19 Ekim 2020 Pazartesi

Kuralsızlık ve sınırsızlık tuzağı

Evvelki bölümlerde sıklıkla değinildiği üzere "Yeni Düzenci" küreselciler dijital teknoloji vasıtasıyla kendilerini Rab'be ortak koşmakta, Transhumanism vb. gibi projeler vesilesiyle insanlara "İnsan Tanrıdır." telkini yapmakta ve asla affı olmayan şirk gühahına batmaktadırlar. Zaten İblis'in insanı ilk aldatma söyleminde de aynı ifade yer almaktadır. 

1 Genesis 3-5 "Çünkü Tanrı biliyor ki, o ağacın meyvesini yediğinizde gözleriniz açılacak, iyiyle kötüyü bilerek TANRI GİBİ OLACAKSINIZ."

Küreselcilere hizmet eden meşhur bir yazara ait "Homo Deus" ( Tanrı İnsan ) isimli kitap kitlesel telkin ve zihin programlama amacıyla küreselciler tarafından yazdırılmıştır.

Her adımlarını Kur'an ayetlerine ters ve farklı anlamlar yükleyerek atan bu müşrik inkârcılar Kur'an'da yer alan "Allah ne dilerse yapar." ayetini kullanarak insanlara düşüncede ve eylemde kuralsızlığı ve sınırsızlığı telkin etmektedirler.

14/27 ... ve yef'alüllahü ma yeşa' ( ... ve Allah ne dilerse yapar. )

22/18 ... innellahe yef'alü ma yeşa' ( ... Kesinlikle Allah ne dilerse yapar. )

Zaten satanizmin temeli bu söyleme dayanmaktadır. "Uygun görüyorsan yap." ( Do it as you see fit. )

Yaratılışın, doğanın işleyişinde nasıl fizik kuralları ( maddi kurallar ) varsa, benzer şekilde ruhi ve manevi kurallar, sınırlar da bulunmaktadır. İşte dejenerasyon misyonunu üstlenmiş satanistlerin hedefi bu kuralları ve sınırları ( vicdani, ahlaki ve insani değerler ) önce esnetmek, ardından da ortadan kaldırmaktır. Dinin özünü oluşturan ruhi, vicdani ve manevi sınırlar Kur'an'da "Hududallah" ( Allah'ın hudutları ) ifadesiyle bildirilmiştir.

2/229 ... ve men yeteadde hududellahi fe ülaike hümüz zalimun ( ... Kim Allah’ ın hudutlarını aşarsa, artık onlar zalimlerdir. ) 

5/87 .... ve la ta'tedu innellahe la yühıbbül mu'tedın ( ... Hududu aşmayın. Kesinlikle Allah hududu aşanları sevmez. )

1999 yılı yapımı Matrix filminin sonundaki şu cümleler de niyeti ortaya koymaktadır. “Biliyorum oradasın. Seni şimdi hissedebiliyorum. Korktuğunu biliyorum….bizden korkuyorsun. Değişimden korkuyorsun. Geleceği bilmiyorum. Sana bunun nasıl biteceğini söylemek için gelmedim. Sana bunun nasıl başlayacağını söylemek için geldim. Bu telefonu kapatacağım ve bu insanlara, senin onlara göstermek istemediğini göstereceğim. ONLARA SENSİZ BİR YAŞAM GÖSTERECEĞİM. KURALSIZ VE KONTROLSÜZ, SINIRLARI VE KISITLAMALARI OLMAYAN BİR DÜNYA. HERŞEYİN MÜMKÜN OLDUĞU BİR DÜNYA. Gitmeye başladığımız noktada sana bir seçim bırakıyorum.”

Cümlelerde planlanan şeytani Yeni Dünya Düzeni'ne ( YDD ) atıfta bulunulmaktadır. YDD ayrıca ülke sınırlarının ortadan kalktığı ve tek Dünya Devleti'nin tesis edildiği bir yapıyı da tanımlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder