20 Ekim 2017 Cuma

Açıl Susam Açıl

"Ali Baba ve Kırk Haramiler" olarak bilinen çocuk hikayesinde yer alan ve içinde hazinelerin saklı olduğu bir mağaranın kapısının açılması için söylenen "Açıl Susam" ( Open Sesame * ) cümlesi esas itibarıyla okült ezoterik bir anlam taşımaktadır. 

Kapısı "Açıl Susam" kelimesiyle açılan ve içi altın, gümüş ve değerli eşya dolu olan "haramilerin deposu" esasen küresel elit şeytanların cinler ile temas için ritüeller vasıtasıyla açtıkları boyut portalının sembolü ve dünyada cinler tarafından korunan benzer mağara-depolarının da tasviridir. "Susam" / "Sesame" kelimesi esasen Talmudik terim olan İbranice "šem-šamáįm" ( sem shamayim ) yani Arapça olarak "İsm-ü Semâ" ( Göğün ismi ) kelimesidir. Yani sihirli cümle olan "Açıl Susam" cümlesi "Açıl Gök / Açıl Göğün İsmi" anlamına gelmektedir. Bu ifade, kodunda 11 nümerolojisi bulunan ayetlerde ( 7/40 ... 7+4+0 = 11, 54/11 ... 5+4+1+1 = 11 ve ayet numarası da 11 ) yer alan "Göğün kapılarının açılması" ifadesiyle uyum arzetmektedir. 

7/40 İnnellezine kezzebu bi ayatina vestekberu anha la tufettehu lehum ebvabus semai ve la yedhulunel cennete hatta yelicel cemelu fi semmil hiyad ve kezalike neczil mucrimin

( O ayetlerimizi yalanlayanlara ve onlara kibirlenenlere, onlara göğün kapıları kesinlikle açılmaz. Deve iğne deliğinden geçene kadar cennete giremezler. İşte suçluları böyle karşılıklandırırız. )

54/11 Fe fetahna ebvabes semai bi main munhemir ( Böylece akıp dökülen su ile göğün kapılarını açtık. )


* Türkçe SUSAM veya İngilizce SESAME kelimelerinin köken analizi yapıldığında SU + SAM, ve SEA ( Deniz ) +SAME ( Benzer/Gibi ) kelimelerinin ayrıştığı görülmektedir. Yani "DENİZ GİBİ" anlamı oluşmaktadır. ( Uzay yani Gökler, Hidrojen atomlarıyla kaplı bir denizdir. Bu nedenle Uzay Gemisi denir. Uzayın yani Göklerin “Deniz” olduğunu teyid eden ayet; 21/33 Ve geceyi ve gündüzü, GÜNEŞ’i ve AY’ı yaratan O'dur. Hepsi dairede YÜZERLER. )

SAM ve SOME ekleri, SAME ( Aynı, Benzer, Gibi Olan, -Li ) kelimesinin anlamını taşımakta olup, sonuna geldikleri isimleri sıfatlaştırmaktadır.

Örnek;

İngilizce - HandSOME ( Elverişli, Kullanışlı, Yakışıklı ) ( Hand = El, Kullanım Some = Gibi olan )
İngilizce - AweSOME ( Dehşetli, Müthiş ) ( Aw = Dehşet, Some = Li, Gibi olan )
Almanca - GrauSAM ( Gaddar, Zalim, Zorba ) ( Grau = Zulüm, Sam = Li, Gibi olan )
Almanca - SeltSAM ( Ender rastlanan, Tuhaf ) ( Selt = Ender, Sam = Gibi olan )

Bu noktada, "Open Sesame" cümlesiyle boyutlar arası bir portal açılması tasvir edilmekte gibidir. Zira, farklı boyuta açılım sağlayan stargate temsillerinde - ki burada stargate SESAME olmaktadır. - geçiş aşaması "su" ile tasvir edilmektedir. Kur'an'da evrenin "Yedi Deniz" ( Yedi Paralel Evren ) olarak tasvir edildiği düşünüldüğünde SESAME'in evrende farklı boyuta açılan bir kapı olduğu izlenimi oluşmaktadır.

SUSAM veya SESAME kelimeleri SİSM / SİSMİK ( Titreşim / Titreşimsel / Dalgasal ) kelimesiyle aynı kökü teşkil etmektedirler. SİSMİK = SEA+SAME+IC ( Deniz Gibi Olan ) Modern İbranice'de SİSM / SİSMA kelimesi "Şifre, Prola" anlamında kullanılmaktadır. 

"Göklerin kapılarının su ile açılması" kavramının Kur'an'da yer aldığı da hatırlanmalıdır. 

54/11 - Fe fetahna ebvabes semai bi main münhemir ( Böylece akıp dökülen su ile göğün kapılarını açtık. )

54/11 kodlu ayetin kodundaki 9 ( 5+4 ) ve 11 sayıları nümerolojik olarak boyutlar arası geçiş portalinin nümerik sembolü olan "11" sayısına dikkat çekmektedir. ( 5+4+1+1 = "11" ) 

Ayrıca SESAME STREET ( Susam Sokağı veya "Su Gibi Olan Yol" ) olarak bilinen çocuk dizisinde yer alan ilginç karakterler de portal ötesindeki farklı varlıkları tasvir eder gibidir. Minik Kuş ( Horus ) , Kurabiye Canavarı ( Cin ), Pırtık, Edi ile Büdü ( Yecuc ve Mecuc' mu? ) vb.

"Açıl Susam Açıl" söyleminin yer aldığı masalların ismi "1001 Gece Masalları"'dır. 1001 sayısı  da "11" sayısının nümerolojik tezahürüdür. sayısını ifade eder.


Mars'ta 1001 gün kalınmasını hedefleyen "Mars 1001" projesi de bu bağlamda önem arzetmektedir.


11 sayısının boyutlar arası geçiş portalinin sembolü olmasından hareketle, satanist elitler 11 nümerolojisine uyumlu bir tarih olan 11.09.2001 tarihinde "İkiz Kuleleri" ( World Trade Center ) yani 11’i yıkarak güya insanların üst boyutla ( frekans, plan, alem ) iletişimin kesme ve onları kaba madde alemi olan dünyaya hapsetme ritüeli yapmıştır.

İncil’de “Göklerin kapılarını insanlara kapatan ikiyüzlü bilginlerden” bahsedilmektedir.

40 Matta 23-13 "Vay halinize ey din bilginleri ve Ferisiler, ikiyüzlüler! Göklerin Egemenliği'nin kapısını insanların yüzüne kapıyorsunuz; ne kendiniz içeri giriyor, ne de girmek isteyenleri bırakıyorsunuz!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder