19 Ekim 2020 Pazartesi

İnkârcılık ve günahkârlık bir genetik kodlama mı? 

Bir insan doğuştan inkârcı ve günahkâr olabilir mi? Nuh suresinin 27. ayetinde "doğuştan inkârcı olma" kavramından bahsedilmektedir.

71/26 - Ve kale nuhun rabbi la tezer alel ardı minel kafirine deyyaren ( Ve Nuh "Rab’bim yer üzerinde inkârcılardan dolaşan kimse bırakma." dedi. )

71/27 - İnneke in tezerhüm yudıllu ibadeke ve LA YELİDU İLLA FACİREN KEFFAREN ( Kesinlikle sen onları bırakırsan, kullarını saptırırlar ve İNKAR EDEN GÜNAHKARLAR HARİCİNDEKİLERİ DOĞURMAZLAR. )

Nisa suresinin 88. ayetinde de Allah'ın sapmış olmasına hükmettiği bir varlığın yönlendirilmesinin mümkün olmadığı bildirilmektedir. Zira bir varlığın genetik kodları şeytanlar tarafından dış müdahaleyle değiştirilse bile bu durum nihayetinde Allah'ın isteği ve izni ile gerçekleşebilmektedir.

4/88 - Fe ma leküm fil münafikıne fieteyni vallahü erkesehüm bima kesebu E TÜRİDUNE EN TEHDU MEN EDALLELLAH VE MEN YUDLİLİLLAHÜ FE LEN TECİDE LEHU SEBILA ( O halde size ne oluyor da ikiyüzlüler hakkında iki topluluğa ayrılıyorsunuz. Allah o kazandıklarından dolayı onları tersine döndürür. O ALLAH'IN SAPTIRDIĞINI YÖNLENDİRMEYİ Mİ İSTERSİNİZ? Ve Allah kimi saptırırsa artık ona yol bulamazsın. )

"Doğuştan inkârcı" olunabilmesi için inanç frekansının tezahürünü engelleyecek bir genetik kodlamanın söz konusu olması gerekir. Ruhun madde alemindeki temsilcisi olan süptil Öz Varlık'ın kaba madde beden ( Beşer ) ile birleşmesi sonucunda İnsan adı verilen Nefs oluşmaktadır. Dolayısıyla kaba madde bedende suni genetik müdahaleler ile oluşturulacak maddi değişiklikler Öz Varlık'tan iletilen tesirlerin bloke olmasına ve işlev görmemesine sebep olacaktır. 

Kur'an'da idrak, akletme ve inanç olgularıyla ilintili olarak belirtilen organlar Alın ve Kalptir.

96/15 - Kella lein lem yentehi le nesfe'an bin NASİYEH ( Asla, imtina edip vazgeçmezse ALNI tutup, savurarak sürükleriz. )

96/16 - NASİYETİN kezibetin hatıeh ( Hatalı, yalanlamış ALNI. )

11/56 - İnnı tevekkeltü alellahi rabbi ve rabbiküm ma min dabbetin illa hüve ahızün bi NASİYETİHA inne rabbi ala sıratın müstekım ( Kesinlikle ben Rab’bim ve Rab’biniz olan Allah’a dayanıp sığınırım. O’nun ALNINDAN tutup yakalamadığı debelenen yoktur. Kesinlikle Rab’bim doğru yol üzerindedir. )

Kafadaki alın bölgesinde bulunan ve beynin ön kısmı olan Prefrontal Cortex'in akletme, idrak ve yorumlama merkezi olduğu evvelki bölümlerde incelenmişti.

22/46 ... fe inneha la ta'mel ebsaru ve lakin TA'MEL KULUBülletı fis sudur ( ... Kesinlikle gözler kör olmaz ve lakin göğüslerin içindeki o KALPLER KÖR OLUR. )

Kur'an ayetlerinde yer alan "Kılıflı kalp", "Perdeli göz", "Ağırlıklı kulak", "Hatalı alın" gibi ifadeler genetik kod manipülasyonuna işaret etmekte gibidir. Atatürk'ün sözü olan "Damardaki asil kan" ifadesi de genetik kodlamayı vurgulamakta gibidir. 

6/25 - Ve minhüm men yestemiu ileyk ve cealna ALA KULUBİHİM EKİNNETEN EN YEFKAHUHÜ ala ve FI AZANİHİM VAKRA ve İN YERAV KÜLLE AYETİN LA YÜ'MİNU BİHA hatta iza cauke yücadiluneke yekulüllezıne keferu in haza illa esatırul evvelın ( Ve onlardan seni dinleyenler de vardır. Fakat biz onu anlamasınlar diye KALPLERİNİN ÜSTÜNE ÖRTÜLER ve KULAKLARININ İÇİNE AĞIRLIK oluşturduk. EĞER BÜTÜN AYETLERİ GÖRSELER BİLE ONLARA İNANMAZLAR. Hatta sana geldiklerinde seninle mücadele ederler. O inkar edenler "Kesinlikle bu ancak evvelkilerin masallarıdır." derler. )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder