30 Ekim 2020 Cuma

Mesania

Öncelikle bugün İzmir'de meydana gelen depremin saatinin 14:51 olmasının yine "11" nümerolojisine işaret gibi olduğunu hatırlatmakta fayda bulunmaktadır. 2019 ve 2020 yılı içinde gerçekleşen muhtelif depremlerdeki 11 nümerolojisi ilgili tarihlerdeki yazılarda incelenmişti. 

Şimdi bu bölümdeki konuya geçilmektedir.

Sadece kaba madde alemi dünyaya odaklı olan ve nimetleri gasp ederek insanlar üzerinde tahakküm kurmaya çalışan inkârcı müşriklerin en büyük emeli dünyada ebedi olabilmek yani reenkarnasyon olmadan daima mevcut durumlarında kalabilmektir. Bunun temel sebebi reenkarnasyon vasıtasıyla yaptıkları kötülüklerin aynısı ile karşılıklandırılacaklarını bilmeleridir. Bu nedenledir ki beynin ve ruhun daha ölmeden sentetik bedenlere transferi konusunda laboratuar çalışmaları yapmaktadırlar. Project Avatar ( Global Future 2045 ), Singularity gibi projelere ilişkin çalışmalar "üretimhane" niteliğindeki muhtelif yeraltı ve yerüstü tesislerinde yürütülmektedir. 

Yukarıda anılan araştırma tesisleri ve inkârcıların ölümsüzlük obsesyonu Şuara suresinin 129. ayetinde "Mesania" kelimesiyle bildirilmiştir.

26/129 Ve tettehızune MESANIA lealleküm tahlüdun ( Ve ebedi olacağınızı umarak ÜRETİM YERİ mi edinirsiniz? )

"Mesania" kelimesinin kök ayrışımı şöyledir. 

Me = Fiili isim yapan ön ek San = Üretmek ( Sanat = Üretme ) İye = Olan yer, -lik, -ma yeri  

İnsanlara acıdan ve ıstıraptan başka bir şeye vesile olmayan inkârcı zalim müşrikler ölmekten, hesap vermekten, yaptıklarının karşılığında azap çekmekten yani Allah'tan korkmaktadırlar. Bu husus Kur'an'da "Ölümü temenni edememek" ifadesiyle bildirilmektedir. 

62/6 - Kul ya eyyuhellezine hadu in zeamtüm enneküm evliyau lillahi min dunin nasi fe TEMENNEVÜL MEVTE İN KÜNTÜM SADIKİN ( De ki: "Ey o Yahudiler, eğer insanlardan kesinlikle sadece sizin Allah’a dostlar olduğunuzu sanıyorsanız, EĞER DOĞRULAR İSENİZ ÖLÜMÜ TEMENNİ EDİN*." )

62/7 - Ve la yetemennevnehu ebeden bima kaddemet eydihim vallahü alimun biz zalimin ( Ve onu, o ellerinin sunduklarından dolayı, ebediyen temenni edemezler. Allah zalimleri bilendir. )

* Doğru olanlar "ölümün" aslında bir "Olum" yani yeni ve hayırlı bir başlangıç olduğunu bildiklerinden ölümü bir ödül, bir nimet, bir olum addederler.

İnkârcı müşriklerin kaba madde planındaki ölümsüzlük ihtirasları, malı ve maddeyi çoklayarak ölümsüz olacaklarını ummaları hususu Bakara suresinin 96. ve Hümeze suresinin 2. ayetinde bildirilmektedir.

2/96 - Ve le tecidennehüm ahrasan nasi ala hayah ve minellezine eşraku yeveddü ehadühüm LEV YÜAMMERU ELFE SENEH ve ma hüve bi müzahzihıhı minel azabi en yüammer vallahü besırun bima ya'melun ( Ve kesinlikle onları hayatta insanların en hırslıları olarak bulacaksın. O ortak koşanlardan her biri BİN SENE ÖMÜR SÜRMEYİ arzular. Onlar uzun ömür sürerek o azaptan uzaklaşacak değillerdir. Allah o yaptıklarını görendir. )

104/2 - Ellezi cemea malen ve addedeh ( O malı toplayan ve onu adet adet sayan, )

104/3 - Yahsebü enne malehu AHLEDEH ( Malının onu EBEDİ KILACAĞINI sanar. ) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder