10 Ağustos 2023 Perşembe

Yeni Pandemi senaryosu!?

Dünya Sağlık Örgütü ( DSÖ ) bugün basında yayınlanan beyanatı ile, küresel korku ikliminin devamlılığını sağlamayı ve yeni bir pandeminin kurgulanacağı haberini vermeyi amaçlamakta gibi görünmektedir.

DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus'un sözleri şöyledir.

"Bu ilerlemelere rağmen DSÖ, COVID-19’un küresel halk sağlığı üzerindeki riskini yüksek olarak değerlendirmeyi sürdürüyor....VİRÜS TÜM ÜLKELERDE DOLAŞMAYA, ÖLDÜRMEYE VE DEĞİŞMEYE DEVAM EDİYOR. DSÖ bugün bir risk değerlendirmesi yayınladığımız EG.5 varyantı ( ERIS ) da dahil olmak üzere çeşitli değişkenleri takip ediyor. VAKA VE ÖLÜMLERDE ANİ BİR ARTIŞA NEDEN OLABİLECEK DAHA TEHLİKELİ BİR COVID 19 VARYANTININ ORTAYA ÇIKMA RİSKİ DEVAM EDİYOR."

Ghebreyesus'un bir "korku filmi canavarını" tasvir eder gibi sarfettiği "Virüs dolaşmaya, öldürmeye ve değişmeye devam ediyor." cümlesiyle tam uyum arzeden bir cümle "COVID 2025 The X Variant" isimli kitabın kapağında yer almaktadır. "Zombies walk the earth" ( Zombiler dünyada dolaşıyor. )

Kitaptaki COVID-19 varyantının isminin, ölümü simgeleyen "X" harfi olması ile Elon Musk'ın twitter ekranında "X" harfini kullanması arasında batini bir ilinti bulunması dahi muhtemeldir.

2025 yılında ortaya çıkması muhtemel! bir virüsün sebep olacağı pandemiye hazırlık! olması amacıyla 23.10.2022 tarihinde, Brüksel'de, John Hopkins Center for Health Security, Bill Gates & Melinda Gates Foundation ve WHO ( DSÖ )'nun katılımıyla "Catastrophic Contagion" ( Felaketsel Salgın ) başlığı ile ve SEERS ( Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome / Ciddi Epidemik Enterovirüs Solunum Sendromu ) isimli hayali bir virüs üzerinden desktop senaryo çalışması toplantısı organize edilmiştir.




Coronavirus ( 11 harf ) ile ilgili olarak tespit edilen 11 sayısı kodlamaları "Coronavirus ve 11 ritüeli" başlıklı bölümlerde incelenmiştir. Kur'an'da "Salgın, Yaygın" anlamına gelen kelime "Mustetir" kelimesi olup, sadece İnsan! suresinin aşağıda yer alan 11 kelimelik ayetinde 11. kelime olarak geçmektedir.

76/7 Yufune (1) bi (2) en (3) nezri (4) ve (5) yehafune (6) yevmen (7) kane (8) şerru (9) hu (10) mustetiren (11)

( Yapılacak işlerini, adaklarını ifa ederler ve kötülüğü salgın olan o günden korkarlar. )

Tevrat'ın 19 numaralı bölümü olan Mezmurlar'ın 19 kodlu ayetletinde "Salgın"dan bahsedilmesi de dikkat çekmektedir.

19-Psalms-78-50 Yol verdi öfkesine, Canlarını ölümden esirgemedi, Onları SALGIN HASTALIĞIN pençesine düşürdü. 

Bölüm numarası "19", ayet numarası 78-50 ( 7+8+5+0 = "20" ) ... 20 ve 19 ... Coronavirus'ün ilk tespit edildiği ve virüse isim olarak verilen yıl 2019!

19-Psalms-106-29 Öfkelendirdiler RAB'bi yaptıklarıyla, SALGIN HASTALIK çıktı aralarında.

Bölüm numarası "19", ayet numarası 106-29 ( 1+0+6+2+9 = 18 ... "9" ... 19 ve 9 ... 1+9+9 = "19" )

1 yorum:

  1. bitti bu gribi halka yedirmeye çalışmalarının numarası. dna değiştiren sıvılardaki numarayı da gördü çoğu millet. onun için artık yemezler bunu. yeni numara sahte dünya dışı istilası.

    YanıtlaSil