28 Aralık 2023 Perşembe

Latince uzmanı değilmiş ama ...!

90'lı yılların sonundan itibaren aşamalı olarak topluma açık bir yapılanma imajı oluşturma stratejisini benimseyen ancak esasen okült niteliğini korumaya devam eden bir cemiyette 2023 yılında yapılan tepe yönetici değişikliğiyle, evvelce de aynı görevi yapmış bir şahıs tekrar göreve getirilmiştir. Bu değişimin sebebi ise eski yöneticinin, bir önceki dönem yöneticileri hakkında yolsuzluğa ilişkin suç duyurusunda bulunması olmuştur. Bu durum, küresel siyonistlerin "yolsuzluk olduğunu iddia edeni görevden azletme", "adaleti tesis etme potansiyeli olanı bertaraf etme" geleneğinin de bir tezahürü niteliğindedir.

Yeni göreve gelen şahıs, yıllar önce aynı görevdeyken bir TV programına konuk olmuş ve programın sunucusu ile aralarında şöyle bir diyalog gerçekleşmiştir.

SUNUCU: Mesela "Novus Ordo Seclorum" ... Bu ne demek? 

KONUK: Novus Ordo Seclorum ... TAHMİN EDİYORUM "Yeni Dünya Düzeni" OLSA GEREK... YANİ LATİNCE UZMANI DEĞİLİM AMA ....

SUNUCU: Bu .....ik bir laf mı?

KONUK: HAYIR DEĞİL

Sembolizmi temel ilke edinmiş söz konusu cemiyetin temel mottosu ve kadim ideali olmuş bu sembolik ifadeyi, ilgili cemiyetin tepe yöneticisinin sanki ilk kez duyuyormuş izlenimi yaratarak bilmediğini ancak tahmin ettiğini söylemesi ve bu ifadenin okült ve sembolik bir motto olmadığını beyan etmesi oldukça düşündürücüdür. Zira bu durum, algı operasyonuyla yanıltarak gerçeğin gizlenmesi fenomenine bir örnek teşkil etmektedir.

ABD 1 Dolarının üzerinde yer alan tepegözlü piramit ve ilgili motto 

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/05/1-dollar-sembolizmi.html?m=1


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder