13 Haziran 2017 Salı

Kırd ( Maymun )

Bakara ve Maide suresinin aşağıdaki ayetlerinde Allahü Teala'ya isyan eden, hudutları aşan ve İblis'e - Tağut'a kulluk eden bir topluluğun "Maymun"'a ( Kırd ) dönüştürülerek lanetlendiği belirtilmektedir.
 
Bakara 2/65 - Ve lekad alimtümüllezına'tedev minküm fis sebti fe kulna lehüm kunu kıradeten hasiın ( Ve sizlerden yedinci gün içinde hududu aşanları bildiniz. Böylece onlara, "Kovulup reddedilmiş maymunlar olun." dedik.  )
 
Maide 5/60 - Kul hel ünebbiüküm bi şerrin min zalike mesubeten ındellah men leanehüllahü ve ğadıbe aleyhi ve ceale minhümül kıradete vel hanazıra ve abedet tağut ülaike şerrun mekanen ve edallü an sevais sebıl ( "Allah' ın indinde musibet olarak bunlardan daha kötüsünü size haber vereyim mi? Allah' ın  lanetlediği ve üzerine öfke eylediği ve onlardan maymunlar, domuzlar ve azgına kulluk edenler oluşturduğu kimseler, işte bunlar mekan olarak daha kötüdürler. Düz yoldan daha da sapmışlardır." de.  )
 
Her iki ayetin kod numaralarında 5 ve 6 rakamlarına bağlı 11 nümerolojisi ( 5+6 ) dikkat çekmektedir. 11 sayısı düalite, döngü ve farklı boyuta geçiş kavramlarını sembolize etmekte olup, okült nümerolojide ise bu sayı Allah'a isyanı ve ortak koşmayı sembolize etmektedir. 

Öte yandan Kur'an'da "Maymun" kelimesi, ilk kez tekil "Kırd" ( Maymun ), ikinci kez ise çoğul "Kıradat" ( Maymunlar ) olmak üzere iki kere geçmektedir. Fonetik telâffuz itibarıyla bu iki kelimede toplam 11 harf ( 4+7 ) bulunmaktadır.

Bazı sorular;
 
1- Allahü Teala isyankar ve inkarcı olan topluluğu ayrı bir kavime, "Kırd" ( Maymun ) kavmine mi dönüştürmüştür? ( "Kırd" ( Maymun ) kelimesinin halk dilinde evrilmiş bir versiyonu "Anlayışsız, Kaba" anlamına gelen "Hırt" kelimesidir. Bu kelimenin İngilizce, Fransızca ve Almanca karşılıkları sırasıyla "Curt", "Court" ve "Kurz" ( Kısa, Eksik, Tamamlanmamış ) kelimeleridir. Bu kelime ilginç çağrışımlar yapmaktadır.

2- Şu anda insan görünümünde ancak maymun genetiğine sahip cinlere* kulluk eden satanist bir kavim yeryüzünde yaşamakta mıdır? 

* "Cin" kelimesi "Görünmeyen, Örtülmüş" anlamına gelmekte olup, süptil madde boyutundaki bedensiz süptil varlıkları ifade etmektedir.

3- Bu kavmin yeryüzündeki tezahürü dünya dışı frekanslardaki cinlerin müdahalesi ve genetik mühendisliği ( insan kök hücrelerinin maymun embriyosu ile sentezi ) kanalıyla mı sağlanmıştır?

4- Star Wars filminde olduğu gibi, dünyanın belirli bölgelerindeki terör olaylarında terörist olarak insan & maymun melezi "Klonlar" mı kullanılmaktadır? 

5- İnsan & Maymun melezi varlıkları konu alan "Planet of the Apes" ( Maymunlar Gezegeni ) film serisinin konuyla ilintisi bulunmakta mıdır? 

6- Charles Darwin’in “İnsanın maymundan evrildiğini” ileri süren evrim teorisi farklı bir okült bir gerçeğe mi dayanmaktadır? Maymun kök hücreleri kullanılmak suretiyle üretilmiş insan görünümünde bir kavim mi söz konusudur? Evrim Teorisi esas itibarıyla bu kavmi mi işaret etmektedir?


 
Charles Darwin'in "On the Origin of Species" isimli kitabı 24.11.1859 tarihinde yayımlanmıştır.

 
11 nümerolojisi içeren ve genetik mühendisliğine işaret eder gibi görünen Nisa suresinin 4/119 kodlu ayeti de bu çerçevede önem arzetmektedir. Ayet kodunu oluşturan rakamların toplamı 1+1+9 = 11 olmaktadır.

Nisa 4/119 - Ve le üdıllennehüm ve le ümenniyennehüm ve le amürrannehüm fe le yübettikünne azanel en'ami ve le amürannehüm fe le yüğayyirunne halkallah ve men yettehıziş şeytane veliyyen min dunillahi fe kad hasira husranen mübına ( Ve kesinlikle onları saptıracağım, kesinlikle onları saplantılara, kuruntulara sokacağım. Kesinlikle onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını kesecekler. Kesinlikle onlara emredeceğim de Allah' ın yaratışını değiştirecekler. Kim Allah' ın haricinde şeytanı dost edinirse, apaçık hüsran ile hasarlanmış olur.  )

Bu durumda "Öz Bilinçli" yaratıklar oluşum sırasına gore aşağıdaki gibi olmaktadır.

1- Cin ( Süptil boyuttaki bedensiz süptil varlık )
2- İnsan ( Kaba madde boyutundaki bedenli kaba madde varlık )
3- İnsan / Cin Melezi
4- İnsan / Maymun Melezi *

* Bu türün, cin ve insan müdahalesiyle oluşturulmuş olması kuvvetle muhtemeldir. 











 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder