30 Ekim 2020 Cuma

"Dijitaliye" tarikatı?!

İblis'e kulluk eden küresel şeytanlar kendilerinin ilah, kurdukları dijital sistemin ise kendilerine bağlı bir tarikat şeyhi niteliğinde olmasını ve tüm insanların bu merkezi dijital sisteme / tarikata ( Yapay Zekalı kuantum bilgisayar ) robot* gibi bağlanmalarını istemektedirler. Bu uygulama, tarikatlarda şeyhe bağlanarak rabıta* yapılmasının benzeridir. Zira tarikatlarda müridler sözde mürşidleri olan şeyhin zihin kontrolü altındadırlar.


Bir tarikatta şeyhe "rabıta" ( bağlanma ) ritüeli. Şeyhe uzanan ipler elektronik sistem kabloları gibi...

Şeyhin sözü sorgulanamayacak veya reddedilemeyecek bir emir niteliğindedir. İşte küreselciler Yapay Zekayı, insanların şeyhi haline getirmeyi ve kendilerinin ilah addedildiği bir "Dijitaliye Tarikatı" kurmayı hedeflemektedirler.

* "Robot" ve "Rabıta" kelimeleri ortak "Rabt" ( Bağlanmak ) köküne sahiptirler.

Evvelce de belirtildiği üzere esasen Kur'an'ı Rab'bi taklit için bir rehber olarak kullanan Küreselciler dijitalleşme projesini de yine Kur'an ayetlerine çarpıtılmış anlam yükleyerek gündeme getirmektedirler. Nebe suresinin 29. ayetinde yer alan "Yazı" kelimesi bilgisayar "yazılımını", "Saymak" ise "dijital / sayısal" kontrol ve kodlama sürecini tanımlamaktadır.

78/29 Ve külle şey'in ahsaynahü kitaben ( Ve yazıda olmak üzere herşeyi saydık. )

Not: "Digital" ( Sayısal ) kelimesi "Digit" ( Sayı, Parmak ) ve "al" ( gibi olan ) kelimelerinden oluşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder