29 Ekim 2020 Perşembe

Nimet gaspında yeni safha... 

Allah'ın bahşettiği nimetleri ( gıda, toprak, su, hava vb. ) gasp etmek suretiyle küresel bir kölelik ve tahakküm sistemi oluşturan şeytanlar şimdi de AI ( Yapay Zekâ ) teknolojisiyle insana bahşedilen duyu ( görme, işitme, hissetme ) nimetini de gasp etmeyi planlamaktadırlar.

Gaspta son safha olan bu girişimin özünde evvelki bölümlerde de defaatle belirtildiği üzere insan beyninin merkezi bilgisayara bağlanması, böylelikle insanın tüm duyularının bloke edilmesi ve bilgisayar kontrolündeki bir robota dönüştürülmesi bulunmaktadır. Bu husus uzun süreden beri filmler vasıtasıyla toplumların bilinçaltına telkin edilmektedir. Küreselciler bu süreçte daha da ileri giderek insan ruhunun da sentetik bedenlere aktarılabilecegi yönünde ilimsizce iddialarda bulunmaktadırlar. 

Eylemlerini Kur'an ayetlerine göre, ancak ayetlere ters anlam yükleyerek gerçekleştiren küresel şeytanlar, esasen kendi sapmışlıklarını tanımlayan ayetleri insanlığın tümü için geçerli hale getirmeye çalışmaktadırlar.

A'raf suresinin 179. ayeti bu hususu açık bir şekilde bildirmektedir.

7/179 - Ve lekad zera'na li cehenneme kesıran minel cinni vel insi lehüm kulubün* la yefkahune biha ve lehüm a'yünün la yübsırune biha ve lehüm azanün la yesmeune biha ülaike kel en'ami bel hüm edall ülaike hümül ğafilun ( Ve cinlerden ve insanlardan çoğunu cehennem için bıraktık. ONnların kalpleri vardır, onlarla anlamazlar. Onların gözleri vardır, onlarla görmezler. Onların kulakları vardır, onlarla duymazlar. Bunlar hayvanlar gibidirler. Bilakis daha da sapmışlardır. İşte onlar habersizlerdir. )

* Kalp, ruhun kaba maddedeki temsilidir. 

Şeytanlar dijital teknolojiyi, ayette zikredildiği üzere, insanı "gafil" bir varlığa dönüştürebilmek için kullanmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder