayılan negatif ve bloke edici frekanslarla engellenmeye çalışılmaktadır. Bu dogmatik aldatma sistemi insanlara öylesine benimsetilmiş ve insanlar bu sisteme öylesine alıştırılmışlardır ki bu şirketlere hizmet etmenin sosyal statü edinmek ve topluma hizmet etmek olduğuna inandırılmışlardır. 

Bloke edici frekanslar nedeniyle kalpleri ile görme yeteneğini ( vicdanlarını ) kaybetmiş olan insanlar bu şirketlere hizmet ederek aslında dünyadaki kan ve gözyaşının dolaylı müsebbipleri olduklarını idrak edememektedirler.

Medyatik ve sistemin kendilerine aldatıcı güç verdiği bazı kişilerin şu söylemleri söz konusu hedefi tanımlar niteliktedir.

"Ülkenin şirket gibi yönetilmesi lâzım." 

"Dünyayı finans sektörü yönetmeli."

YDD, küresel ölçekte "paranın" tek değer kavramı, "satanizmin" de tek din olmasını öngörmektedir. Nefsani arzularını ve heveslerini ilah edinmiş, maddi menfaat ve para için herşeyi yapmaya meyilli insanların da YDD'nini oluşturan toplum olması planlanmaktadır. Bu toplumun da sürekli birbirleriyle rekabet halinde tutulması, birbirleriyle yarıştırılması ve ayrışması istenmektedir. Bir cehalet sürüsüne indirgenmiş bu toplumun Dünya A.Ş.'nin asgari ücretli memurları / köleleri olması öngörülmektedir.

Küresel Sosyalizm söylemiyle zikredilen ancak Sosyalizm Görünümlü Küresel Diktatörlük'ten başka bir şey olmayan bu düzeni planlayanlar için kavramlar farklı anlamlar içermektedir.

Vatan / Dünya = Arsa
Devlet = Şirket
Küresel Aileler = Patron
Vatandaş / İnsan = Memur / Köle / Mal

Bu planın gerçekleşmemesi, insanların nefsani heveslerini ilah edinmeyi bırakmalarına, eşitlik, adalet ve iyilik için yardımlaşmalarına ve "ben" yerine "biz" kavramını içselleştirmelerine bağlıdır.

25/43 - E raeyte men ittehaze ilahehu hevah e fe ente tekunü aleyhi vekıla

( O hevesini ilahı edineni gördün mü? O halde, sen onun üzerine vekil mi olursun? )

5/2 ...... ve teavenu alel birri vet takva ve la teavenu alel ismi vel udvani vettekullah innellahe şedıdül ıkab

( ....... İyilik ve sakınma üzerinde yardımlaşın, günah ve düşmanlık üzerinde yardımlaşmayın. Allah’tan sakının. Kesinlikle Allah azabı şiddetli olandır. )

35/29 - İnnellezine yetlune kitaballahi ve ekamus salate ve enfeku min ma razaknahüm sirran ve alaniyeten yercune ticaraten len tebur

( Kesinlikle o Allah' ın kitabını okuyanlar, duaya kalkanlar ve o onları rızıklandırdıklarımızdan gizlice ve açıkça harcayanlar kesinlikle batmayan ticareti umarlar. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder