18 Ekim 2020 Pazar

Demir Kütleleri ve Erimiş Bakır 

İnsan kanındaki hemoglobin DEMİR atomları içermekte olup, hemoglobin miktarı yüksek olan KAN oksijenlendiğinde DEMİR onu KIRMIZIYA dönüştürür. İnsan kanı bu nedenle kırmızıdır. Bazı hayvanlarda bulunan hemosiyanin ise BAKIR içerir ve hemosiyanin miktarı yüksek olan KAN oksijenlendiğinde, BAKIR onu MAVİYE dönüştürür. Örümcek, AHTAPOT* ve akreplerin KANI MAVİDİR."

* Grey Alien tasvirindeki gibi ters damla formunda bir kafa yapısına sahip olan Ahtapot ( Octopus ... Octo ( Sekiz ) + Pus ( Ayak ) ) yeni boyut ve yeni döngü kavramlarının nümerolojik sembolü olan 8 sayısının tezahürü niteliğindedir. Ayrıca Örümcek de Kur'an'da misali yer alan bir varlıktır.

18/96 18/96 - Atun (1) i (2) ZÜBER (3) al (4) HADİD (5) hatta (6) iza (7) sava (8) beyne (9) es (10) sadaf (11) eyni (12) kale (13) enfühu (14) hatta (15) iza (16) ceale (17) hu (18) naran (19) kale (20) atun (21) ı (22) üfriğ (23) aley (24) hi (25) KITRA (26)

( Bana DEMİR KÜTLELERİ getirin. Nihayet, iki ucun arasını eşleştirip müsavi kıldı. "Üfleyin." dedi. Nihayet ateşi oluşturduğunda "Getirin bana, onun üzerine ERİMİŞ BAKIR dökeyim." dedi. )

Zülkarneyn ( İki Boyutlu / İki Soylu / İki Boynuzlu )'in sözünü içeren bu ayette insan ile üst süptil boyut varlıklarının birleşerek şeytanları engellemelerinden, onların önünde sed oluşturmalarından bahsediliyor da olabilir. Zira DEMİR KÜTLESİ kaba madde, ERİMİŞ BAKIR yarı süptil maddedir. Ayetteki "İki ucun arasının eşleştirilmesi" ifadesi de iki boyutun birleştirilmesini tanımlıyor olabilir.

Ayette 26 kelime bulunması da "8" sayısı açısından dikkat çekmektedir. ( 2+6 = 8 ) 

Ayrıca Demirin atom numarası da 26' ( 2+6 = 8 ) olup, Kur'an'da 57. surenin ismi olan Hadid ( Demir ) kelimesinin ebced değeri de 26'dır.

Bakırın atom numarası ise 29' ( 2+9 = 11 ) dur. Bu iki sayının nümerolojik değerlerinin toplamı "1" sayısını vermektedir. ( 8+1+1 = 10 ... 1+0 = 1 ) "1" sayısı BİRleşmenin, Ünitenin sembolüdür. Ayette Demir Kütleleri ile Erimiş Bakırın yani kaba madde insan ile süptil madde varlıkların ( Öz Varlık ? ) birleşmesinden, eşleşmesinden bahsedilmekte gibidir. 

Kur'an'daki cennet ( Sirius / Üst süptil boyut ) tasvirlerinde yer alan "Cennette hurilerle eşleşme, birleşme" ifadesi de esasen "insanın üst plandaki ( boyut ) süptil öz varlığı ( astral bedeni ) ile birleşmesini, eşleşmesini" tanımlamaktadır. "Huri" kelimesi "Ahver" ( Yüksek beyaz ve iri gözlü olan ) kelimesinin çoğuludur. Sirius yıldızının "Beyaz Yıldız" olarak da tanımlanması konu bağlamında önem arzetmektedir. ( "Ahver" kelimesi belirli bir cinsiyeti temsil etmemektedir. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder