4 Ekim 2020 Pazar

-sizleştirme süreci

Bu bölümde evvelce defaatle değinilen ve bundan sonra da sıkça değinilmesi gerekecek bir konuya, dijital projeler konusuna tekrar değinilmiştir. Bunun sebebi, konunun insanın akıbeti açısından büyük öneme sahip olmasıdır. 

Transhumanism, Project Avatar - Singularity 2045 gibi dijital teknolojiye dayalı ve AI destekli projelerin, fiziksel ve zihinsel engeli olan insanlara çare sunma, normal insanlara da üstün özellikler kazandırma, hatta ölümsüzlük sağlama gibi hedefleri olduğu söylense de tarih boyunca teknolojinin daha çok yıkım ve yoketme amaçlı kullanıldığı gerçeği dikkate alındığında bu projelerin de esasen "-sizleştirme" yani "yoketme" projeleri olduğu öngörülebilmektedir. 

Asırlardır devam eden ancak döngü sonuna gelinmesi nedeniyle virüs pandemisi senaryosuyla hızlandırılan süreçteki "-sizleştirme" konuları şöyledir.

- Cinsiyetsizleştirme

- Kimliksizleştirme

- Duygusuzlaştırma

- Vicdansızlaştırma

- Ahlaksızlaştırma

- Bilgisizleştirme

- İnançsızlaştırma

- Habitatsızlaştırma

- Mülksüzleştirme

- Bağışıksızlaştırma

- Vatansızlaştırma

- Milliyetsizleştirme

ve.....

- İnsansızlaştırma !

Eşcinselliğin yaygınlaştırılması, aile kavramının yokedilmesi ve bireyselcilik kavramının telkin edilmesi, milliyet ve vatan kavramlarının yokedilmesi, cinayet, pedofili, tecavüz gibi suçların normalleştirilmesi, cehaletin yayılması için eğitim sisteminin çökertilmesi, Allah bilincinin ve inancının yokedilmeye çalışılması ve satanizmin telkin edilmesi, insanın insani özelliklerinden arındırılması, insanlıktan çıkarılması ve AI tarafından kontrol edilen bilgisayar sistemindeki bir koda dönüştürülmesi gayretleri yukarıdaki başlıkların alt eylem planları niteliğindedir.

Pandemi kapsamında zorunlu hale getirilen ve devamlı olması muhtemel maske uygulaması "kimliksizleştirme" sürecinin bir bileşeni niteliğindedir.

Her adımlarını, Allah'ın yaratış sistemini taklit ederek, kur'an'daki bilgileri negatif yönde kullanarak ve kur'an ayetlerindeki hükümlerin tersini uygulayarak atan küresel şeytanlar üst süptil plan realitesini, kaba madde planı dünyaya, suni yolla uyarlamaya çalışmaktadırlar. Yani dijital teknoloji, negatif frekansa hizmet ve insanı tahakküm altına almak için kullanılmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder