30 Ekim 2018 Salı

İki Cennet ve İki Cehennem ?

Rahman suresinde yer alan "Cenneteyni" ( İki Cennet / İki Bahçe ) kavramı İnsanlar ve Cinler için iki ayrı cennet ( plan / üst frekans ) olduğunu haber verir niteliktedir. Zira Rahman suresinin ayetlerinde İnsanlar ve Cinler iki ayrı topluluk olarak vurgulanmakta ve ikili olgulara yer verilmektedir. 

55/14 - Halekal İNSANE min salsalin kel fahhar ( İnsanı pişmiş toprağa benzer balçıktan yarattı. )
55/15 - Ve halekal CANNE min maricin min nar ( Ve cini dumansız ateş alevinden yarattı. )


55/17 - Rabbül meşrikayni ve rabbül mağribeyn İki doğunun ve iki batının Rab’bi. )

55/19 - Meracel bahreyni yeltekıyan ( İki denizi saldı ki kavuşurlar. )

55/31 - Senefruğu leküm eyyühes SEKALAN( Sizinle ilgileneceğiz, ey İKİ AĞIR TOPLULUK. )

55/33 - Ya ma'şerel CİNNİ vel İNSİ in isteta'tüm en tenfüzu min aktaris semavati vel ardı fenfüzu la tenfizune illa bi sultan ( Ey CİN ve İNSAN toplulukları, eğer göklerin ve yerin çaplarından ötesine * geçmeye istidatınız varsa, haydi ötesine geçin. Kuvvet, delil olmadan geçemezsiniz. )

* Ayette bahsedilen göklerin ötesi Cennet / Sirius / Sevgi Planı'dır.

55/46 - Ve li men hafe mekame rabbihı CENNETAN ( Ve Rab’lerinin makamından korkan kimseler için İKİ BAHÇE vardır. )

55/50 - Fihima aynani tecriyan ( Onların içinde akan iki pınar vardır. )

55/56 - Fihinne kasıratüt tarfi lem yatmishünne İNSÜN kablehüm ve la CAN ( Onların içinde, onlardan önce kendilerine ne İNSAN, ne de CİN dokunmamış kısa, saklı bakışlı kadınlar. )

55/63 - Fe bi eyyi alai rabbiküma tükezziban ( O halde Rab’binizin hangi nimetlerini yalanlarsınız? )
55/64 - Müdhammetan ( Yeşil nebatat hazrevat ile kaplı iki bahçe. )

55/66 - Fihima aynani neddahatan ( Onların içinde fışkıran iki pınar. )

"Cenneteyni" ( İki Cennet ) ifadesiyle Sirius A ve Sirius B yıldızları kastediliyor olabilir.

Cenneteyni ( İki Cennet ) olduğuna göre, "Cehimeyni" de ( İki Cehennem ) var mıdır? Evvelki bölümlerde "Karbon Planet" konu başlığı altında ve diğer bazı bölümlerde Dünya'nın aslında cehennem olduğuna değinilmişti. Bu çerçevede, yaratılıştaki düal yapı dikkate alındığında insanlar ve cinler için tahsis edilmiş iki cehennemin olması ihtimali bulunmaktadır. Bilindiği üzere, başlangıçta yarı süptil / süptil ortam olan cennette ( Sevgi Planı, Sirius ) bulunan insan ve cin, yapmış oldukları hata nedeniyle cehenneme intikal ettirilmişlerdir. Cinin yaptığı hata, yaratılış özelliğini dikkate alarak yani yarı süptil / süptil yapısını dikkate alarak kendisini insandan üstün görmesi, kibir ve kıskançlık duygularına yenik düşerek isyan etmesi ve insanı aldatmasıdır. İnsanın yaptığı hata ise, ilimsizce ve düşüncesiz bir şekilde cinin aldatmasına kanmak ve Allah'ın cennet nimetini idrak edememektir. Bu hatalardan en büyüğü cinin kibirlenme ve aldatma hatasıdır. Dolayısıyla karşılık olarak insana göre daha farklı yani daha alt tekamül seviyesine sahip bir ortama intikal ettirilmesi kuvvetle muhtemeldir. Bu ortamın Mars olması, evvelki bölümlerde yapılan incelemeler ve tespitler kapsamında, kuvvetle muhtemel görünmektedir. Yani "Dünya insanların, Mars ise cinlerin sınav ortamı yani cehennemidir." yorumu gerçeklik içermekte gibi görünmektedir.

Bu çerçevede, cinler insanların yaşamakta olduğu dünyayı tamamen ele geçirmeye ve insanları tam kontrol altına almaya çalışmaktadırlar. Cinler, insanların ruhsal açıdan tekamül etmek suretiyle  dünyadan ayrılmalarını ve cennete ( Sevgi Planı, Sirius ) geri dönmelerini istememekte, hatta onları kendi cehennemleri olan Mars'a yönlendirmeye çalışmaktadırlar. NASA'nın Mars Programı'nın altında yatan gerçek budur. ( Space X firması 50-100 yıl içinde Mars'ta sürdürülebilir koloni kurma vizyonu olduğunu açıklamıştır. ) Zira, Dünyanın yaşanamaz hale gelmekte olmasının sebebi cinlerin ve onlara kulluk edenlerin Dünyayı maddi ve manevi açıdan planlı bir şekilde mahvetmekte olmaları ve onlara kulluk etmekte olan çoğunluğun da bu süreci sadece izlemekte olmalarıdır.





































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder