15 Eylül 2022 Perşembe

Elizabeth II ( Bölüm 2 )

08.09.2022 tarihinde ölen İngiltere kraliçesinin veya okült sembolik ünvanı ile Babil Kadını Elizabeth II'nin cenaze süreci ile ilgili ilk aksiyon 9/11 nümerolojisiyle uyumlu olacak şekilde "11.09".2022 tarihinde alınmıştır. Anılan tarihte, Elizabeth II'nin Balmoral Şatosu'nda bulunan tabutu cenaze arabasına nakledilerek İskoçya’nın başkenti Edinburgh’a ulaştırılmıştır. ( Elizabeth II'nin beyan edilen tarihtan çok önce ölmüş olması, ancak bir satanik ritüel niteliği taşıyan cenaze sürecinin nümerolojik uyum arzedebilmesi için cenazesinin bekletilmiş olması kuvvetle muhtemeldir. )

Tüm cenaze organizasyonunun 11 - 19 Eylül dönemini yani tam "9" günlük süreci kapsaması planlanmıştır. 9 sayısı 666 sayısının nümerolojik değeridir. ( 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )

Cenaze töreninin 19.09.2022 tarihinde 11 sayısı ile uyumlu olacak şekilde tam saat 11:00'de yapılması planlanmıştır. 

Cenaze sürecinin ilk günü olan 11.09 gününde, cenaze nakil alayına bir "Keçi" liderlik etmiştir.



Bilindiği üzere "Keçi", satanik okültizmde cin şeytanlarının lideri  İblis'in sembolü olup "Baphomet"* olarak anılmaktadır.

* "Baphomet" kelimesi "Mahomad" daha doğrusu "Muhammed" ( Övülmüş ) kelimesinin farklı telaffuz edilmiş halidir. Yani satanist müşrikler övgülerini cin şeytanına sunmaktadırlar.

Baphomet

Cenaze alayına liderlik ettirilen keçiye, üzerinde "Kırmızı Ejderha" figürü olan bir örtü giydirilmiştir. Ejderha veya Yılan şeytanı simgeleyen kavramlardır.


7/107 Fe elka asahu fe iza hiye SU'BANUN mubin

( Böylece asasını attı da o zaman o apaçık EJDERHA oldu. )

20/19 Kale elkiha ya musa

( "At onu ey Musa." dedi. )

20/20 Fe elkaha fe iza hiye HAYYETUN tes'a

( Böylece onu bıraktı da o zaman o koşan YILAN oldu. )

26/32 Fe elka asahu fe iza hiye SU'BANUN mubin

( Asasını attı da o zaman o apaçık EJDERHA oldu. )

27/10 Ve elki asak fe lemma raaha tehtezzu ke enneha CANNUN vella mudbiran ve lem yuakkib ya musa la tehaf inni la yehafu ledeyyel murselun

( Ve asanı at. Böylece onu kesinlikle YILAN gibi titreşirken gördüğünde arkasına dönmeden, ardına bakmadan kaçtı. "Ey Musa korkma. Kesinlikle benim. Gönderilenler huzurumda korkmazlar." )

İncil'den;

66 Vahiy 12-9 Büyük EJDERHA - İBLİS YA DA ŞEYTAN DENEN, bütün dünyayı saptıran o ESKİ YILAN - melekleriyle birlikte yeryüzüne atıldı.

66 Vahiy 20-2 Melek EJDERHAYI - İBLİS ya da ŞEYTAN denen o ESKİ YILANI - yakalayıp bin yıl için bağladı.

Elizabeth II'nin tabutunun 30 yıl önce meşe ağacından yapıldığı ve kurşun ile kaplandığı bildirilmektedir. Ayrıca tabutun ağırlığının 250 kg - "317" kg arasında olduğu da bildirilmektedir. ( 250 yuvarlak bir sayı ancak 317 sayısı, 11 nümerolojisiyle ( 3+1+7 = 11 ) uyumlu olsun diye seçilmiş algısı oluşturmaktadır. )

"Soldiers carried the Queen's coffin into Westminster Hall. It's thought that all together it could weigh anywhere between 250 kg and "317" kg."




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder