3 Ağustos 2023 Perşembe

"Aldatma" ve "Aldanma" cehennemi Dünya

Diğer ismi cehennem olan kaba madde planı dünyanın, Allah'ın izni ve rızası çerçevesinde, insanlara bir sınav olarak cin şeytanı İblis ve onun neferleri olan şirketler sahibi küresel müşrik zümre tarafından yönetilmekte olması bu ortamın tamamen bir "aldatma" ve "aldanma" ortamı olmasına sebebiyet vermiştir. Bu bağlamda herhangi bir olgunun veya olayın, içeriğinde yalan ve aldatma bulunmadan ortaya çıkması mümkün olamamaktadır. Bu husus aşağıdaki ayetlerde bildirilmektedir.

3/185 ... mel hayatud dunya illa metaul ĞURUR 

( ... Dünya hayatı ALDATICI madde / maddi fayda haricindeki değildir. )

4/120 Yeiduhum ve yumennihim ve ma yeiduhumuş şeytanu illa ĞURURA

( Onlara vaad eder ve onları saplantılara, kuruntulara sokar. Şeytan onlara ALDATMA haricindekini vaad etmez. )

6/130 ... ğarrathumul hayatud dunya ve şehidu ala enfusihim ennehum kanu kafirin

( ... DÜNYA HAYATI ONLARI ALDATTI ve nefisleri üzerine kesinlikle inkarcı olduklarına şahitlik ettiler. )

17/64 ... ve ma yeiduhumuş şeytanu illa ĞURURA

( ... Ve şeytan onlara ALDATMA haricinde vaad etmez. )

45/35 Zalikum bi ENNEKUMUTTEHAZTUM AYATILLAHİ HUZUVEN ve ĞARRATKUMUL HAYATUD DUNYA fel yevme la yuhracune minha ve la hum yusta'tebun

( Bu, kesinlikle ALLAH'IN AYETLERİNİ ALAY EDİNMENİZdendir. Sizi dünya hayatı aldattı. Artık bugün oradan çıkarılmazlar. Onların özürleri de istenmez. )

Çoklu anlamları olan yukarıdaki ayette, ilahi kozmik işaretlerle bildirilen ve hatta komplo ( aldatmaca ) olduğu bariz olan olgu ve olayları "komplo teorisi" olarak niteleyen ve bu yönde uyarı yapanlarla "alay edenlere" dikkat çekilmektedir.

Yani daha insanın ilk yaratılışı safhasında, şeytanın, insanı tam tahakküm altına alabilmek ve ona Allah'ı ve dini unutturmak için kurguladığı "yasak ağacı farklı algılatma ve ona yönlendirme" aksiyonu ile tezahür eden "şeytan aldatması" ( zihin kontrolü ) bugüne kadar artan hızla devam etmiş ve 2019 yılından itibaren maksimum seviyeye yaklaşmış durumdadır.

Küresel şirketler sahibi müşrik zümrenin, Yeni Dünya Düzeni olarak tanımladığı "Tek Dünya Devleti" projesini gerçekleştirebilmek için 2019 yılında "Great Reset" sloganıyla  başlattıkları "aldatma" ( algı operasyonlarının aksiyonları ) sürecinin kronolojik başlıkları şöyledir.

2019 : Coronavirus vakaları başlangıcı

2020 : Coronavirus pandemisi ilanı ( Ağırlıklı olarak algı operasyonuna dayalı yürütulmüştür. )

2021 : mRNA Enjeksiyonu operasyonları, Aşı Kartı ve Kod uygulaması, Dijital dönüşüme hızlı geçiş, İklim Değişikliği Krizi, Orman Yangınları, Karbon Ayak İzi azaltma, Hayvancılığın ve tarımın iklime olumsuz etkisi olduğu telkini 

2022 : Savaş ( Rusya - Ukrayna ) ve akabindeki Ekonomik Kriz, Kıtlık, Gıda Krizi

2023 : Deprem ( Kahramanmaraş depremi ), Yapay Zekâ Tehdidi, İngiltere'de "Yapay Zekâ insan öldürebilir" beyanı, UFO Tehdidi, ABD kongresinde UFO ifşası ve UFO tehdidi algısı yaratılması, İsveç'te, Danimarka'da Kur'an yakma operasyonları ( dini sonlandırma amaçlı algısal aksiyonlardan )

ABD eski başkanı Ronald Reagan, 21.09.1987 tarihinde yaptığı konuşmada "uzaylı tehdidi" ve "tek dünya devleti"  komplosunun sinyalini vermiştir.

"... In our obsession with antagonisms of the moment, we often forget how much unites all the members of humanity. Perhaps we need some outside, universal threat to make us recognize this common bond. I occasionally think how quickly our differences worldwide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world. ..."

( Anın düşmanlıklarına olan saplantımızda, çoğu zaman insanlığın tüm üyelerini ne kadar birleştirdiğini unutuyoruz. Belki de bu ortak bağı tanımamızı sağlayacak bir dış, evrensel tehdide ihtiyacımız var. Zaman zaman, bu dünyanın dışından gelen bir uzaylı tehdidiyle karşı karşıya kalsaydık, dünya çapındaki farklılıklarımızın ne kadar çabuk ortadan kalkacağını düşünürüm. )

David Rockefeller'a ait olduğu belirtilen aşağıdaki söylem, halen sürdürülen "kriz" algı operasyonlarının nihai hedefini net olarak açıklamaktadır.

"We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nation will accept the New World Order." 

( Küresel bir dönüşümün eşiğindeyiz. Tek ihtiyacımız olan doğru büyük krizlerdir ki böylelikle ulus, Yeni Dünya Düzenini kabul edecektir. )

"Olanı yok, olmayanı var" algılatmaya çalışan küresel şeytanlar için 2025 ve 2030 yılları kritik yıllar olup, bu yıllar öncesinde sahte kurgulara ( virüs, iklim, UFO vb ) dayalı küresel "acil durum" ilanlarının gündeme gelmesi muhtemeldir.

Allah'ın insanlara her türlü musibeti sınav olarak yine insanlar vasıtasıyla verdiğini ve tüm musibetlere esasen insanların kendilerinin sebebiyet verdiğini bildiren ayetler şöyledir.

2/155 Ve le nebluvennekum bi şey'in minel havfi vel cui ve naksin minel emvali vel enfusi ves semerat ve beşşiris sabirin

( Ve kesinlikle sizi, korkudan, açlıktan, malların, nefislerin ve meyvelerin, ürünlerin noksanlığından gibi şeylerle sınayacağız. Sabredenleri müjdele. )

2/205 Ve iza tevella sea fil erdi li yufside fiha ve yuhlikel harse ven nesl vallahu la yuhibbul fesada

( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, ekini ve nesli helak etmek için çabalar. Allah bozgunu sevmez.  )

17/16 Ve iza eradna en nuhlike karyeten emarna mutrafiha fe fesku fiha fe hakka aleyhel kavlu fe demmernaha tedmira

( Ve şehri helak etmeyi istersek, oradaki refah şımarıklarına emrederiz de orada günah işlerler. Artık onların üzerine söz gerçek olur da orayı yıkıp mahvederiz. )

8/53 Zalike bi ennellahe lem yeku muğayyiran ni'meten en'ameha ala kavmin hatta yuğayyiru ma bi enfusihim ve ennellahe semiun alim

( Bu, Allah’ın kesinlikle bir kavime verdiği nimeti, onlar nefislerindekini değiştirmedikçe değiştiren olmamasından dolayıdır. Kesinlikle Allah duyandır, bilendir. )

42/30 Ve ma esabekum min musibetin fe bima kesebet eydikum ve ya'fu an kesir

( Ve size musibetten ne isabet ederse o ellerinizin kazandıklarındandır. Çoğunu affeder. )

Döngü sonu musibetlerine ilişkin teşbih de içeren Tevrat ve İncil ayetleri ise şöyledir.

5-Deuteronomy-32-24 Kavurucu kıtlık, tüketici hastalık, Öldürücü salgın vuracak onları. Gönderdiğim canavarlar dişleriyle onlara saldıracak, Toprakta sürünen zehirli yılanlar onları ısıracak.

24-Jeremiah-24-10 Kendilerine ve atalarına verdiğim topraktan yok olana dek üzerlerine kılıç, kıtlık, salgın hastalık salacağım."

Elbetteki dünya cehennemindeki her nevi komplonun sadece aciz şeytanların planlarından ibaret olduğu, yukarıdakiler dahil her şeyin Allah'ın rızası ve izniyle gerçekleşebileceği ve Allah'ın inananları "gölgeliklerle" koruyacağı unutulmamalıdır.

36/56 Hum ve ezvacuhum fi zilalin alel eraiki muttekiun

( Onlar ve onların eşleri gölgelerin içinde, koltuklar üzerinde yaslanıp oturmaktadırlar. )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder