13 Ağustos 2023 Pazar

Dijital Büyü ve Tek Tip İnsan Projesi

TEK Dünya Devleti projesinin önde gelen hedefi "Dijital Dönüşüm / Dijitalleşme" adı altında yaşamın her safhasına denetimsiz ve usülsüzce dahil edilen dijital teknolojinin de desteğiyle "TEK tip insan" yaratabilmektir. Tek tip insan ifadesi, idrak mekanizması dijital teknoloji vasıtasıyla hacklenmek ( bloke edilmek, büyülenmek ) ve manipüle edilmek suretiyle tüm manevi değerleri sıfırlanmış ve sadece maddi ve nefsani unsurlardan oluşan değer algısına hapsedilmiş insanı tanımlamaktadır. Zira insanlık ancak böyle bir zihinsel hal içinde olduğunda ruhsal tekâmülü bloke edilip küresel bazda tam tahakküm altına alınabilir.

Tarih boyunca, kutsal kitap ilmine dayalı olarak ve muhtelif okült metodlar ile icra edilen majik operasyonlar ( büyü uygulamaları ) şimdi dijital teknolojinin de desteğiyle farklı bir boyut kazanmıştır.

Oysa insanlar arasındaki fiziksel ve zihinsel farklılıklar, çeşitlilikler, özde bir olan insanların farklı  kavimler halinde bulunmaları kolektif bilincin tesisi ve toplu ruhsal tekâmül için elzem ve sınav olan unsurlardır ki bu durum aşağıdaki ayetlerde bildirilmektedir.

30/22 Ve min ayatihi halkus semavati vel erdi vAHTİLAFU ELSİNETİKUM VE ELVANİKUM inne fi zalike le ayatin lil alimin

( Ve göklerin, yerin yaratılışı, DİLLERİNİZİN VE RENKLERİNİZİN ÇEŞİTLİLİĞİ O’nun ayetlerindendir. Kesinlikle bunda, bilenler için ayetler vardır. )

49/13 Ya eyyuhen nasu inna halaknakum min zekerin ve unsa ve CEALNAKUM ŞUUBEN VE KABAİLE Lİ TEARAFU inne ekramekum indellahi etkakum innellahe alimun habir

( Ey insanlar, kesinlikle biz onları erkekten ve kadından yarattık. SİZİ TANIŞMANIZ İÇİN GRUPLAR VE KABİLELER KILDIK. Kesinlikle Allah’ın indinde en iyiniz, faydalınız en sakınanınızdır. Kesinlikle Allah bilendir haberdardır.  )

Küreselcilerin, tek devlet, tek millet, tek dil, tek din söylemiyle telkin etmeye çalıştıkları Tek Dünya Devleti projesinin batini hedefi insanları birleştirmek değil ayırmak, yalnızlaştırmak ve çaresizleştirmek ve böylelikle tam köleleştirebilmektir. Bu süreçte gündeme getirilen ve dijital teknolojiyle ilgili olan "Singularity" ( Tekillik, Teklik ) kavramı konu bağlamında batini mesaj içermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder