16 Haziran 2017 Cuma

Hınzır ( Domuz )

Bakara 2/173 - İnnema harrame aleykümül meytete ved deme ve lahmel hınzıri ve ma ühille bihı li ğayrillah fe men idturra ğayra bağın ve la adin fe la isme aleyh innellahe ğafurun rahım ( Kesinlikle ölüyü, kanı, domuz etini ve o Allah’ tan başkası için kesilmiş olanı size haram kıldı. Ancak, kim zorda olup mecbur kalır da, ölçüyü kaçırmazsa ve hududu aşmazsa ona günah yoktur. Kesinlikle Allah affedendir merhametlidir  )

Hucurat 49/12 - Ya eyyühellezine amenüctenibu kesıran minez zanni inne ba'daz zanni ismün ve la tecessesu ve la yağteb ba'duküm ba'da e yühıbbü ehadüküm en ye'küle lahme ehıyhi meyten fe kerihtümuh vettekullah innellahe tevvabür rahım ( Ey o inananlar zannın çoğundan kaçının. Kesinlikle zannın bazısı günahtır. Bazınız bazınızı araştırmasın ve çekiştirip arkadan konuşmayın. Sizlerden biriniz ölmüş kardeşinin etini yemeyi sever mi? Ondan tiksindiniz. Allah' tan sakının. Kesinlikle Allah tevbeyi kabul edendir merhametlidir. )

Maide 5/60 - Kul hel ünebbiüküm bi şerrin min zalike mesubeten ındellah men leanehüllahü ve ğadıbe aleyhi ve ceale minhümül kıradete vel hanazıra ve abedet tağut ülaike şerrun mekanen ve edallü an sevais sebıl ( "Allah' ın indinde musibet olarak bunlardan daha kötüsünü size haber vereyim mi? Allah' ın  lanetlediği ve üzerine öfke eylediği ve onlardan maymunlar, domuzlar ve azgına kulluk edenler oluşturduğu kimseler, işte bunlar mekan olarak daha kötüdürler. Düz yoldan daha da sapmışlardır." de.  )

Evvelki bölümlerde, dış frekanslardan yapılan müdahale sonucunda yeryüzünde maymun kök hücresinden oluşturulmuş bir neslin varlığını sürdürmekte olabileceğine değinilmişti. Maide suresinin 5/6 kodlu ayetinde maymunla birlikte aynı şekilde "domuz" kök hücresinden oluşturulmuş olan, lanetlenmiş ve şeytana / tağuta kulluk eden neslin de varlığı haber verilmektedir.

Bilimsel kaynaklar domuzun genetik yapısının insanla büyük benzerlik arzettiğini ortaya koymaktadır. Domuzun kılsız vücudu, hafif renkli gözleri, öne çıkık burnu, yoğun kirpikleri insanla olan önemli görsel benzerliklerdir. Domuzun deri dokusu, bağırsakları, kalp kapakçıkları, insan anatomisiyle uyumlu olduğu için, transplantasyon ( organ nakli ) işlemlerinde kullanılmaktadır.
                                                               
                         Domuzun göz yapısı

"Ölü" ve "Kan" ile birlikte "Domuz Eti"'nin de haram kılınmış olması, domuzun insan genetiği ile olan benzerliğini vurgulayan bir işaret olabilir. Bir başka deyişle "domuz yemek insan yemeye eşdeğer kılınmış" olabilir.

Ayrıca "ölü", "kan" ve "domuz eti" kelimelerinin genetik işlemde yer alan öğeler olabileceği de düşünülebilir. Bu bağlamda, 49/12 kodlu ayette yer alan "Ölmüş kardeşin etini yemek." kavramı neden ismi Hucurat ( Hücreler ) olan surede geçmektedir? "Ölmüş kardeşin eti" ile "Domuz eti" arasında bir ilinti mi vardır?
Yukarıdaki 49/12 ve 5/60 kodlu ayetler birbirleriyle ilişkili olarak ele alındığında, "Ölmüş insanın kök hücreleri ile domuz kök hücrelerinin sentezlenmesi yoluyla üretilen domuz orijinli bir nesilden" bahis olabilir mi?

Domuzun genetik yapısı ile ayetler arasında nümerolojik ilişki de bulunmaktadır.
Bakara 2/173 - İnnema (1) harrame (2) aley (3) küm (4) el (5) meytete (6) ve (7) ed (8) deme (9) ve (10) lahm (11) el (12) hınzıri (13) ve (14) ma (15) ühille (16) bi (17) hı (18) li (19) ğayri (20) allah (21) fe (22) men (23) idturra (24) ğayra (25) bağın (26) ve (27) la (28) adin (29) fe (30) la (31) isme (32) aley (33) h (34) inne (35) allahe (36) ğafurun (37) rahım (38)

( Kesinlikle ölüyü, kanı, domuz etini ve o Allah’ tan başkası için kesilmiş olanı size haram kıldı. Ancak, kim zorda olup mecbur kalır da, ölçüyü kaçırmazsa ve hududu aşmazsa ona günah yoktur. Kesinlikle Allah affedendir merhametlidir. )

Kur’an’da «Hınzıri» ( Domuz ) kelimesinin ilk kez geçtiği 2/173 kodlu ayetteki kelime adedi 38, Hınzıri ( Domuz ) kelimesinin sıra numarası 13'tür.


* Hınzıri ( Domuz ) kelimesinin 2/173 kodlu ayetteki sıra numarası 13,
* Sure numarasını ( 2 ) ve Ayet numarasını ( 173 ) oluşturan rakamların toplamı da 2+1+7+3 = 
13,
* Sadece ayet numarasındaki ( 173 ) rakamların toplamı ise 1+7+3 =
11' dir. İnsandaki 13. kromozomdaki genler, domuzdaki 11. kromozomdaki genler ile benzer düzeneğe sahiptirler.
* Domuz kelimesinin ilk kez geçtiği ayetteki kelime adedi 38’dir. 3+8 = 11
* Domuzun kromozom adedi 38’dir. 3+8 = 11
* Genetik nesil üretimini konu alması muhtemel olan, “domuzlar oluşturulmasından” bahsedilen Maide suresinin 5/60 kodlu ayetinin kod numarasını oluşturan rakamların toplamı da 11 olmaktadır. ( 5+6 = 11 )


Ayrıca, şeytanın telkininin bir ürünü olan paganizmdeki Nimrod, Semiramis ( Ishtar / Inanna ) ve Tammuz olarak bilinen şirk üçlemesinde Tammuz, Nimrod'un çocuk olaarak reenkarne olmuş halini ifade etmektedir. Tammuz ismi Dumuzid olarak da geçmektedir. Dumuzid kelimesiyle "Domuz" kelimesi arasında bir ilinti olması kuvvetle muhtemeldir. Bir başka deyişle Domuz, şeytanın bir nevi reenkarne olmuş hali ise domuz yemenin neden haram olduğu sorusuna biraz olsun açıklık getirilmiş olabilir.

İncil'de de domuz kelimesinin ilk kez geçtiği bölüm Matta bölümünün 7/6 ( 7+6 = 13 ) ayetidir.

40 Matta 7/6 "Kutsal olanı köpeklere vermeyin. İncilerinizi DOMUZLARIN önüne atmayın. Yoksa bunları ayaklarıyla çiğnedikten sonra dönüp sizi parçalayabilirler."

7/6 ... 7+6 = 13 Ayet kodunda yine 13 nümerolojisi dikkat çekmektedir.

Ayrıca Cinlerden ve Domuzlardan bahsedilen Matta suresinin 8/31 - 8/32 ayetlerindeki 11 ve 13 nümerolojisi de dikkat çekmektedir. ( 8/31 ... 8+3+1 = 11 ; 8/32 ... 8+3+2 = "13"

Matta 8/31 CİNLER İsa'ya, "Bizi kovacaksan, şu DOMUZ sürüsüne gönder" diye yalvardılar.
Matta 8/32 İsa onlara, "Gidin!" dedi. CİNLER de adamlardan çıkıp DOMUZLARIN içine girdiler. O anda bütün sürü dik yamaçtan aşağı koşuşarak göle atlayıp boğuldu.
Matta 8/33 DOMUZLARI güdenler kaçıp kente gittiler. CİNLİ adamlarla ilgili haberler dahil, olup bitenlerin hepsini anlattılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder