2 Haziran 2017 Cuma

Ununennium...119. Element !!

Elementlerin periyodik tablosunda 118 element bulunmaktadır. 118 sayısı, Allahü Teala'nın ilahi imzası, O'nun ve yaratışının bir ifadesi, "Ünite" ( Vahdet / Birlik ) kavramının sembolü olan 10 sayısını  ( 118 ... 1+1+8 = 10 ) ve nihayetinde "1" sayısını ( 10 ... 1+0 = "1" ) ifade etmesi açısından dikkat çekicidir.


Bilimsel kaynaklar, 119. elementin !! sentetik yollarla üretilmeye çalışıldığını bildirmektedir. Bu elementin ismi ise UNUNENNIUM'dur. Bu noktada aşağıdaki ilginç hususlar gündeme gelmektedir.

1- "Ununennium" ismi pagan ve satanik okültizmde, Allah’ a isyan eden ve Cennet’ten kovulan İblis’ in, yeryüzünde insanlığı manipüle eden ve onun sürüngen ( reptil ) genetiğini taşıyan kabilesine, Sümer dilinde verilen isim olan "Anunnaki" ile olan benzerliği önem arzetmektedir.
2- "Ununennium" adı verilen elementin sıra numarasının 119 olması, satanik nümerolojide ortak koşmayı ifade eden 11 sayısının nümerolojisini içermesi açısından dikkat çekicidir. ( 1+1+9 = 11 )
3- 119 sayısı, ortak koşmanın bir başka formatta ifadesi olan 9/11 ifadesindeki rakamları içermektedir.

Ancak "11" sayısının aynı zamanda düalitenin, döngünün ve farklı boyuta geçiş portalının da sembolü olduğu ve 119. elementin farklı mesajlar da barındırıyor olabileceği hatırlanmalıdır. Zira her olgu pozitif ve negatif yönleriyle yaratılışa katkı sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder