23 Ekim 2020 Cuma

Transhumanism ürünü "Golem"ler 

Yahudi kültüründe "Golem" kelimesi, kaba maddeden oluşturulmuş antropomorfik varlığa verilen isimdir. "Golem" kelimesi Arapça'daki "Ğulam" ( Oğlan, Oğul ) kelimesi olup ayrıca Türkçe'deki "Oğul" ve "Oğlan" kelimeleri de aynı kökene sahiptirler. "Golem" kelimesi mistisizmde amorf ( şekilsiz ) maddeyi tanımlamak için de kullanılmaktadır.

Tevrat'ın Mezmurlar suresinin 139-16 numaralı ayetindeki "Substance" ( Madde, Öz, Özlülük ) kelimesinin "Golem"'i temsil ettiği bilinmektedir.

19-Mezmurlar-139-16 Gözlerin henüz kusursuz olmamışken ÖZÜMÜ gördü. Ve daha hiçbiri yokken ancak daha sonra üretilen tüm bileşenlerim senin kitabında yazılıydı.

Okült ezoterizmde Golem, belirli kelimelerin zikri vasıtasıyla antropomorfik olarak ( insan formunda ) şekillendirilmiş topraktır. Daha sonra alnına yazılan yazı veya alnına takılan ve içinde yazılar bulunan siyah küp ( Tefillin ) Golem'i canlandırmakta ve üreticisinin emirlerini yerine getiren bir robota dönüştürmektedir. Alındaki yazı silindiğinde veya Tefillin kaldırıldığında Golem yine cansız antropomorfik haline geri dönmektedir.

Resimde Golem'in ayaklarından zincirli bir köle olduğu ve hahamın da onun sahibi olduğu tasvir edilmektedir.


Alnında yazılar bulunan bir Golem tasviri


Alnında Tefillin ile bir haham ( rabbi )

Golem oluşturma meselesi de yine küresel şeytanların, kitap ayetlerini kopyalayıp taklit etmeye çalışarak kendilerini Allah'a ortak koşma yani "yaratışta bulunma" girişimlerini yansıtmaktadır. İlgili Kur'an ayetleri şöyledir. 

15/26 - Ve lekad halaknel insane min salsalin min hamein mesnun ( Ve insanı kuru balçıktan, şekillenmiş cıvık çamurdan yarattık. )

40/64 - Allahüllezı ceale lekümül erda kararan ves semae binaen ve SAVVERAKÜM FE AHSENE SUVERAKÜM ve razekaküm minet tayyibat zalikümüllahü rabbüküm fe tebarakellahü rabbül alemın ( Allah o size yeri durak ve göğü bina kılandır. SİZİ ŞEKİLLENDİRDİ DE ŞEKLİNİZİ GÜZELLEŞTİRDİ. Sizi temizinden rızıklandırdı. Bu Rab’biniz Allah’ tır. Alemlerin Rab’bi Allah bereketlidir. ) 

Evvelki bölümlerde defaatle incelenen Transhumanism projesi kapsamında insanların, çiplenmek suretiyle Golemlere ( robotlara ) dönüştürülmesi planlanmaktadır. Project Avatar - Global Future 2045 projesi ise Golem'i net olarak tanımlayan projedir. Zira proje kapsamında sentetik olarak üretilmiş yapay bedenlerin AI ( Yapay Zekâ ) "yazılımı" ve "insan ruhu transferi" vasıtasıyla sözde canlandırılması öngörülmektedir.

Konuşma dilinde yer alan "Alın yazısı" deyiminin "Kader" ( Ölçü ) adı verilen ilahi akibet yazılımının ( mekanizmasının ) tasviri için kullanılması kafadaki Alın Bölgesi yani beynin Prefrontal Cortex'i ile doğrudan ilintilidir. "Tefillin"* ismi verilen küpün alın bölgesine yerleştirilmesi de varlığın "kaderini belirleme ve kontrol etme" anlamını temsil etmektedir. ( * Tefillin ve Kabe ilintisi evvelki bölümlerde incelenmişti. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder