20 Ekim 2020 Salı

Kanser, Yengeç ve Mavi Kan 

M.Ö. 400 yılında Hippocrates'in kanser hücrelerini "Yengeç" anlamına gelen "Karkinos" kelimesiyle isimlendirdiği bilinmektedir. Tıp terminolojisinde kanser hastalığı "Carcinoma" olarak anılır. 

Latincede "Cancer" kelimesi "Yengeç" anlamına gelmekte olup "Yengeç" ise kanser hastalığının sembolüdür. Zodiactaki ( Horoskop ) Yengeç Burcu da "Cancer" olarak isimlendirilmiştir.


Yengeç kıskacına benzeyen Cancer ( Yengeç Burcu )

Düalitenin sembolü olan Yin Yang figüründeki 6 ve 9 sayıları, yengecin iki kıskacını temsil edecek şekilde kanserin sembolü olarak da kullanılmaktadır.





Kanserin sembolü


Yengecin kıskacını sembolize eden Kanser sembolü

Bazı canlıların kanlarında demir içeren Hemoglobin yerine bakır içeren Hemocyanin bulunmakta olduğundan bu canlıların kanları mavi renktedir. ( Hemoglobin oksijen ile temas edince kırmızı, Hemocyanin ise mavi olmaktadır. )

Gezegenin kanseri niteliğindeki küresel şeytanların ( küresel elitlerin ) kendilerini mavi kanlı ve dolayısıyla üstün ırk addettiği, bazı bayraklarda dahi mavi renk sembolizmi bulunduğu ve bu nedenle cinlerin* mavi renk ile resmedildiği hususu evvelki bölümlerde detaylı incelenmişti.

* "Cin" kelimesi "Görünmeyen, Gizli" anlamına gelmekte olup Kur'an'da düşük frekans tesiri ileten farklı boyut varlıklarını ifade etmektedir.

Taha suresinin 102. ayeti "Mücrim" ( Suçlu ) ve "Zürka" ( Mavi ) kelimelerinin birlikte yer aldığı bir ayettir. Ancak mavi rengin sembolize ettiği farklı boyut varlıklarının ( cinlerin ) tümünün kötücül olduğu elbetteki düşünülemez. Zira böyle bir düşünce yaratılıştaki düalite ilkesine ters olacağı gibi dünyadaki tüm insanların kötü ilan edilmesiyle aynı anlama gelecektir.

20/102 - Yevme yünfehu fis suri ve nahşürul mücrimıne yevmeizin ZÜRKA ( Borunun içine üflendiği gün. O gün suçluları MASMAVİ toplarız. )

"Cancer" kelimesi "Can" ve "cer" olarak iki heceden ve kelimeden oluşmaktadır. Kökteki "Can" kelimesi Kur'an'da "Cin" ve "Yılan" anlamına gelen "Can" kelimesiyle özdeş olması açısından dikkat çekmektedir. Ek olan "cer" kelimesinin, "-ci" anlamı yanısıra Arapça'daki "Ser" ( Baş ) anlamı dikkate alındığında "Cancer" kelimesinin "Cinleyici", "Baştaki cin", "Başında cin olma / Başına cin gelme" gibi potansiyel anlamları oluşmaktadır. 

15/27 - Vel CANne halaknahü min kablü min NARİS SEMUM ( Ve CİN, onu önceden, İÇE İŞLEYEN ZEHİRLİ ATEŞTEN yarattık. )

Ayette cin kelimesi için "vücuda nüfuz edip zehirleyen ateş" teşbihi yapılması düşük frekans tesirleri sonucu oluşan kanser hastalığını çağrıştırmaktadır. Ayrıca yılan, tam ayette ifade edildiği gibi zehirini vücuda nüfuz ettirerek öldürebilen bir varlıktır. Toksik ( Zehirleyici ) madde uyarı sembolünde de Yengeç kıskacı sembolizmi yer almaktadır.

Neml suresinin 10. ayetinde "Can" kelimesinin "Yılan" anlamında yer aldığı görülmektedir. 

27/10 - Ve elkı asak fe lemma raaha tehtezzü ke enneha CANNün vella müdbiran ve lem yüakkıb ya musa la tehaf innı la yehafü ledeyyel murselun ( Ve asanı at. Böylece onu kesinlikle YILAN gibi titreşirken gördüğünde arkasına dönmeden, ardına bakmadan kaçtı. "Ey Musa korkma. Kesinlikle benim. Gönderilenler huzurumda korkmazlar." ) 

55/39 - Fe yevmeizin la yus'elu an zenbihi insün ve la CAN ( Artık o gün ne insana, ne de CİNe günahlarından sual edilmez. )

55/56 - Fihinne kasıratüt tarfi lem yatmishünne insün kablehüm ve la CAN ( Onların içinde, onlardan önce kendilerine ne insan, ne de CİN dokunmamış kısa, saklı bakışlı kadınlar. )

"Canavar" kelimesinin esası "Jennifer" olup bu kelime de esasen "Jen" ( Cin ) ve "Fer" ( Getirmek ) kelimelerinden oluşmakta ve "Cin getiren" anlamı taşımaktadır.

"Can" ve "Cin" kelimeleri kozmik ilme vakıf olan ve cinlere kulluk eden küreselciler tarafından sanki farklı anlam ifade ediyorlarmışcasına ve bilinçli olarak dillere yerleştirilmişlerdir. Oysa amaç bu kelimelerin zikredilmesini sağlamaktır. Örnek : "CANlı", "CİNsel", "CİNsiyet", "CİNs", "GENetik" ...

"Yengeç" ile "Cancer" ( Kanser ) ilintisindeki diğer unsurlar ise yukarıda anılan "Mavi Kan" ve Yengecin davranış paternidir. Yengeçler çekinik gibi görünen, gözetleyen, bir anda çoğalarak istila edebilen ve pençesiyle tuttuğunu kolay kolay bırakmayan nitelikleriyle adeta cinlerin ve kanser hastalığının tasviri gibidirler.

"Atnalı Yengeci" ( Horseshoe Crab ) adı verilen bir yengeç türü halen Coronavirus aşısının güvenilirliğinin tespiti amaçlı yapılan laboratuar çalışmalarda kullanılmaktadır. Bakteriler öldükten sonra endotoksin adı verilen bir sıvı salgılamaktadırlar. Bu sıvı insanlarda kana karıştığında ölümcül olabilmektesir. Atnalı Yengecinin mavi kanı, endotoksinlerin tespitine yardımcı olmaktadır.


Atnalı Yengeci

Yengeçlerin dışında Mavi Kana sahip diğer varlıklar karides, kabuklular, örümcekler, mürekkepbalıkları, ahtapotlar ve bazı yumuşakçalar olarak sıralanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder