29 Mart 2021 Pazartesi

Şeytanın ayakkabısı ?!

"İnsan kanı içeren 666 çift ayakkabı satışa çıkıyor. Çevrimiçi ortamda dikkat çeken etkinlikler düzenleyen bağımsız bir ekip, "Şeytan Ayakkabısı" isimli bir ayakkabı modeli tasarladı. 

ABD merkezli MSCHF (İngilizce'de haylaz anlamına gelen mischief'in kısaltması) adlı ekibin rapçi Lil Nas X ile birlikte tasarladığı ayakkabılar sosyal medyada tanıtılıyor.

"Bir damla insan kanı" içerdiği aktarılan ayakkabılar, ünlü ayakkabı markası .......... modelinden esinlendi.

29.03.2021 tarihinde 666 çiftinin satışa çıkarılacağı ayakkabının fiyatı 1018 dolar olarak belirlendi. Fiyat etiketinde Luka İncili'nin 10:18 bölümündeki bir ayete gönderme yapılıyor. Bu ayette Şeytan'ın "gökten bir şimşek gibi düştüğü" ifade ediliyor."



    Lil Nas X ve ayakkabı ile "Tek Göz" işareti

Basından 28.03.2021

Yukarıdaki haber küreselcilerin, Yeni Dünya Düzeni'nin ( Tek Dünya Devleti ) dini olarak planladıkları satanizmi yaygınlaştırma aksiyonlarından sadece biridir. Ayakkabıdan 666 adet üretilmesi İncil'in Vahiy 13-18 kodlu ayetine dayanmaktadır. 

66-Revelations-13-18 Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler. Sayısı altıyüzaltmışaltıdır.

Ayette 666 sayısının "insanı simgeleyen canavara ( şeytan, İblis ) ait sayı" olduğu bildirilmektedir.

Rapçinin ismi olan "Lil Nas X" ise okült bir anlam içermektedir. 

Li = İçin

El = Ön ek

Nas = İnsanlar

X harfi ise "Ölüm"ün sembolü olarak da kullanılmaktadır. Örnek : X olmak = Ölmek

Bu bağlamda "Lil Nas X" kelimeleri "İnsanlar İçin Ölüm" anlamını içermektedir.

Kur'an'ın 66/6 kodlu ayetinde ise şeytanların insanları cehennem azabına sürüklemelerinden bahsedilmektedir.

66/6 Ya eyyuhellezine amenu ku enfusekum ve ehlikum naren vekuduhen nasu vel hicaretu aleyha melaiketun ğulazin şidadin la ya'sunallahe ma emerehum ve yef'alune ma yu'merun

( Ey o inananlar, nefislerinizi ve ailenizi yakıtı insanlar ve taşlar olan ateşten koruyun. Onun üzerinde kaba şiddetli melekler vardır. Allah’a, onlara emrettiğine isyan etmezler. Ne emredildilirse yaparlar. )

Ayakkabının fiyatının 1018 dolar olması ise Luke 10-18 kodlu ayete dayandırılmaktadır.

42-Luke-10-18 İsa onlara şöyle dedi: "Şeytan'ın gökten yıldırım gibi düştüğünü gördüm.

Ancak tuzağı en büyük olan Allahu Teala, Kur'an'ın aynı kodlu ( 10/18 ) ayetinde inkarcı satanistlerin şirk eylemlerine ve şeytana kulluk etmelerine dikkat çekmektedir.

10/18 - Ve ya'budune min dunillahi ma la yedurruhum ve la yenfeuhum ve yekulune haulai şufeauna indellah kul e tunebbiunellahe bima la ya'lemu fis semavati ve la fil ard subhanehu ve teala an ma yaşrikun

( Ve Allah’tan başka, onlara o zarar veremeyene ve fayda sağlamayana kulluk ederler. "Bunlar Allah' ın indindeki af vesilecilerimiz." derler. De ki: "Allah’a , göklerde ve yerde o bilmediklerini mi haber veriyorsunuz?" O yücedir ve o ortak koştuklarının üzerindedir. )

Aynı şekilde sıralanmış olan aynı sayılardan oluşan 101/8 kodlu ayette ise hesap gününde "ölçüleri hafifi gelen" inkarcı satanistlere işaret edilmektedir.

101/8 - Ve emma men haffet mevazinuh ( Ve ama kimin ölçüleri, tartıları hafif gelirse. )

Ayrıca konuyla ilgili 19 nümerolojisi de dikkat çekmektedir. Ayakkabının satışa çıkarıldığı tarih olan 29.03.2021 tarihinin nümerolojik değeri "19" sayısını vermektedir. 19 sayısının nümerolojk değeri de "10" ( 1+9 = 10 ) olmaktadır ki bu sayı ayakkabının dolar bazında fiyatı olan "1018" sayısının nümerolojik değerine ( 1+0+1+8 = 10 ) eşittir. 19 sayısının nihai nümerolojik değeri olan "1" sayısı ise Allahu Teala'nın tekliğini ve birliğini sembolize etmekte olup, küresel şeytanlar bu sayıya ters anlam yüklemek suretiyle İblis'e işaret etmekte ve şirk koşmaktadırlar. 

Bakara suresinin 168. suresinde ilk kez geçen "Hutuvatiş şeytan" ( Şeytanın adımları ) ifadesi konu bağlamında dikkat çekmektedir. 

2/168 Ya (1) eyyu (2) ha (3) en (4) nasu (5) kulu (6) min (7) ma (8) fi (9) el (10) erdi (11) halalen (12) tayyiben (13) ve (14) la (15) tettebiu (16) HUTUVATİ (17) eş (18) ŞEYTAN(19) inne (20) hu (21) lekum (22) aduvvun (23) mubin (24)

( Ey insanlar o yerde olanlardan helal ve temiz olarak yiyin. ŞEYTANIN adımlarına tabi olmayın. Kesinlikle o size apaçık düşmandır. )

Ayetin ilk iki cümlesinde 19 kelime bulunmakta olup, "Şeytan" kelimesi 19. kelimedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder