28 Eylül 2022 Çarşamba

Sızıntı ?!

Şubat 1979'da yayımlanmaya başlayan ve 2016 yılında yayını durdurulan "Sızıntı" isimli derginin gerek ismi, gerekse de kapak görselleri itibarıyla dikkat çekici sembolizm içermekte olduğu görülmektedir.

Derginin ilk sayısının kapağındaki "Şubat 1979" yazısının hemen altında "Sayı 1" ve "Yıl 1" yazmaktadır. İki adet 1 sayısının bu şekilde konumlandırılması 11 sayısının tezahürü için yapılmış gibi görünmektedir. Zira herhangi bir periyodik derginin kapağında "Yıl 1, Yıl 2 vb" gibi bir ifadenin yer alması rastlanan bir durum değildir.

Derginin ismi olan "Sızıntı" kelimesi esas itibarıyla "ilim akışı" anlamından ziyade "toplum içine sızan, toplumu bilişsel ve algısal olarak kontamine eden bir frekans, bir varlık" anlamını simgeler gibi görünmektedir.

Bazı kapak örnekleri şöyledir.



Derginin kapağının üst kısmındaki "Sızıntı" yazısının hemen sağında yer alan ve sıvı akışına benzetilmiş olan figürün esasen Annunaki ( Cin şeytanı ) benzeri uzun kafalı bir varlığa benzediği görülmektedir. Saffat suresinin 65. ayetinde şeytanların başlarının zakkum tomurcuğuna benzediği bildirilmektedir.

37/65 Tal'uha ke ennehu ruusuş şeyatin ( Onun tomurcukları, kesinlikle o şeytanların başları gibidir. )

Ayrıca bkz.


Ayrıca "Sızıntı" kelimesindeki "t" harfinin formu da "Sol elini beline koymuş cin" sembolizmi içermektedir. ( Cinler, konik kafa ile de sembolize edilmektedir ki bu da zaten Annunaki kafası sembolüdür. )


Ayrıca bkz.


Yukarıdaki sayının kapağındaki çocuğun, kalp şeklini tam da bu varlık figürünün altına çizmekte olması da düşündürücüdür. Kapağın altında da şu cümle yer almaktadır.

"O, bugüne dek hep senin için sızıp durdu, Sana inançtan ne sırça saraylar kurdu.!"

Bu cümle, özellikle çocukların saf ve temiz frekansını tüketerek beslenmeyi ilke edinmiş olan cin şeytanı İblis'e işaret etmekte gibidir. ( 1953 yılında Arthur C. Clarke tarafından yazılmış olan "Childhood's End" isimli roman ve daha sonra 2015 yılında aynı isimle çekilen TV dizisi bu konuda bilgi içermektedir. )

Ayrıca bkz.



Dergi kapağında şeytanın, kademeli ( basamaklı ) kontrol piramidi resmedilmiştir.

Derginin kapağında "Beyine enjeksiyon" tasviriyle "Zihin programlama" fenomeni simgelenmiştir.

Kapakta ışığa doğru kıvrılarak ilerleyen yılan resmedilmiştir. Şeytanın batı dillerindeki isimlerinden biri de Lucifer ( Işık Getiren ) kelimesidir.

Kapakta Dünya kullanılmak suretiyle "Tek Göz " sembolizmi yapılmıştır.

Kapakta yine "Tek Göz" sembolizmi yapılmıştır.

Kapağın sağ alt tarafındaki figürde 666 sembolizmi bulunmaktadır.

Kapaktaki "Çift Başlı Yılan" figürü de şeytana atıfta bulunan okült cemiyet sembolüdür.

Kapaktak dağ figürü Illuminati piramidini simgelemekte gibidir.



Kapağın ön kısmında, küçük konileri içine alan büyük koniler ve arka planda ise ışın saçarak yükselen bir piramit bulunmaktadır. 

Kapakta, dünya üzerinde açılan bir portalın ardında bir "Piramit" görünmektedir.



Yukarıdaki kapaklarda yer alan "Monark Kelebekler" zihin kontrol programının sembolüdürler.

Mayıs 2016 ayına ait sayının ( yayının durdurulmasından iki ay önce ) kapağının sağ alt köşesinde de, pardesülü kolun altında,  cin tasviri bulunmaktadır.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder