3 Ekim 2020 Cumartesi

Satanik eğilimler telkin eden ürünler

Satanizmin tek din olduğu sapkın bir yeni dünya düzeni kurma obsesyonuna tutulmuş olan küresel şirketlerin sahibi aileler satanizm iletişimini aşamalı olarak yoğunlaştırmakta ve bu süreçte hedef kitle olarak yeni dünyanın müstakbel halkı addettikleri çocukları hedef almaktadırlar.

Satanizmin topluma telkin edilmesi sürecinde filmlerde, şarkı sözlerinde ve şarkı kliplerinde en çok kullanılan temalar Allah'a isyan, şeytanı ilahlaştırma, eşcinsellik, pedofili, nekrofili ve cannibalism ( yamyamlık ) olarak sıralanmaktadır.

Son dönemde göze çarpan bazı ürünler satanizmi yayma sürecinin oldukça aleni hale geldiğini ortaya koymaktadır. Herkesin bildiği "Barbie" ürünlerine "Eşcinsellik" ve "Baphomet" ( İblis'in sembolü ) figürlerinin eklenmesi dikkat çekmektedir.

                                                      



   İblis'in sembolü Baphomet figürleri


              

Barbie'nin sevgilisinin erkek sevgili edinmesi....

              

   Barbie'nin kız sevgili edinmesi...
                                       
              

"Kürtaj yaptıran Barbie" figürünün bir seçim kampanyasında hicivsel olarak ve tek seferlik kullanıldığı belirtilse de çocukların bilinçaltına satanik mesaj ekilmesi açısından oldukça etkili olmuştur. Kürtaj mesajı cinlerin "insan soyunun azaltılması, yokedilmesi" obsesyonu kapsamında verilmektedir.

"Chupa Chups" ( Em Em ) markalı şekerleme ürünlerinin ise açıkça nekrofili  ( ölüsevicilik ) ve cannibalism ( yamyamlık / insan eti yemecilik ) öğelerini içerdiği görülmektedir.





Yukarıda yer alan şekerleme ürünlerinin kutularında "Aklını uçurur.", "Yeni fikirlere açık ol!", "Çok düşünme hemen ye!" gibi zihin kontrolü temalı ve bilinçaltına talimat gönderen cümleler ile  "Beynin açığa çıkmış olduğu Kafatası" ve "Kemik"* figürleri yer almaktadır. Zaten muhtelif metodlarla ( büyü, teknoloji vb. ) dünya insanlarının düşünmeyen, idrak edemeyen, robotlaşmış bir kitleye dönüştürülmek istendiği bu blogda defaatle vurgulanmaktadır.  ( * Kafatası ve kemik figürleri "Skull and Bones" ( Kafatası ve Kemikler ) isimli okült satanik cemiyeti de çağrıştırmaktadır. )

Cannibalism ( Yamyamlık ) / Nekrofili  ve Eşcinsellik sendromu Kur'an'da da bildirilmektedir.

5/3 - HURRİMET ALEYKÜMÜL MEYTETÜ DEMÜ ve lahmül hınzıri ve ma ühille li ğayrillahi bihı vel münhanikatü vel mevkuzetü vel müteraddiyetü ven netıyhatü ve ma ekeles sebüu illa ma zekkeytüm ve ma zübiha alen nüsubi ve en testaksimu bil ezlam zaliküm fisk el yevme yeissellezine keferu min dıniküm fe la tahşevhüm vahşevni el yevme ekmeltü leküm dıneküm ve etmentü aleyküm nı'metı ve radıytü lekümül islame dına fe men idturra fı mahmesatin ğayra mütecanifin li ismin fe innellahe ğafurun rahım
( ÖLÜ, KAN, domuz eti, o Allah’tan başkası için kesilmiş, boğulmuş, vurulmuş, yukarıdan düşmüş, boynuzlanmış, canavarın yiyip yırttığı o diri iken kesmedikleriniz, dikilitaşlar üzerine o boğazlananlar ve fal oklarıyla kısmet aramanız SİZE HARAM KILINDI. BUNLAR GÜNAHKARLIKTIR. Bugün inkarcılar, dininize karşı ümitsizliğe düşmüşlerdir. O halde, onlardan korkmayın, benden korkun. Bugün size, dininizi kemale erdirdim, üzerinize nimetimi tamamladım. Size din olarak islamı, teslimiyeti istedim. Günaha istekle yönelme haricinde, açlıktan zorda olup mecbur kalana kesinlikle Allah affedendir, merhametlidir. )

49/12 - Ya eyyühellezine amenüctenibu kesıran minez zanni inne ba'daz zanni ismün ve la tecessesu ve la yağteb ba'duküm ba'da  E YÜHIBBU EHADEKÜM EN YE'KÜLE LAHME EHIYHİ MEYTEN fe kerihtümuh vettekullah innellahe tevvabür rahım ( Ey o inananlar zannın çoğundan kaçının. Kesinlikle zannın bazısı günahtır. Casus gibi araştırmayın ve bazınız bazınızı çekiştirip arkadan konuşmasın. SİZLERDEN BİRİNİZ ÖLMÜŞ KARDEŞİNİN ETİNİ YEMEYİ SEVER Mİ? Ondan tiksindiniz. Allah’tan sakının. Kesinlikle Allah tevbeyi kabul edendir merhametlidir. )

26/165 - E te'tunez ZÜKRANE minel alemın ( Alemlerden ERKEKLERE mi gidiyorsunuz? )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder