15 Eylül 2022 Perşembe

JonBenét Ramsey vakası

Şeytani frekansların tesiri altında olan inkârcı müşrikler dünyevi, maddi ve nefsani menfaatlere erişme beklentisiyle, gece saatlerinde düzenledikleri satanik ritüellerde cin şeytanlarına adaklar vermektedirler. Şeytanın hipnozu altındaki bu sapık kitle adak olarak kendi çocuklarını dahi feda edebilmektedir. 

Şeytanlara adak verme fenomeni esasen inkarcı müşrikler ile cin şeytanları arasındaki sözde karşılıklı menfaat anlaşmasının bir yansımasıdır. Küçük çocukların saf, temiz ve yüksek frekansları cin şeytanlarının gıdası ve kaba madde planı dünyadaki eylemleri için bir enerji kaynağı niteliğindedir. Cin şeytanları korku halinde açığa çıkan yoğun negatif enerjiden de beslenmektedirler. Dolayısıyla cin şeytanları, tıpkı bitkilerin "gece" gerçekleştirdikleri fotosentez olayındaki "oksijen alıp karbondioksit verme" eylemi gibi, pozitif frekansları tüketip yerine negatif frekansları neşretmektedirler. Cinler, kendilerine bu imkânı sağlayan inkârcı müşriklere dünyevi ve maddi menfaat sağlıyorlarmış gibi görünse de esasen hepsi topluca helake sürüklenmektedirler.  

Cinler ile insanlar arasındaki karşılıklı aldatıcı menfaate dayalı şeytani anlaşma hususu En'am suresinin 128. ayetinde bildirilmektedir.

6/128 Ve yevme yahşuruhum cemia YA MA'ŞERAL CİNNİ KAD İSTEKSERTUM MİNEL İNS VE KALE EVLIYAUHUM MİNEL İNSİ RABBENESTEMTEA BA'DUNA Bİ BA'DİN ve belağna ecelenellezi eccelte lena kalen naru mesvakum halidine fiha illa ma şaellah inne rabbeke hakimun alim

( Ve onların hepsini topladığı gün, "EY CİN TOPLULUĞU İNSANLARDAN ÇOĞUNLUĞUNU YOLDAN ÇIKARDINIZ." der. İNSANLARDAN ONLARIN DOSTLARI OLANLAR "RAB'BİMİZ BAZIMIZ BAZIMIZDAN ( BİRBİRİMİZDEN ) FAYDALANDIK. O bizi vadelendirdiğin vade bize erişti." derler. "Mekanınız ateştir. Orada, Allah' ın dilemesi haricinde, ebedi olursunuz." der. Kesinlikle Rab’bin hakimdir bilendir. )

Kur'an'da satanik ritüel ve şeytana adak verme hususu şu ayetlerde bildirilmiştir.

23/67 Mustekbirine bihi SAMİRAN tehcurun

( GECE TOPLANTILARINDA ona kibirlenerek karşı geldiniz. )

Yukarıdaki ayette satanistlerin, Rab'bin yönlendirmesinin tam tersi doğrultuda eylemler yapmak üzere gece düzenledikleri ritüellere işaret edilmektedir. Ayet kodunun ( 23/67 ) nümerolojik değeri 18 sayısı üzerinden 9 sayısını vermektedir. ( 2+3+6+7 = 18 ... 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )

İsra suresinin aşağıdaki ayetinde, şeytani eylemler vasıtasıyla yani zulüm, gasp ve hırsızlık vasıtasıyla elde ettikleri mallarını, mülklerini, mevkilerini kaybetmekten korkan ve sözde bunu engellemek için kendi çocuklarını şeytana adak verenlere işaret edilmektedir. ( Osmanlı padişahlarının çocuklarını katletmeleri olayına, zihinlere dikte edilegelmiş "Devletin bekası" söyleminin dışında da bakmak gerekebilir. )

17/31 Ve LA TAKTULU EVLADEKUM HAŞYETE İMLAK nahnu nerzukuhum ve iyyakum inne katlehum kane hit'en kebira

( Ve FAKİRLİK KORKUSUYLA ÇOCUKLARINIZI ÖLDÜRMEYİN. Onları ve sizleri biz rızıklandırırız. Onların öldürülmesi büyük suçtur, günahtır. )

Tekvir suresinin aşağıdaki ayet ikilisinde ise satanik kan ritüellerinde genellikle rastlanan "Küçük veya genç kız feda etme" hususu misallendirilmektedir.

81/8 Ve (1) iza (2) el (3) MEV'UDETI (4) suilet (5)

( Ve VADEDİLMİŞ KIZA sual edildiğinde, )

81/9 Bi (6) eyyi (7) zenbin (8) KUTİLET (9)

( Hangi günahtan dolayı ÖLDÜRÜLDÜ?  )

Yukarıdaki ayet ikilisinde de toplam 9 kelime bulunmaktadır. Ayrıca ayet ikilisinin son ayetinin sure ve ayet numaralarının nümerolojik değerleri 9 sayısını vermekte, ayet kodunun ( 81/9 ) nümerolojik değeri ise yine 18 sayısı üzerinden 9 sayısını vermektedir. ( 8+1+9 = 18 ... 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )

Amerika'da 1996 yılında gerçekleşen JonBenét Ramsey cinayeti, dünyada sürekli vuku bulan ve 81/8-9 kodlu ayetlerde zikredilen "küçük kız çocuğu feda etme" vakalarına çok çarpıcı bir örnek teşkil etmektedir. Hala çözülememiş ve dosyası kapanmamış olan olayın kısa özeti şöyledir.

Altı yaşındaki JonBenét Patricia Ramsey 26.12.1996 tarihinde, ailesiyle birlikte yaşadığı Boulder / Colorado'daki kendi evlerinin bodrumunda babası tarafından ölü olarak bulunmuştur. İple boğularak öldürüldüğü tespit edilen küçük kızın cesedine yapılan otopsi incelemesinde cinsel istismar ve darp izlerine de rastlanmıştır. Olayın ortaya çıkışı, fidye istendiğini belirten uzun bir yazının varlığı, Babası John Bennett Ramsey ve annesi Patsy Ramsey'nin tutarsız davranış ve ifadeleri cinayetin aile tarafından gerçekleştirilmiş bir satanik ritüelin ürünü olması ihtimalini güçlendirmiştir.

Ancak 09.07.2008 tarihinde Boulder Bölge Savcılığı, yeni geliştirilen DNA testi sonuçlarını gerekçe göstererek Ramsey ailesinin şüpheli konumdan çıkarıldığını beyan etmiştir. Daha sonraki yıllarda bu karara itiraz edilmiş ve dosya yeniden açılmış olsa da olay çözülememiştir. Hikayenin detayları incelendiğinde, bir iş adamı olan baba Ramsey'nin bir zümre tarafından korunduğu izlenimi de oluşmaktadır. Küçük kızın, annesi tarafından "Çocuk Güzellik Kraliçesi" yarışmalarına sokulmuş olması ise olaya daha farklı bir boyut kazandırmıştır.

Baba John Bennett Ramsey halen hayatta olup, anne Patsy Ramsey ise 2006 yılında ölmüştür.



JonBenét Ramsey

Konuyla ilgili olarak 2016 yılında "Who killed Jonbenet?" ( Jonbenet'i kim öldürdü? ) isimli TV filmi de çekilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder