22 Mayıs 2021 Cumartesi

Blue Origin !!

"Blue Blood" ( Mavi Kan ) terimi ezoterik olarak "asalet, asil köken, üstün soy" kavramlarını ifade etmektedir.

Tarih boyunca kurdukları şirketler sistemi kanalıyla nimetleri gasp eden ve buna dayalı hükümranlıklar kurarak insanları köleleştiren küresel elit aileler kendilerini bu terim ile tanımlamaktadırlar.

Okült sembolizm açısından mavi renk, üst süptil plandaki ( boyut, frekans ) varlıkları tanımlamaktadır. Küresel elitler sadece kendilerinin bu varlıkların soyundan olduklarına inanmaktadırlar. Oysa ki tüm insanlar üst süptil boyuttaki öz varlıklarının kaba madde boyutundaki yansımalarıdır. 

Müşrik elitlere diğer insanlardan ayrıcalıklı oldukları düşüncesini telkin edenler cin olarak anılan negatif frekanslı üst boyut varlıklarıdır. ( Pozitif frekanslı varlıklar ise melek olarak anılmaktadır. )

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/08/mavi-kan-sembolizmi.html

Uzay yolculuğu araçları üreten küresel bir şirketin isminin "Blue Origin" ( Mavi Köken ) olması da yukarıda değinilen hususun sembolik bir yansımasıdır.



Uzay aracının şekli de "phallus"'a benzemektedir. Bilindiği üzere okült ezoterizmde obeliskler ( dikilitaşlar ) cin şeytanı İblis'in insan neslini döllediği phallusunu sembolize etmektedir. Obeliskler satanizmde "Pinnacle of Dragon" ( Ejderin Tepesi ) olarak isimlendirilmektedir.

Satanistler tarafından üstün ve kulluk edilesi varlıklar addedilen cinlerin mavi renk ile sembolize edildiğine evvelki bölümlerde defaatle değinilmişti.

Taha suresinim 102. ayetinde "Suçlu" ve "Mavi" kelimelerinin birlikte kullanılmış olması dikkat çekmektedir. 

20/102 Yevme yunfehu fis suri ve nahşurul MUCRİMİNE  yevmeizin ZURKA

( Borunun içine üflendiği gün. O gün SUÇLULARI MASMAVİ toplarız. )

Bu noktada mavi renge bir zümre tarafından farklı anlam yüklenen anlam yüklendiği, esasen mavi rengin pozitif frekanslı birçok anlam içerdiği hatırlanmalıdır. Örneğin Göktürk bayrağı mavi renkli olup, yine göksel süptil boyutu sembolize etmektedir. Ayrıca ayetteki "Zurka" ( Mavi ) kelimesinin "Türk" kelimesiyle köken ilintisi bulunmaktadır. Satanistlerin pozitif olgulara negatif anlam yükleme ilkesiyle hareket ettikleri, zahiren iyi görünüp batinen kötülük yaptıkları daima hatırlanmalıdır. 

Bu çerçevede yukarıdaki ayetinde çok derin ve farklı anlamları da bulunmaktadır. En dogrusunu Allahu Teala bilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder