4 Mayıs 2021 Salı

Programlanabilir virüs ve bir Hollywood filmi...

Virüsler içlerinde genetik materyel barındıran genom ve capsid adı verilen bölümlerden oluşan bazıları kapsüllenmiş nano parçacıklardır. Mikrobiyoloji ve nanoteknoloji sayesinde biyolojik silah işlevi görme potansiyeli de taşıyan sentetik olarak üretilmiş akıllı yani belirli genetik kriterlere göre kodlanmış / programlanmış virüs niteliğinde nano partiküller üretilmektedir. Dolayısıyla bu programlanmış virüslerin etkileri insandan insana farklılıklar göstermektedir. 

COVID19 ise kapsüllü, nucleocapsid'li ve pozitif iplikçikli ( positive stranded ) bir RNA virüsüdür.  

13.07.2019 tarihinde yani coronavirus pandemisinden aylar önce vizyona giren "Fast & Furious Hobbs & Shaw" isimli filmde "programlanabilir bir virüsün insanlığı tehdit etmesi" konu edilmektedir.

Filmdeki diğer bazı dikkat çekici ifadeler ve mesajlar aşağıda yer almaktadır.

- Dünyayı tehdit eden ve herkes için ölümcül programlanabilir bir virüs ve programlanabilir aşı,

- Virüsü yaymaya çalışan Yapay Zeka,

- İnsanın evrimleştirilmesi ( Human 2.0 projesine işaret etmektedir. )

- Virüsün "sistem değişikliği için gerekli bir şok" olduğu,

- Yapay Zekaya bağlı olan ve virüsün işlevini anlamış insanları yok etmeye çalışan yarı makineleşmiş biyonik ajanlar

- Filmin sonunda Yapay Zeka'nın biyonik ajanı "shut down" komutu ile devre dışı bırakması ( öldürmesi )

Yukarıdaki mesajlar mevcut pandemi ve aşılama sürecine farklı bir açıdan bakılmasına yönlendirmekte gibidir. Bu çerçevede, genetik olarak kodlama / programlama esasına dayalı olan mRNA ( bağışıklık hücrelerine mesaj ileten bir nevi onları programlayan RNA ) aşısının gizil işlevi insanların DNA'sını  ve buna bağlı olarak bağışıklık sistemini değiştirip, onları yapay zeka vasıtasıyla iletilecek frekanslar ( 5G + ) ile uzaktan sevk ve iadere midir?

Bu vesileyle; GDO’lu ve sentetik ürünler, programlanabilir virüsler, programlanabilir aşılar, çok yüksek frekanslı ( 5G+ ) internet ağı, iklim değiştirme uygulamaları gibi şeytani projeler vasıtasıyla ilahi nizamın bahşettiği doğal yaşamın dengesini bozarak insanlığı mağdur ve köle etmeye çalışan küreselcilere dikkat çekilen Bakara suresinin 2/205 kodlu ayetini tekrar hatırlamakta fayda bulunmaktadır. Ayette okültizmde negatif frekansın ve sihirin sembolü olan 9 nümerolojisi de bulunmaktadır. ( 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )
Ayrıca okültizmde 9 sayısın, yaratılışın nümerik sembolü olan 6 sayısının tersi olup, 9 sayısına helak / yokoluş anlamı da yüklenmektedir. 

2/205 - Ve (1) iza (2) tevella (3) sea (4) fi (5) el (6) erdi (7) li (8) YUFSİDE (9) fi (10) ha (11) ve (12) YUHLİKE (13) el (14) HARSE (15) ve (16) en (17) NESL (18) vallahü la yühıbbül fesada

( Ve başa geçtiğinde, yerde BOZGUN YAPMAK, EKİNİ VE NESLİ HELAK ETMEK için çabalar. Allah bozgunu sevmez. )

- Ayet kodu 2/205 ... 2+2+0+5 = 9
- Ayetteki "Yufsid" ( Bozgun yapar ) fiili 9. kelimedir.
- Ayetin ilk cümlesi 18 kelimeliktir. 18 ... 1+8 = 9 ( 666 ... 6+6+6 = 18 ... 1+8 = 9 )





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder