3 Ekim 2020 Cumartesi

Sivrisinek ve Sarı Humma planı?!

"Yellow Fever is an epidemic-prone mosquito-borne vaccine preventable disease that is transmitted to humans by the bites of infected MOSQUITOS.. ........ The global Eliminate Yellow fever Epidemics (EYE) !!! strategy has been developed by a coalition of partners ( GAVI, UNICEF and WHO ) to face yellow fever’s changing epidemiology, resurgence of mosquitoes, and the increased risk of urban outbreaks and international spread. This global, comprehensive long-term strategy (2017- "2026" ) targets the most vulnerable countries, while addressing global risk, by building resilience in urban centres, and preparedness in areas with potential for outbreaks and ensuring reliable vaccine supply."

https://www.who.int/health-topics/yellow-fever#tab=tab_1

DSÖ'nün ( Dünya Sağlık Örgütü ) resmi internet sitesinden alınmış olan yukarıdaki raporda sivrisinekten bulaşan bir virüs kaynaklı oluşan Sarı Humma hastalığına karşı geliştirilen EYE ( Eliminate Yellow Fever Epidemics / Sarı Humma Salgınını Engelle ) konseptli stratejiden bahsedilmektedir. Stratejinin kısaltılmış hali EYE olup bu kelime okültizmde her şeyi gören GÖZü sembolize etmekte gibidir. ( Kısaltmada "Fever" ( Ateş ) kelimesinin baş harfi "F"'nin özellikle dikkate alınmadığı izlenimi oluşmaktadır. )

Strateji raporunda "2026" yılına kadar, hedeflenen ülkelerdeki aşılama operasyonlarına değinilmektedir.

"2/26" kodlu ayette "Sivrisineğin misali"'nden ilk ve son kez bahsedilmesi hem 2026 yılıyla, hem de Sivrisinek kelimesiyle ilginç bir uyum sergilemekte ve bazı sinsi uygulamaları ve planları haber vermekte gibidir. ( Kur'an'da "Beudat" ( Sivrisinek ) kelimesinin tek geçtiği ayet 2/26 kodlu ayettir. )

2/26 - İnnellahe la yestahyı en yadribe meselen ma BEUDATEN fe ma fevkaha fe emmellezine amenu fe ya'lemune ennehül hakku min rabbihim ve emmellezine keferu fe yekulune maza eradellahü bi haza mesela yüdıllü bihı kesıran ve yehdı bihı kesıra ve ma yüdıllü bihı illel fasikin

( Kesinlikle Allah o SİVRİSİNEĞİN veya daha üstününün misalini beyan etmekten çekinmez. Böylece o inananlar onun Rab’lerinden kesin gerçek olduğunu bilirler. O inkar edenler ise "Allah bu misal ile ne istedi?" derler. Onunla birçoklarını saptırır ve birçoklarını yönlendirir. O saptırdıkları ancak günahkarlardır. )

Coronavirus pandemisi kapsamında aşılama ve çipleme konularında gündemden düşmeyen Bill Gates'in 2009 yılındaki TED konferansı esnasında, sözde Malaria'yaya dikkat çekmek için, cam kavanozdan salona sivrisinek salması hala hafızalardadır. Gates bu hareketiyle sübliminal bir ritüel yapmış ve sivrisinek kaynaklı virüsü üzerinize salacağız mesajı mı vermiştir? ( Malaria parazit, Sarı Humma virüs vasıtasıyla bulaşmaktadır. )


30/51 - Ve (1) le (2) in (3) erselna (4) RIHAN (5) fe (6) raev (7) hü (8) MUSFERRAN (9) le zallu min ba'dihı yekfürun ( Ve eğer RÜZGAR göndersek de onu SARILAŞMIŞ görseler, onun ardından inkar etmeye başlarlar. )

Ayetteki "Sarılaşmış rüzgar" kavramının sembolize ettiği anlamlardan biri de "Sarı Humma" mıdır? Ayet kodunun ( 30/51 ) nümerolojik değeri "9" sayısını ( 3+0+5+1 = 9 ) vermekte olup, bu sayı Bill Gates'in sivrisinek temalı TED konferansı tarihi olan 200"9" le uyum arzetmektedir. Ayrıca ayetteki ilk cümle "Musferran" ( Sarılaşmış ) kelimesinde bitmekte olup, bu kelime 9. kelimedir. 

Yukarıda incelenen 2/26 kodlu ayetin ilk cümlesi de 9 kelimeden oluşmakta olup, 9. kelime "Beudat" ( Sivrisinek ) kelimesidir.

2/26 - İnne (1) allahe (2) la (3) yestahyı (4) en (5) yadribe (6) meselen (7) ma (8) BEUDATEN (9) ... ( Kesinlikle Allah o SİVRİSİNEĞİN misalini vermekten çekinmez. .... )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder